13

Анонимен

преди 8 години

АКО ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО -САЩ ФАЛИРА СВЕТЪТ ЩЕ Е МНОГО ПО МИРЕН И ЩАСТЛИВ!

12

Анонимен

преди 8 години

Хилъри не страда от изброените болести. Като доказателство тя отвори буркан с туршия в ефир в шоуто не еди-кой си платен клакьор. Светът ахна пред това чудо невиждано. Кандидат шефката на Краваристан е сръчна, ловка и умела. По тая логика президент на САЩ трябва да стане кварталния алкохолик бай Илия, щото той отваря бирите с око, а бурканите с почукване с нокът. И не припада даже след кило кюртовица.

11

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен -зарублатаЛоша работа; Рублата пак девалвира, девалвира..Хората му приказват за Америка и Тръмп, той си знае неговото - рублата , та рублата.Латерна! Няма друг запис. Та за рублата,драги. Рублата сега трябва да струва 75 Р/$ и е надценена и пречи на руснаците. Затова се опитват да я побутват натам. Това няма да го разбереш, но нейсе, не плачи сърце:)

10

Анонимен

преди 8 години

Много плаши този Тръмп. Цялата "световна и демократична" преса е впрегната да го маскари и да разчиства пътя Хилари.

9

Анонимен

преди 8 години

А като Х.К даде атомни бомби на украинците и те решат да ги ползват по руснаците а руснаците нали си нямат такива бомби (само 10 хиляди) решат да се отбраняват подобаващо СВЕТЪТ дали няма да изпадне в рецесия ?! До сега само не са бявили,че ако изберът Д.Т. галактиката ще спре да съществува.

8

Пешко

преди 8 години

Абе щом в баш саветофилската група у фейса "На всеки км" не са гъкнали вече втори ден, Вовката нещо не го свърта

7

ами сега

преди 8 години

А избора на Хилари Клинтън = Световна война!

6

Пешко

преди 8 години

Леле, накъде отива светът - довчерашни социалисти подкрепят едър капиталист, шеф на огромна корпорация, фалирал четири пъти и по този начин завлякъл кой знае колко хора към дъното

5

Анонимен

преди 8 години

Мен пък ко ме засяга президента на Сащ.Каква рецесия мен ме интересуя Путин да е на влас че е Световен Пазач и единсвения борещ се срещу терористи.А за Крим той си е бил Руски с 90% руснаци

4

Анонимен

преди 8 години

Бъдете спокойни ! Ненормалника няма никакъв шанс !

3

д-р

преди 8 години

След мозъчното сътресение на Х.Клинтън през декември 2012, има обосновани подозрения, че тя страда от деменция. Хилъри страда от дефицити на паметта, неконтролирани конвулсии и затъмнено съзнание.

2

Анонимен

преди 8 години

Ааа, щом е с червена вратовръзка ни очаква светло бъдеще и благоденствие.

1

благоденствие

преди 8 години

Избиране на Доналд Тръмп = световен прогрес и благоденствие!