120

смЕх 11

преди 7 години

До КрайЧе вие не се ли отказахте сами от Тато...какво има да ти прощава :)

119

смЕх 10

преди 7 години

До До смех7А да...и съм сигурен, че никога няма да отидеш да живееш в Русия. Защото и ти самия знаеш, че там е мизерия. Знаят го и всички други червени каскети, на които семействата им не са помирисвали Русия, а все ходят да живеят и учат в гадния и прогнил Запад и отвратителната Америка ;) много е гадно там ей...все са там обаче.

118

Въпрос

преди 7 години

Знае ли някой кои български граждани получават пари от Русия под формата на пенсии?

117

Край

преди 7 години

До смешния 9 - ми то и Турция в нато. Като си го пожелаваш внимавай да не ти се случи.

116

Край

преди 7 години

То и Вис 2 и СИК охраняваха магазинчетата и кафетата. Прощавай ТАТО и аз скачах на ония митинги доде Софиянски и Костов си разделиха България.

115

смЕх 9

преди 7 години

До До смех7Не можеш да се наречеш българин след като идеала ти за държава е извършителя на комунистическия геноцид у нас - Русия.След като сме част от НАТО (по собствено желание ;) ) (и слава богу, че сме част от НАТО, защото сега щяхме да сме част от твоята майка Рассия, не по собствено желание)....та след като сме част от НАТО, няма нищо лошо небето ни да се охранява И от американски Ф-15. Може и да е от немски, френски, италиански, испански, каквито и да са ;) важното да са от НАТО!

114

до смех 8

преди 7 години

Украинците направиха преврат за който Нюланд Курабийкова известна още като *** EU се похвали, че са инвестирали вече 5 млрд и очакват резултати. Снайперисти стрелят в тълпата. Защо не погледнеш фондацията на Яценюк? Кой му е спонсор? Защо не прочетеш Джордж Фрийдман? От вашите е. А ДНР ЛНР + Крим е отговорът на Путин по крадливите американски ръчички. Народът се води лесно. Ето и ти си малоуменн, но аз не съм виновен.

113

Анонимен

преди 7 години

-15 Eagle (Орел) е американски високоманеврен реактивен изтребител за завоюване на въздушно превъзходство. Първият му полет е през 1972. Скоро ще има юбилей - 50 годишнина. Толкова са годините на фрегатите ни, та може да празнуват заедно - все пак безплатен обяд няма.

112

Анонимен

преди 7 години

Проф. д-р Муткуров е псевдоним на Расим Хамбароооглу. Не му се връзвайте, просто санитарите се понапили вчера и той избягал от Курило.

111

До смех7

преди 7 години

Хахаха, малоумниче, защо да ходя в Русия? Макар, че не го изключвам, кой знае...Аз съм българин и мястото ми е в България. Съжалявам, че тя не е свободна държава и от там произлизат много проблеми: с малцинства, с бежанци, с объркване по националните празници....;) На свободните държави не им охраняват небето чужди държави и няма чужди военни бази.

110

Анонимен

преди 7 години

По същия начи отидоха да охраняват ЛИБИЯ и още е в пламъци.

109

смЕх 8

преди 7 години

До до смех6Да, те украинците си отвориха границите за "независимите" руски сепаратисти и им казаха: "Нападайте ни, ние сме спонсорирани от НАТО"...а леле мале

108

Анонимен

преди 7 години

Американците ще ни пазят небето, o.k. и вери уел, но жените кой ще ги пази? Анадолски ман.афи надявам се?Тежко, тежко! Вино дайте!Пиян дано аз забравятуй, що, глупци, вий не знайтепозор ли е или слава!

107

Анонимен

преди 7 години

За мен това е нарушаване суверинитета на България.От кого ще ни охраняват? А кой ще ни охранява от US F-15?

106

Анонимен

преди 7 години

Добре, България става по-сигурна за инвеститорите.

105

до смех6

преди 7 години

Простоват си, но все пак: И Грузия и Украйна ги насъска САЩ. Не знаеш ли защо точно Наакашвили ? Или Яценюк? Ами НАТО са официален спонсор на фондацията на Яценюк. Той не го крие. Както и Нюланд не го крие. На Крим трябваше да има натовска база. А газопреносната мрежа на Украйна я купи наркоманчето Байдън Джуниър.Ако не вярваш на мен, прочети Джордж Фрийдман от Стратфор!

104

смЕх 7

преди 7 години

До до МуткуровПоласкан русофул, защо не отидеш у родината си Рассия тогава? Не ти ли е гадно в тази западнала-еврогейска-свободна България?

103

до Муткуров

преди 7 години

Ласкателно звучи вече русофил. Стана синоним на човек запазил разсъдъка си, имащ някакви ценностна система освен "долар за дуупе". Освен това на човек, който не се срамува от майка си, която е израстнала по онова време - както и вашата убеден съм. Опа-а-а, защо всъщност не застреляте майка си Муткуров? Тя е родена тогава и вие сте закърмен тогава? Тя със сигурност е *** комунистка с тежка шизофрения, нали?Аз ще отида на Копринка и ако сте наблизо ще ти хвърля стотинки Муткуров.

102

ERдоган

преди 7 години

Дано свалят някой руснак над Черно море.

101

Генерал Болима Кура

преди 7 години

Правете либов не война !