58

ивчо

преди 7 години

Пешокосово наистина е друга бира, по горчива, прогонени семейства сърби набутани в Косовска Митровица като в резерват. Територия на сръпската държава откъсната с помощта и в следствив на НАТО бомбардировки.В Крим нещо разрушено, избити прогонени семейства, анархия да си видял.

57

Анонимен

преди 7 години

То и Сталин имаше 10 000 танка на 22 юни 1941, но за три седмици не му остана ни един

56

чичо

преди 7 години

По време на виетнамската война на 9 свалени американски Ф15 се пада свален 1 Миг 21. янките се видели в чудо, и чрез Израел се сдобили с 1 Миг 21 направили го на парчета за да му видят устройството, и стигнали до извода че освен качеството на самолета е много важно и кой го управлява.Руснака е казал че никога повече няма да допусне война на своя територия. А краварите какво ги бърка руснака от къде къде мести войските си. Аз не мога ли да го преместя от левия в десния крачол? или трябва питане

55

Боби

преди 7 години

До Пешко 61Колко време преди Крим е Случая Косово? Руските военни от КФОР пресякоха цяла Сърбия само и само да попречат на Американците и западните сили да почнат процеса. В СС на ООН Руския посланник В ПРАВ ТЕКСТ ГИ ПОПИТА " ВИЕ(Американците) ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ПРАВИТЕ? " както заека от Ну Погоди ХАмериканците отговориха "Знаем Знаем" - Е и ние знаем как в крайна сметка властта в Косово отиде у главореза Хашим Тачи без избори и референдум.

54

който се учи....

преди 7 години

Та ко стана са?Грандиозното учение на НАТО отпреди няколко седмици заприлича на театър за детска градина в сравнение с мащабните руски учения :):):)

53

Анонимен

преди 7 години

Това на снимката го искам на летище Варна.

52

да му мисли Путин

преди 7 години

Току що на въоръжение в САЩ влезе самолетът от от ПЕТО ПОКОЛЕНИЕ Ф35, от който ще се произведат над 10 000 броя!! нечувано за бойната авиация количество. По същество това е платформа, която взаимодейства с ВСИЧКИ ВИДОВЕ ВЪОРЪЖЕНИ СИЛИ във водата, на земята и във въздуха. Заедно с вече произведените 980 бр Ф22 (също пето поколение) те стават ЕДИНСТВЕНИТЕ самолети на ВВС, ВМК и Морската пехота. Край на разнотипните модели. Изгражда се ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ИНТЕГРИРАНА ПЛАТФОРМА!

51

Анонимен

преди 7 години

Eто тук е разковничето : Първи....Единствен.... Без аналог в света......... Думи, думи. На кило. Едно въпросче? С какъв софтуеър, и хардуеър са снабдени тез безаналогови системи? Да не са като първия руски СМАРТФОН? СГЛОБЯВАН В ТАЙВАН, С КИТАЙСКИ ЧАСТИ И АМЕРИКАНСКА ОПЕРАЦИОННА ПРОГРАМА? Поне руска отверка да имаше участие!

50

Боби

преди 7 години

До NATO LEGION 57Значи Рашките танкове, Оръдия и Ракети имат достатъчно.около 4000 Т-90 около 2000 Т-80 над 4000 Т-64 за това и в Донбас не могат да отличат контрабанда от Украински пленен танк. над 17 000 Т-72 повечето на склад но поне 4000 модернизирани и на ход във варианта Т-72Б3 оптроникат на прицелния комплекс е устойчива на облъчване от лазерен заслепяващ комплекс Първи серийно приети на въоръжение от КитайИ това са само Танковете

49

до 45

преди 7 години

Абе топлата вода не е толкова топла.

48

за лъжливото овчарче

преди 7 години

Това учение е за урките - да различват военни придвижвания от миражите дето им се привиждат :)Ако замирише тия дни - откъм Киев ще е да знаете!

47

ивчо

преди 7 години

до 47 ми ан9нимникКои са тез толкова модерни методи или сподоби за водене на съвременна война демонстрирани от САЩ в Ирак и Афг.Май си поредния дърдорко разбирач от военно изкуство, но наистина то пък и тук ви е мястото на такива да си изливате познанията в кавички :)

46

Пешко

преди 7 години

До БобиЕх, как предаде братята сърби заради Вовката. Косово няма нищо общо с Крим, който беше окупиран от чужда армия.

45

Боби

преди 7 години

До Пешко 49Пешко Аз признавам Казуса Косово - Признавам Крим, Абхазия, С Осетия и самото Косово - Ти и други като теб признавате Казуса Косово само когато ви изнася. Соори Много е кофти като един път е Тако един път Вако - това се нарича ЛИЦЕМЕРИЕ

44

джона

преди 7 години

Пешко, много си готина

43

NATO LEGION

преди 7 години

Поредното дрънкане на стари антики. Искам да го видя *** при една евентуално война как ще успее да опази територия, голяма колкото целия континент Южна Америка. Ако го нападнат в сандвич, както беше Хитлер преди години, кое ще пази първо - нефта в Сибир или столицата Москва? *** няма представа как се пази такава територия, затова дрънка по щита, за да уплаши нападателите. Нещо като плашилото на нивата, гонещо косарите. И с какви танкове *** ще води война? С онази закъсалата Армата ли?

42

Боби

преди 7 години

До 36Айде Опорно Точков - Техниката е прекопирана от запада и ли секретен проект на Нациска ГерманияФакти - Т-62 първи танк с ГЛАДКОСТВОЛНО ОРЪДИЕТ-64 - Първи СЕРИЕН ОСНОВЕН ТАНК(леки имат французите) с Автомат за зарежданеАрмата Т-14 първи СЕРИЕН ОСНОВЕН ТАНК с необитаем боен модулМиГ-25 Първи Свръхзвуков Мах3 самолет с 2 кила - вертикално оперениеСу-27 Първи СЕРИЕН самолет с Интегрално тяло - Създава подемна сила(следва Миг-29)Су-30 първи Сериен Самолет с УВП в двете плоскости

41

Пешко

преди 7 години

Тукашната саветофилия не признава правото на държави да влизат във военни съюзи и да действат спрямо договорките в тях, а същевременно признава правото на Саветите да генерират замразени конфликти и да анексират територии.

40

Анонимен

преди 7 години

Я избройте един американски самолет произведен през този век. Няма такъв! Освен летящата ютия Ф-35, който още не е на въръжение, защото постоянно дава дефекти. Като последният е, че като се отвори люкът на оръдието, самолета започва да завива наляво и не може да води прицелен огън.

39

Анонимен

преди 7 години

ФАЩ га прехвърляха войски по поробените територии между Черно и Балтийско морета,това не можеше да предизвика безпокойство в Русия,защото там се провеждаха учения с "гълъбите на мира" ,камуфлирани,като войници,танкове,бронетранспортьори!Ами,явно сега и руснаците провеждат учения с такива гълъби.Какво се плашат хамериканците - техните "гълъби" са съвсем до руска територия,а руските са си хептен в тяхна.Да ви имам лицемерието и наглостта,световни хамерикански терористи и убийци!