19

Анонимен

преди 7 години

Върни им го за без пари, бе Вова!

18

ODESSA

преди 7 години

Скатайте се тапири.

17

77777777

преди 7 години

Шорошите се пеняват яко.Путин им го врьтка постоянно и незнаят откьде ще им дойде.Великият гросмайстор Владимир ги прави кьдрави..ххаахаааххахааа...плюнчете се по яко-та да разбират обикновенните хора че Путин е на правилният пьт.

16

Анонимен

преди 7 години

Ще стане, ама когато щатите върнат окупираните Аляска, Хаваи, остров Гуам, щатите Тексас и Калифорния. Пък Албания да върне Косово.

15

Анонимен

преди 7 години

До ODESSA.....да не забравят,ч е нямат мирен договор...Ти да не си втория Рогозин та плашиш японците? Нормалните държави отдавна забавиха,че е имало ВСВ, развиват се и вървят напред, самовеликата Русия прави грандиозни паради и неподписва мирн договори. И се хвали всеки 9 май колко човкае загина във войната. Един вид ги използва като на индулгенция за всички подлости и мерзости, които прави.

14

до 5

преди 7 години

Съгласен съм с теб,но как да стане?РФ има ВС способни не само да се справят с всеки нападател,но и да наложат волята си във всяка една точка на света.Ние обаче с деградиралата си,въоръжена с остаряла техника и абсолютно неподготвена армия сме пълен аут!

13

До 7

преди 7 години

Измежду много другите и България за повече от 45 години!Но на твоето атрофирало мозъче това не му прави впечатление.

12

до 9 руски свинарник

преди 7 години

Не усещаш, че се отпускаш много но май ще те притегат.....

11

Исмаил до 6

преди 7 години

Путин има достатъчно грижи с обособяването на Сибирската република в рамките на Руската федерация. Новосибирск изглежда страхотно в подготовката си за столица. От друга страна Китай икономически властва в тази част на Русия , така че не се знае кой кого!----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Сирия е изконна турска територия и Ердоган ще я анексира....Аллах да е доволен!!!

10

Анонимен

преди 7 години

Русия не търгува с територии, тя направо си ги анексира. За което пък си плаща с милиарди загуби от санкциите. На руснаците обаче не им дреме, те са си свикнали да гладуват, да ядат само картошки и капуста и да живеят във *** землянки. Важното е, че има силна армия, която да защити народа и неговите извоювани ценности и качествен живот от гнилия капитализъм, империализма и западните колонизатори.

9

руски свинарник

преди 7 години

Продължителноста на живот в Русия е 62г. Путин е на 63г. Време е да анексира парцел в московските гробища с размери 2 м на 1м.... Друго не му трябва че където мине руснак остава само пусееща земя.

8

Факти1

преди 7 години

Играч е Путин от най-висока класа-трябва да му се признае.Велик играч.Западните политици могат само да му дишат прахта-факт.

7

до 2

преди 7 години

Че какво са окупирали до сега ?.

6

Анонимен

преди 7 години

Путин има достатъчно грижи с обособяването на Сибирската република в рамките на Руската федерация. Новосибирск изглежда страхотно в подготовката си за столица. От друга страна Китай икономически властва в тази част на Русия , така че не се знае кой кого!

5

Не знам

преди 7 години

Не знам за Русия и Япония, но аз мисля, че ние трябва да си анексираме Македония, Северна Добруджа, Одринска и Беломорска Тракия. По право български земи.

4

курилист

преди 7 години

Много интересно

3

ODESSA

преди 7 години

Джапанките да не забравят че със Рус нямат мирен договор.

2

Анонимен

преди 7 години

Рашките не търгуват с територии:Те само ги окупират,заграбва и анексират!!!Дебелоочлив до цинизъм пигмей!

1

Ще

преди 7 години

има да чакат японците!Да не се отварят много,че да не замине и Хокайдо при Курилите!