119

Анонимен

преди 7 години

Камелия,ти се по-красива и интелигентна от стоичковата дъщеря....освен това,ако ти беше отишла да снимаш,Ицо едва ли би те ударил....освен да отнесеш някоя псувня или друг "оригинален" вулгаризъм.......

118

а на бас

преди 7 години

А на бас, че Стоичков си е платил на когото трябва и ще остане ненаказан!

117

Анонимен

преди 7 години

"Близо 100 души, участвали в сватбата на дъщерята на Христо Стоичков - Христина, събират подписи под контражалба, в която обвиняват репортерския екип на в. "България днес" в хулиганство."Е нали му беше нарушил свещеното конституционно право на лично пространство, защо за хулиганство? Оказва се, че интелигентът Стоичков е просто едно жалко човече което сега се опитва да отърве *** и го е *** да поеме отговорност и да чисти градинките като Сидеров.

116

Анонимен

преди 7 години

тоя е егати л.е..к..ет..о ,честно,ей с такива е пълно в тая територия..не я наричам държава,защото тук държава отдавна няма.

115

Църкволюб Храбър

преди 7 години

Ицо явно му е било скучно в манастира, а и сигурно е бил поръчал "разширена" версия на венчанието. Едва ли е издържал много вътре и за това си е търсил повод да се "разведри". Всичко останало е плод на ранна "хвърчаща" походка-след прилагане ритуала "дегустация"...и пусията на журналията.Апропо в църквите при сватба не се продават свещи-да не вземе някой да съсипе кадрите (27.08.2016-Света Неделя).Ех Маями, ех Маями -цървула ми фани...

114

Анонимен

преди 7 години

САМО В *** можеш-да стреляш на месо и после да не те пипнат,ами да ти предоставят екип специалисти да те наглеждат и после да заминеш в турция без проблеми,без разпит,без забрана..само в *** можеш да биеш като овчарин-и после да заминеш за маями-БЕЗ ПРОБЛЕМ И ЗАКОН И НАКАЗАНИЕ.10 ГОДИНИ,10 ГОДИНИ И БЯХ ЗАБРАВИЛ КАКВО Е В ТАЗИ ***..Е,СЕГА СИ ГО СПОМНЯМ.

113

Анонимен

преди 7 години

пРЕДСАВЯМ СИ АКО ТОА рЕПОРТЕТ БИЛ снимал на свадбата на дъщерята на Митьо очите какво щеше да е сега

112

Анонимен

преди 7 години

цЪкаш 2 снимки и ги продаваш после на Нова ТВ , и ето ти пари за наем и храна цъкаш един клип и си купиш едно БМВ

111

Анонимен

преди 7 години

Стоичков удари Снимачната Мафия в България

110

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 168И за какво да го фотографираш политик.... Щото е много "красив" ли!? И без това никой не иска и не може да ги гледа, ама зор да не бъдели фотографирани... Че боцко, ако не го фотографираш направо ще се разболее от мъка! Той си е роден Нарцис!

109

до 164

преди 7 години

Стойчков е " крал" на футбола.

108

Анонимен

преди 7 години

фотографите са били поканени многократно да напуснат тъй като не са били желани от семейството. разбирам че са били гладни и са търсели скандал и новина за продан,но е трябвало да напуснат

107

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 162Ами ще искат, що да не искат! Ако не им харесва да са репортери, да станат комбайнери - много по-полезна работа за обществото ще вършат!

106

Анонимен

преди 7 години

Нямаш право да снимаш , търси си друга работа

105

Анонимен

преди 7 години

До Alek"Ама няма да ми забраняваш да отида на публично място или ако го правиш там естествено е да те снима някой, нали така?"Абсолютно НЕ Е ТАКА! Събитието е лично, а това че минавам през паркинга да се кача на колата си не ти дава "право" да щракаш с фотоапарата щото.... така ти е кеф?! Затова сме правова държава и има някакви граници все пак човашката наглост!? Ако беше обратното щяхме да сме джунгла!

104

Анонимен

преди 7 години

Това ще трябва май да правят медийните репортери и те в несвяст да искат съгласието от всеки, който волю или неволю може да попадне пред обектива им при отразяването на каквото и да е събитие. Защото, ако не го направят, чака ги съдебно дело...

103

Анонимен

преди 7 години

Помните ли акушерката на Кейт Мъдълтън беше показала снимки на новороденото без никой да я е опълномощил за това ? Помните ли после какво и се случи??? Самоубиха я

102

Анонимен

преди 7 години

Да си известен има и неприятни моменти, всеки иска да те види, да те пипне и да те снима. Не може само да се перчиш "АЗ СЪМ ................." и да искаш да ти се постила червения килим и да ти се отварят всички врата. Всичко това си има и цена и тази цена трябва да се плаща без да те питат искаш или не искаш.

101

Анонимен

преди 7 години

Когато примерно решите да снимате децата си пред някоя историческа забележителност, ще трябва с пяна на устата да търчите наоколо и да питате всички преминаващи дали биха имали нещо против да се озоват на задния план на снимката, защото иначе тя просто ще бъде криминално и подсъдно направена.

100

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 153Ти как разбра че някой ги е ритал и им е раздавал юмруци?! Бил си там или си слушал "достойния" им "мъжки" плач по медиите?!