40

неее

преди 7 години

Това не е БГ-безумие. Пари от ЕС се усвояват, за това се дават! Нито са виновни комунистите. Това са изкривяванията на ЕС и нашенските шмекери се адаптират.

39

Анонимен

преди 7 години

Ако ние не изцоцаме ЕУ-то, ще го направят мюмюните чрез социал. Затова влезнахме в този съюз, за да останат малко евро-кинти и в немюмюни(че не мога да кажа бели хора). Само ние можем да точим пладнешки, без капка мисъл! Мюмюна го прави хитро и неусетно! След 20 години, когато се осъзнае мюмюнското население в Европа и започне да коли...ще търсим родните бандюги, откраднали милиарди, да ни пазат от ятагана!

38

Анонимен

преди 7 години

целата е в българия да няма никакво производство за да може западняците да си пласират *** тук. от ес се дават пари само за такива простотии а не да се построят някакви предприятия да има препитание за хората.

37

Това е навсякъде

преди 7 години

не само във видинско. Селата около радомир-също. То-2-3 къщи с една баба, ама ...стадион. Голямо крадене е паднало!

36

:) :) :)

преди 7 години

ГЕРБ са професионални крадци. Могат да откраднат по 100000 начина. Дай им власт и гледай какво става. Много ми е чудно на кой ще хвърли вината този път Тиквата? На Орешарски - не става, на Съсела Станишев - не става, Костов и той не става????? КОЙ ще обвини Тиквата? КОЙ? КОЙ? КОЙ?Марсианците? Хан Апсарух? Рептилите? Путин?

35

Анонимен

преди 7 години

Вижте стадиона с басейн в Земен - същата работа, но събират такси, за които не дават билет. Съблекалните и тоалетните са пълна мизерия. Не е зле да се направи проверка как стават нещата там.

34

Краси

преди 7 години

Няма съд!Иначе извършилите това и отпусналите парите отдавна щяха да са в затвора.

33

до 20

преди 7 години

Исках да кажем безплатно ли ще е? Или?..... Усвояването ми е ясно.

32

Анонимен

преди 7 години

а местните българи са гледали като телета и чак пред свършен факт се питат за какво им е стадион от 5 милиона.

31

Анонимен

преди 7 години

огромни пари на европейските данъкоплатци се усвояват от определени фирми за никому ненужни обекти. после тези обекти искат охрана,поддръжка и са в тежест на общината.резултат ще е увеличение на данъците. така се скубят европейските и български данъкоплатци в интерес на корупциони схеми

30

Дали е нарочно?

преди 7 години

Е, така е, малко повече от 25 години нищо смислено и за развитието на страната, за стимулирането на икономиката, за образованието, за следващите поколения, след още 10 абсолютен разпад, един град и няколко курорта, м/у тях мизерия и разруха, обезлюдени игрални площадки. Пари за пенсии? Не! Млади, кадърни, работливи, амбициозни? Все по-малко! Лицата от комунизма и дс къде нарочно, къде без да се замислят, са на път да смажат цяла държава, която уж е и тяхна, и те са нейни граждани, дали е нарочно

29

Анонимен

преди 7 години

Защо не са инвестирани милиони милиони пари за работни места? Пропьдихте млади ей! Накрая ще се молим на кафевите да ни работят!

28

не се наядоха бреййй

преди 7 години

Комунисти, комсомолци дружно да крадем наред! То не бяха мандри, после фалираха банки и прибраха парите от депозити, после измислиха финансови пирамиди за да приберат парите, които хората не бяха внесли в банки, сега крадат пари от европейскияте фондове, които ни отпускат пари за да се подобри живота на хората, ама червените крадци на които им бяха спрели парите от ЕС заради кражби при управлението на БСП сега пак намират начин при правлението на ГЕРБ и пак успяват да крадат чрез своите кметове!

27

Анонимен

преди 7 години

Кметовете на тези села са от БСП и ДПС. Не, че тези на ГЕРБ са по-добри.

26

някой

преди 7 години

Ами безбройните детски площадки във Варна, където има само по 2-3 люлки и пързалка и то само за деца до 3-годишна възраст?В много случаи развалиха запазените детски площадки и на тяхно място направиха нови, но по-неудобни.Но пък се усвоиха едни немалко парички в нечии джобове.Ами боядисаните в синьо няколко плочки пред автобусните спирки за инвалидите, които така и не се ползват, защото са безсмислени - автобусите ни не са пригодени за инвалидни колички.Кражбите у нас ги наричат "усвояване".

25

Анонимен

преди 7 години

Където има много пари, там има и политически интереси, без значение дали е стадион, саниране, сметоизвозване... и т.н.

24

Анонимен

преди 7 години

Емитакае!По тая европрограма не се изисква самоучастие, всички пари идват на готово. Те се наливат в определени фирми, които връщат 70% на когото трябва. Така че и ски шанци ще им построят.

23

Анонимен

преди 7 години

То скоро и страната ще е без население, но пришълците ще се точат по магистрали, а не през шубраците. Важното е, че има кой да реже лентичките и кой да отразява събитията! Ха ха ха

22

Анонимен

преди 7 години

ЕС е виновен бе,нали така бяха оправданията

21

Анонимен

преди 7 години

Едно време Тодор Живков наложи принципа "Приземяване! Приземяване! Приземяване!"Сега бившия му бодигард работи на принципа "Усвояване, усвояване, присвояване!"