11

Анонимен

преди 7 години

Поредната лъжа.

10

Анонимен

преди 7 години

До Лу Ферино"Видяхте ли - в задръстванията в големия град има много мерцедеси, кафетата са пълни с хора, а в магазините има избор от много сортове банани и напитки."Само да добавя - и тоалетна хартия. При комунизма хората чакаха на опашки за тоалетна хартия и днес имаме в супермаркета 20 вида тоалетна харти и живеем добре.

9

пиле & зеле

преди 7 години

Да, средната заплата наистина може и да мине 1000 лева на месец, както е истина, че средно всички средно ядем пиле със зеле. Наближават избори - време е народа да се осъзнае и да започне да прочиства пиявиците от управлението.

8

Лу Ферино

преди 7 години

Това са основните аргументи на демократичните фундаменталисти (терористи):"Видяхте ли - в задръстванията в големия град има много мерцедеси, кафетата са пълни с хора, а в магазините има избор от много сортове банани и напитки."Както и премиерина - българите били богати, щото имали 40 милиарда в банките и по 2 коли. А никъде не се съобщава, че 2/3 от влоговете са до 1000 лева.За мен това е признак на болно и уродливо общество, в което благата се разпределят между 5-10% богаташи.

7

Констататор

преди 7 години

Не зная дали има хора, които все още да вярват на приказките за средна работна заплата. Болшинството от заплатите в БГ са под 500 лв чисто на месец и едвам около 700 бруто. Една малка част имат заплати над 2000 -3000 лв, които не могат по никакъв начин да надвишат сумата от 500 лв така щото тя разделена на 2 да даде 1000 лв. Да, има заплати по 10-12 000 лв, че и повече, но те също не могат да помогнат за тази стъкмистика!?! Излиза един човек и лъжеее. Защо лъже - мислете!!!

6

Анонимен

преди 7 години

Е как така се получава,заплатите се увеличават,много случаи на предотвратена контрабанда/ спореб Боко за милиарди/ , а във НЗОК и НОИ пари няма-приходите не се увеличават! Това ума ми не го побира!?

5

Анонимен

преди 7 години

Къде ще се повиши ?. Сигурно за помощният персонал в министерствата в софия.

4

Статистик

преди 7 години

...и средно всички ядем кюфтета със зеле

3

Най-новият виц!!!!!!

преди 7 години

Голям смях за вица!

2

ААА

преди 7 години

ДЕ БРЕ ЮБРЕ....БРАВОС...ЕЙ ..

1

Анонимен

преди 7 години

Това е поредната платена лъжа.