218

Слави

преди 7 години

БГ "журналистите" когато и да ги биеш е късно, колкото и да ги биеш е малко!

217

Анонимен

преди 7 години

Бой Ице, те от друго не разбират.

216

едни от всички

преди 7 години

Малко са ги били, наглите репортерчета , като мухи са... не се свенят да развалят личен празник, само и само да направят сензация, то бива бива, но всеки си има личен живот и право на лично пространство.

215

мен

преди 7 години

Тези журналисти,като не са поканени на сватбата какво правят там?

214

Анонимен

преди 7 години

Истината е, че Стоичков не е случил на човек. Но при неговото търсене това е въпрос на време. Бил съм свидетел, как друга много популярна спортна личност засече автомобил в самия център на София, слезе и макар да беше виновен нападна другия шофьор и го удари няколко пъти, а двама полицаи първо погледаха, а след това се обърнаха и изчезнаха. Аз лично така бих се защитил, че Спортистов дълго би управлявал инвалидна количка.

213

боян

преди 7 години

"псуваше на майка и на баща"...как се псува на баща бе?!?

212

Анонимен

преди 7 години

Май повече ги е уплашил отколкото ги е бил. Трябваше да е обратното.

211

Анонимен

преди 7 години

До ФактолюбниковИци имаше главна заслуга Родината му, а не Каталунияу да се класира 4-та в света преди 23 години! А какви са твоите заслуги за Родината, освен да ни осведомяваш за "качествата" на Стоичков, като..... човек!?

210

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 223Аз от кадрите по НТ не видях никой никого да "пребива"?! Ицо каза на фотографа "спри да снимаш", а нагляра: "ще снимам пъ..."! Стоичков му каза "излез бе пич", като през това време беше извън колата, а ония вътре и извика полицая, който дойде след 2, 3 секунди!? Какъв бой, какви 5 лева? Явно някой търси слава на гърба на Ицо! Щом казват, че са бити - да го докажат в съда!

209

ритнитопкар

преди 7 години

Смачкан селянин от пловдивските села! Да го видя да гърли картофи или да реже някое лозе по ми се връзва! Обаче в манастир с костюм тц... !?

208

Фактолюбников

преди 7 години

1.Невероятен футболист;2.Отказал се от Родината(само за реклама и далавера може) и припознал Каталуня за такава;3.Слабо възпитан и с непредсказуем яростен нрав;4.Слабо уважаващ родителите си;5.Вбесен от избора си-друговерец-зет избран и финансиран от него, но непоканен на сватбата на дъщеря си6.Направил бенефис в най-дъждовния ден - сякаш Природата плачеше за него;7.Глуповат-да гониш и биеш журналисти лично е непремерено;8.Най-слабообразования сред футболистите в света;9.Скръндза.

207

до 218

преди 7 години

Дали ще ми е приятно или не ако ме снимат -това не е повод за юмручна саморазправа ...*** нарушили му пространството на тоя *** хахаха какво пространство бе да не са го снимали у тях в спалнята или щом Ицата се появи някъде на публично място -то става лично пространство само заради неговата неприкосновена личност?А и всички тези примери как известните бият папараци -бият ама после им плащат тлъсти суми за обезщетение !!!

206

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 216Не няма да ми е приятно, но не пребивам хора. Просто такива са правилата и законите, но явно за *** с пари и огромно его и простотия не важат. Но нали е национален герой - за простият българин е нормално. Каквато ни държавата, такива ни и звездите. Това е пример за подражание.

205

Анонимен

преди 7 години

Смешните реакции на Стоичков кара журналистите да го вземат за мезе.Липсата на самоирония и ирония на големия футболист го превръщат в мишена за подигравки.Има къде ,къде по ловки методи да се отървеш от нахални журналисти.Но трябва да си силен в главата,а не само в краката.

204

Анонимен

преди 7 години

тоя *** стоичков, още ли не е в затвора ??

203

Анонимен

преди 7 години

Този що не пробва да се сбие с някой здравеняк -та да го отупа без да го е еня стоичков ли е моичков ли е ,а все налита на слаботелесни ропертерчета и журналисти ....страхлива и проста шушумига с просташко възпитание ..или по скоро с липса на всякакво възпитание ! Явно при него важи с пълна сила приказката за първите 7 години. След като от собствените си родители и най вече от майка си не е чул и видял нищо освен псувни и бой-какъв човек очаквате да бъде??

202

извънземен

преди 7 години

Папарак, от всички професии на тази планета, тази е най-долнопробната от всички, стояща на по-низшо стъпало от чистач на обществени тоалетни.

201

Малоумникое

преди 7 години

Етрополе е бащиния на този пловдивски ...........!!Ще излезе,че този.....е ял боя,а не шофьора!! Този *** и Е.Димитров колят и бесят в тизи район!МАФИЯ в действие!

200

Дженъри

преди 7 години

Праэният живот на праэните хора:-)))!!! Хайлайфът е общество, което живее в лукс беэ никакви ограничения!!! Представителите му си поэвояват всякакви раэхищения!!! ИЭЦЕПКАТА на тъста направо е СМЕШНА, раэбира се, че папараците трябва да отраэят "ВЕЛИКОТО СЪБИТИЕ":-)))!!!

199

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 214И какво, като е паркинг? Ако на теб на паркинг, на плажа, в ресторант или др. обществено място някой тръгне да снима децата ти, жена ти, теб, познатите и т.н. - много ли ще ти е "приятно"!? Явно на въпросните световнонеизвестни журналисти и фотографи им липсват първите 7 години?!