11

Раната

преди 7 години

на детето е като следите от боя хвърлен от Стоичков на папарака!

10

до 12

преди 7 години

Има въздушни и въздушни(условно,защото може да се използва друг газ) пушки.Някои могат да пробият ламарина няколко мм други след 10-я метър и врабче не могат да убият!Има ги във всички технологични разработки-пружиннобутални,ПЦП,газбалонни или самонапомпващи!

9

Анонимен

преди 7 години

Хора не ставайте смешни, това дете ако беше ударено от въздушна пушка щеше да има огромни поражения,не само малка раничка а направо дупка, въздушната пуша от 50 метра пробива ламарина дебела 3 мм,камо ли детска глава....... тази майка трябва да се лекува май!!

8

Снайперист

преди 7 години

Майката да се гръмне с въздушна пушка в главата да види за каква болка става въпрос...а пък то детето даже не е разбрало че има рана...

7

5.5

преди 7 години

Тази майка знаели, че съчма 5.5 мм. от въздушна пушка дупчи ламаринен варел или пътен знак. Какво остава за главичка на малко дете. На снимката се вижда, че раната започва отдолу нагоре и задира. За такива "майки" само бой, ***** и сръбска музика!

6

Колко жалко....

преди 7 години

Поредната луда, която търси внимание във ФБ. За жалост, България е пълна с такива. Ако някой се захване да оправя България, трябва да започне със строежи на лудници и затвори.

5

!!

преди 7 години

Майката е очевидно нагла и безотговорна.Съвсем очевидно лъже, че плаща данъци, след като има 1 дете на 2 години и едно бебе, не е плащала данъци отдавна. По-ското се храни от нашите данъци. А да нападаш лекар, само защото не си съгласен с ПРОФЕСИОНАЛНОТО му мнение си е доказателство за идиотизъм.

4

BenSherman

преди 7 години

Зашо занимавате цяла България с тази кокошка, която не може да си гледа дететo? Престанете със "сензационните" новини! СМЕШНИ СТЕ

3

Аз

преди 7 години

Много шум за нищо.

2

Анонимен

преди 7 години

Поредната многознайна Бг-Мама. В случая ще де зоверя на експерта професионалист. ПП. Това за "кудкодякащата класа" ми хареса. Благодаря, колега! :-) Доста точно определение.

1

Анонимен

преди 7 години

Нищо му няма на детенцето, след като са изходили 10 метра без да се разплаче. Майката просто не е забелязала, че си е одрало ***, ходейки до количката. Излишни драми от една малко истерична майка, според мен.