42

Й.В. Джугашвили

преди 7 години

Няма мигрант - няма проблем.

41

Българин

преди 7 години

Постепенно членството ни в ЕС ще започва да ни носи все повече негативи. Присъединителните евро-програми са на привършване. Сега ще ни изтупат и няколко десетки хиляди емигранти да храним. Трябва да започнем да се преориентираме към другите регионални сили.

40

Некъф луд

преди 7 години

Ква стана тя. Оная лудата бабичка Меркел и пияндето Юнкер забъркаха кашата с бежанците и наш Боко докато ги целува от зад ни оправиха и ни отсвириха да се спасяваме сами а сега се е запътил да се моли на ония които ни клаха 500 години. Боко Бокоооо, тъпо парче излезе.

39

Анонимен

преди 7 години

Калинке малинке никой не е длъжен да търпи различни мнения когато са крайно глупави. Русофилските не се славят с особена интелектуална дълбочина и никой не е длъжен да ги търпи. Вие русофилите защо сега покрай мигрантите загърбихте така експлоатираната по времето на големия брат от север теза за интернационализма? Мигрантите не са ли вече част от голямото интернационално семейство на Коминтерна. Либия, Сирия, Ирак, Афганистан не бяха ли тръгнали към светлото бъдеще под мъдрата съветска опека?

38

Джедай Мастър

преди 7 години

Страните от Вишеградската четворка имаха решение - щяха да ни направят ограда и да пазят границата, Рапона обаче не пожела. Сега реве за солидарност и се ду'пи на сатрапа Ердоган. Явно Рапона само симулира дейност, вероятно защото под една или друга форма печели от трафика на имигрантите.

37

Анонимен

преди 7 години

Българи, опомнете се! Тези от снимката пускате при вашите деца! Спрете с пасивността!

36

Анонимен

преди 7 години

Момчета млади и голобради, отворете си очите. Кой реално може да ви спаси от бежанците които още не са тръгнали? Рационалният отговор е: този който ги държи. ББ е рационалист и прекрасно е усетил решението. Така, че може само да го аплодирате. Той върши каквото трябва.

35

Калина

преди 7 години

Проблемът с бежанците тук е само един параграф.Става дума за друго - никаква търпимост към различно мислещите! Никаква политика с държавен интерес. Нарочиха Русия за враг и се постараха да пробият мозъците на глуп***ците, за да могат да си ги водят за носа.Имам усещането, че съм под европейско (американско) робство!

34

Тервел

преди 7 години

Драги българи, прави ли ви впечатление, че от 26 години Ви говорят, че живеете в демокрация и свобода, а всищност е точно обратното. Запада е тотално прогнил! Нима има някой, който се съмнява, над 85% от българските граждани е ЗА това границата да се пази с бойни патрони! Една шепа продажни антибългарски НПОта разкатават майката на целия ни народ. Каква е тази демокрация и свобода на словото, където волята на народа не се следва, а да пишеш О-Р-К-И е суспендирано. По зле е и от Соца! ТРАГЕДИЯ!

33

Петров

преди 7 години

Не бе той повече прилича на легендарните звезди на Лудогорец.

32

бруслиту

преди 7 години

В тва с бялата риза виждам новата синя легенда

31

Анонимен

преди 7 години

До ТомаА защо.забравяш за Мутрата той ще ни спаси, защото предаде всички противници на султана вързани в чувал, така че всичко е решено и в България бежанци няма.Виж как пази от съда всички мафиоти и олигарси, така ще ни пази от имигранти.

30

ист

преди 7 години

България не е предизвикала беженската криза.България не е канила мигранти както Германия.България си има достатъчно роми и социалисти.

29

Анонимен

преди 7 години

На снимката са новите попълнения на ФК Леевски.Сто процента мениджър им е Динко АТВ-то.Другия сезон са и те в шампионската лига

28

Василев

преди 7 години

От същата от която са и рушкофилчетата, дето смятат че Путин ще ни освободи отново.Агент Харакуру Джапан!

27

Z-wars

преди 7 години

Брад Пит за президент, да ни отърве от зомбитата.

26

Тома

преди 7 години

България може да бъде пометена от тъй наречените "бежанци"! Страната ще се превърне в гето, а живота на хората в АД. Всички ще си загубите имотите и нивите, които няма да струват нищо, подобно на нищо струващите имоти в гетата, Либия, Ирак, Афганистан. Просто тези хора са такива.Ятото на скакалците идва, за да вземе каквото може и да се настани, в по-добрите климатични условия. Българи опомнете се и се съпротивлявайте! Как ще гледате децата в очите си, с пасивноста си какво бъдеще им предричате?

25

Родолюбец

преди 7 години

Престъпниците и българоубийците от ГРОБ стоплят отношенията си с Русия - това е най-смешният виц за 2016 г. Идват избори!!!Иначе каквото зомбитата сами са си надробили, това и ще сърбат. Реалтата реалност е, че ни чака ново ислямско робство отново с "братската" подкрепа на Запада, ако преследвачите на покемони час по-скоро не се събудят от летаргичния си сън.

24

Иван

преди 7 години

Ясно е, че хартата за бежанците не може да работи. На лодка за 5ма има място точно за петима, а не за 6 или 8! Основният закон във Вселената е закона за РАВНОВЕСИЕТО! Ислямския свят, който се е упеторил, трябва да поеме отговорност за своята демография. Европа няма никаква отговорност към решаването на бедността или глада в световен мащаб. Продажните политици на ЕС, продават бъдещето на европейските деца за жълти стотинки, на една шепа корпорации и банкстери, виновни за текущата политика!

23

Братоев

преди 7 години

И какво толкова ревете бе? Какво сте видяли толкова от бежанците че се оплаквате? Някакъв гламав мънгуст заплашил една лелка в овча купел. Пък по лъвов мост и женския пазар уж нещо ставало. Ами то там си стават от 15-20 години такива неща, преди още да сте сънували бежанци. Стегнете се и поемете нещата в свои ръце, нито Русия нито САЩ ще ви оправят.