96

Анонимен

преди 7 години

Точно така "побратимете се" с Американците, та да ви станат хазяи в собствената ви страна.

95

t-rex

преди 7 години

Ама толкова тъпотии чета тука, че не ми се вярва толкова да са промити мозъците. Другари, не е нужно да вярвате на друг освен на Путин. Просто се разходете малко в Полша, Литва, Латвия, Естония и отскочете после до братска Русия, Молдова, Беларус и като се върнете ще ви е срам какви глупости пишете за великата руска държава.Сами ще си направите извода на къде е по-добре да се ориентира Украйна.

94

Анонимен

преди 7 години

До rusnak а теб оправи ли те царя за 800 дни, заплатата ти добре ли е, или дъщеря ти ти прща от Холандия всеки месец...на *** пенсията успява ли да я изхарчи или й остава?

93

Наблюдаващ

преди 7 години

До национални празнициКато си ги копирал така тези редове от Уикипедия в Notepad-а и после ги пльокаш насам-натам - обърна ли внимание, че "СССР" и "Болшевишка Русия" са вече несъществуващи държавни формирования?А обърна ли внимание на колко държави празникът е освобождение от Великобритания, Франция и Испания?

92

Анонимен

преди 7 години

Медведе каза на кримските пенсионери да се держат и да чкат светлото кремълско бъдеще, за сега по-високи пенсии няма да има, вода и ток също няма да има, а туристи да не чакат

91

rusnak

преди 7 години

До Анонимен"и какво стана с Крим, вдигнаха ли пенсиите 4 пъти ?"За съжаление времето на Путин стигна само да вдигне 4 пъти цените в Крим.

90

Наблюдаващ

преди 7 години

До Анонимен (114)"и какво стана с Крим, вдигнаха ли пенсиите 4 пъти ?"Не знам, но отвъд северната граница на Крим пенсиите паднаха 4 пъти. Това устройва ли те?

89

Анонимен

преди 7 години

До РусофилАбе какво да ти кажа, като гледам какво става по КПП-тата с Гърция всеки уикенд, и как цяла севрна Гърция е научила български, хич не ми мяза българина да пъшка :)))

88

до анонимния гейзер

преди 7 години

Ами Крим си е руски. Скоро и други части от Украйна. Дай боже и в България руски войски, че с НАТО и ЕС не можем да спрем талибаните.

87

Русофил

преди 7 години

САЩ нападнаха Украйна по нареждане на Обама. Путин спаси украинците от лютото американско робство под което пъшка българина с кървава пот по тялото си.

86

Анонимен

преди 7 години

и какво стана с Крим, вдигнаха ли пенсиите 4 пъти ?

85

до шопския малоумник

преди 7 години

Да, много е нормално да се обузиш на САЩ и убиеш майка си. Вероятно и ти ще сториш същото. За вас е нормално.

84

Анонимен

преди 7 години

Според тъпaта руска пропаганда САЩ са нападнали Украйна, а Русия помага на украинците да се освободят от американското робство. Управляващата класа в Русия до толкова изперка, че преди 2 дни губернаторът на Самарска област изпрати стачкуващите работници от АвтоВАЗагрегат които от 2 години са на минимална заплата да отидат да си вземат пълните заплати от американското посолство в Москва (демек стачкуват по нареждане на Държавния Департамент на САЩ).

83

Шоп

преди 7 години

2013 г. Украйна бележи 8% ръст и започва да се отскубва от руските окови.2014 Янукович подписва указ за разпускане на наборната армия, и минаване към професионална, точно след седмица Путин започва хибридната война. Предателят Янукович, бивш затворник, лежал за грабеж и изнасилване, бяга при Путин и оттогава никой не го е виждал наживо.

82

Българин

преди 7 години

Слава на Украйна и честит празник!!!! България е с Вас момчета и момичета от горда Украйна

81

vlady

преди 7 години

Браво на Порошенко - достоен президент на Украйна, ученик и последовател на великия Елцин с отлична алкохолна подготовка на професионално ниво и сериозни успехи с чашката. За постиженията си е удостоен в Русия с престижното звание "Горький пропойца". Също Порошенко е достоен наследник на баща си, лежал присъда в СССР за усвояване в особено големи размери.

80

Факт

преди 7 години

До ШопОткога на заповедите им викат консултации?????

79

Факт

преди 7 години

До АнонименА бе алан*коолу,къде са приятелите на Америка?Няма такова нещо-има само слуги и един господар-Израел!

78

Шоп

преди 7 години

Нормално е Байдън постоянно да консултира Порошенко, след като САЩ са се нагърбили да са гарант за целостта на Украйна. Нормално е и Виктория Нуланд да им раздава курабии. Не е нормално Путин да не изпълнява същия ангажимент на Русия и не е нормално Захарова да говори глупости.

77

Паметлив

преди 7 години

А,няма проблем-след като смятат,че братството с Русия им е попречило през тия години,то нека опитат и другия вариант-изтривалка на САЩ!Две години изкараха и резултатите са "чудесни",нека продължават в тоя дух.Току виж разбрали,че проблема е вътре в тях.Впрочем много от сегашните управляващи са били на власт доста години от тия 25 и очевидно не са допринесли с нищо за Украйна,та сега ли ще го направят....