72

Оня с коня

преди 7 години

Много се кефя. Европейците сами си го набиха още преди 100 г. Ако не ни бяха прецакали 2 пъти и ни бяха оставили да си обединим земите, да сринем и погребем Османската империя, сега нямаше да се чудят какво да правят. Стената щеше да започва южно от Чанакале та до Черно море и цялат *** щеше да си седи в Анадола. Като не искахте силна и велика България сега ще се разправяте със султан Ердоган и ще сте все надупени, драги европейци.

71

Анонимен

преди 7 години

Ако беше защитавал Южен Поток и Белене по същият начин Грешка нямаше да имаЯвно се е почувствал Предаден от Европа Затова и се хвърли в Прехръдките на Ердоган

70

Анонимен

преди 7 години

Сега ако Меркел се Заяде с Плевнелиев и БорисовМоже и България да плати тези 6 милиарда евро взети от Европейските данъкоплатци и отпуснати на Турция По вина и с любезното ходатайство на Герб Баце Бойко е велик решил е на своя глава да прави Турция почетната 29- та страна членка в Европа

69

Анонимен

преди 7 години

А защо Брюксел изпраща послания до Турция чрез представител на друга суверенна държава? Турция няма ли си посланици?

68

Анонимен

преди 7 години

Боко вдугиден ше воюва с МеркелЩе му набият Чумберите за Бързо и ще го Екстрадират към Рурцуя час по скороДа продължава цуни_гунито с Неговото Мустакато Либе ЕрдоганяДей над.ърв.ил Бо.зд.уганя

67

щом боко

преди 7 години

и герб подкрепят турция ,на изборите за президент ако спечели кандидата на герб чии интереси ще защитава гербеджийският президент ...на България или на турция...май на турция ще

66

до 78

преди 7 години

То свъщност защо все спорим с кого да сме. Защо един път не изберем да сме си за себе си :) Вярно, че сме малка по територия и население държава, но не сме единствени с тези показатели. Има и други малки страни които не цепят басма на никой.

65

да да да

преди 7 години

До Анонимен-58 Значи можем да започнем 100 годишна война срещу Турция, армията ни има всичко за една дългогодишна война!?

64

ДО 75

преди 7 години

. В Турция има половин милион изселници . Да бъдем с Турция.Баща му искал да бъде 16-та република . Сина му лиже *** на САЩ. За разлика от САЩ от Русия получавахме евтини ресурси за икономиката . Технологии итн... военна продукция безпари итн.От САЩ освен един кораб разлвена царевица какво друго сме получили.

63

_Революционер_

преди 7 години

Борисов е най-големия национален предател от десетилетия насам......

62

от 75

преди 7 години

И да ми слагате минусчета, цифрите са красноречиви и са официални :)

61

Анонимен

преди 7 години

САЩ или Русия с кого да бъдем? 3,163,084 руснаци живеят в САЩ от общо 30,000,000 мил. зад граница.30,000 американци живеят в Русия от общо 6,3 мил. зад граница.Българи в Русия около 30,000 а в щатите около 300,000 от общо около 2 мил.българи зад граница.Аз мисля, че вече сме избрали къде и с кои искаме да бъдем!

60

hotlips

преди 7 години

Визите за Турция може да паднат след 1000 години ако паднат ние е по добре да напуснем ЕС.

59

Анонимен

преди 7 години

Искахте ТИКВА - ето ви ТИКВА, и то доста добре заформена, вече близо 2 мандата и с избрани, подчинени на ТИКВАТА кметове от ВАС. За това ще плащат децата ни!

58

Анонимен

преди 7 години

Като гледа човек,какви гащници страхливи сме всички,най-добре е да изрви от прашясалите си книги "Хъшове" от Дядо Вазов,да чете и се подготвя за хъш,я към Влашко,я към Маджарско и да се моли да ни приемат,че иначе ще участваме масово в реалитито "Време разделно",ама няма да има никава телевизия,за да го документира.А може да хванете и четете Корана и да посещавате някое ревю, за последната модна линия при бурките!

57

Анонимен

преди 7 години

А като си записваше наведен ли беше?

56

хан соло

преди 7 години

Браво на Бойко.Това е политика,лъжеш,мажеш и маневрираш.Един ден сис с едните,другия с другите.Американците и германците го правят постоянно и се справят добре.България е в НАТО и НИКОЙ НЕ МОЖЕ НИ НАПАДНЕ ОТКРИТО ЩОТО НАТО Е НАЙ ГОЛЯМАТА АРМИЯ В СВЕТА.

55

Българина

преди 7 години

Визите ще паднат когато Турция приеме будизма... Иначе излизаме от ес или каквото е останало от него същия ден

54

Анонимен

преди 7 години

ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ на снимка от срещата на Борисов с Ердоган. На пилона от страната на Ердоган е турското знаме, дотук нищо необичайно, а на пилона от страната на Борисов, където трябва да е българското знаме- виси пак турското.

53

а бе какво

преди 7 години

става с политиците ни ?? кристалина искаше да обогати генофонда ни с бежанците . на боко 500 години робство не му стигат а иска безвизов режим с турция !!!! а бе не може ли да прехвърлим всички правомощия към брюксел а нашите политици на бюрото по труда . няма начин тези от брюксел да извършат по-големи предателсва от тези на нашите бок.луци !!