65

До №89

преди 7 години

Защо се учудваш на гаменския речник на комунистите? Кой да ги научи и възпита? Дядовците и бащите им се въргаляха из шумата и обираха мандри. Както знем, крушата не пада по-далеч от дървото.

64

Анонимен

преди 7 години

Голям икономист стана Баце, в Еврозоната ще ни вкара.Словакия като взеле и съжеляват защото всичко там стана по-скъпо.

63

чичо Гошо

преди 7 години

До Василев Да ти припомня ли за Вернер фон Браун и американската космическа програма?Не се отитвай да ни правиш ***.

62

АTAKICT

преди 7 години

ПРЕДИ ДА ВЛЕЗЕМ В ШЕНГЕН НЕКА ,,УПРАВНИЦИТЕ..НИ ДА ПРОВЕДАТ РЕФЕРЕНДУМ НА ТЕМА---ЗА ИЛИ ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕС ---ДА ВИДЯТ ЖЕЛАНИЕТО НА НАРОДА НО НЕ ИМ СТИСКА ВЛИЗАНЕТО В ШЕНГЕН ЩЕ ЛИКВИДИРА НАЦ. ВАЛУТА И СУВЕРНИТЕТА НА ДЬРЖАВАТА КАТО ТЕРИТОРИЯ А СУВЕРЕНА ЩЕ ГО ОТПИШАТ ОКОН4АТЕЛНО КАТО БЬЛГАРСКИ ЕТНОС НА СОФИЯНЦИ НЕ ИМ ДРЕМЕ А И ТЕ НЕ СА БЬЛГАРИ

61

Bulgaro

преди 7 години

Ne na Bulhariya v Schengen!

60

ха-ха-ха

преди 7 години

СЕЛЯНИНО ВАСИЛЕВ-СТРАНДЖА , АКО ТАКИВА ТИКВИ КАТО ТЕБ СЕ СКРИЯТ ПОД КОЗИРКАТА НА ФУРАЖКАТА ,ЩЕ ИЗПРЕВАРИМ ЕВРОПЕЙЦИТЕ ЗА 5 ГОДИНИ ! ТОЧКА !

59

обективен

преди 7 години

Живота ни щеше да е европейски , ако не бяха комунистите и техните верни другари от ГЕРБ! Ако тези два вида/като единия произхожда от другия на 100%/ продажници и *** се изметат от БГ , ще се оправим!

58

Анонимен

преди 7 години

Само да ви питам не се ли усещате, че речникът ви е като на второкласници, а също и акълът ви? Що за обиди са това - Тиквата, Боко, плазмодий и т. н./хептен тъпашките не ща да ги цитирам/?! Да не говорим, че такова свободно вулгарно словоповръщане по форумите не биха го търпели и в по-напреднали от нас държави, които уж давате за пример! Там най-малкото биха ви привикали за обяснение. Ако не уважавате другите, то поне зачитайте собственото си достойнство като зрели мъже, а не храчещи пубери!

57

Анонимен

преди 7 години

Каква е разликата между путинофил и *** ? Няма такава.

56

Анонимен

преди 7 години

След като България влезе в Шенген, очакваме всичките 1000-2000 путинофили тутакси да се изметат към руско. Ако нямат пари, ще им платим билетите.

55

шегички

преди 7 години

Искаме Шенген и еврозона за България, пошегува се другаря Борисов!Получавате ги веднага, пошегува се баба Ангела.

54

Анонимен

преди 7 години

Гоце за 10 години така и не го поканиха в нормална държава. За сметка на това често ходеше да се кланя в Кремъл и да ловува изчезващи видове в третия свят.

53

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До ВЪПРОСПреговаря за ръководна длъжност в централата на НАТО... - за ужас на жужето...

52

българогерманец

преди 7 години

До фактТака е. Ако Германия беше спечелила войната нямаше да има толкова много турски гастарбайтери, и в последствие нямаше Германия да се напълни с мюсюлмани. А в България ци..ните щяха да намалеят драстично, и също и много турци са напуснали България през втората световна. Но не можем да виним само СССР за падането на Германия, имало е и много вътрешни комунистически предатели.Общо взето ако Германия беше спечелила войната света щеше да е друг.

51

Анонимен

преди 7 години

До ВЪПРОСАко говориш за Гоце, сигурно отстрелва защитени видове нейде из горите.

50

Анонимен

преди 7 години

За какво му е на един троянски кон ЕС, Шенген, Еврозона ? На него му дай малко рубли, руското знаме и портрета на Путин !

49

ODESSA

преди 7 години

На Владимир Путин тоя плазмодий подари каракачанска овчарка на име Йорго. За стрес на песа, после имаше специално допитване във сайт. За ново име. :)

48

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Въпроси към рубладжиите:- Не беше ли обидно дрОгарЕ, Путин в прегръдка с Ердоган да ни съобщава от Анкара, че прекратява Южен поток... - нали знае, че има правителствена пресслужба- Не беше ли обидно дрОгарЕ, Путин в братска прегръдка с Ципрас да му съобщава, че ще получи 500 милиона евро годишна, транзитна такса за едно участъче десетки пъти по-малко от дължината на руските тръби опасали България, за които получаваме 34 милиона годишно... - гордеете ли се с тия два факта...

47

Анонимен

преди 7 години

ДРУГАТА ГОДИНА МЕРКЕЛ СИ ЗАМИНАВА НА БУНИЩЕТО НА ПОЛИТИЧЕСКАТА ИСТОРИЯ , БОРИСОВ МОЖЕ И ДА Я ПРЕВАРИ ПО БЪРЗО. НОВИЯТ ГЕРМАНСКИ КАНЦЛЕР ИЗОБЩО НЯМА ДА ЦЕПИ БАСМА НА ТЪПАТА МУТРА !

46

Анонимен

преди 7 години

Щом путинофилите реват в несвяст, значи сме на прав път.