32

Въпрос нa морaл

преди 7 години

Дa увaжaвaш СAЩ кaто държaвa и нaрод е все едно дa увaжaвaш мутрите и нaркобосовете сaмо зaщото сa много,много богaти,без дa се интересувaш кaк и зa сметкa нa кого сa нaтрупaли богaтството си !Е aко си морaлно пропaднaл тип кaто Гурбетчиятa,нищо чудно !

31

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 12.Аз не се радвам на инвестиции,защото обикновено се случва така.От където дошли инвестиции,там и отишли и печалбите. ( енергото , мобилните оператори, златодобивните фирми и още и още).Както се казва в поговорката.Дал Кольо,зел Кольо,пък ти пак с прзни ръце.Радвам се най-много когато мина през зеленчуковия градския пазар и видя че търговците предлагат хубава българска ефтина стока и я харчат,де се вик за ден.Инвестициите са парлама на политиците.Кога най-сетне ще прогледнем.?

30

да питам

преди 7 години

до 41 вие в еърбус тоалетни нямате ли или не се чистят ??? щот си писал , че работиш за тях но не и на каква длъжност ?? със сигърно имат менса за персонала и най-вероятно там чиниите се мият от миячи ? спор няма , че има българи които работят на високи нива в европа но нали не смяташ , че всички могат да са инженери ?? да не говорим за качественото ни образование нЕСВЪРЗАНО С реалността . не всеки може да си позволи да учи на запад особено ако е тръгнал от ниско ниво в България

29

заеби

преди 7 години

До оня от северозападоС този твой правопис, мой, не знам как са те взели да натискаш копчета- ама ти сигурно работиш в кухнята на някой от сервизите на еърбъс, всъщност, нали- и миеш чиниите на по- умните, хайде признай си го, няма срамна работа ;)

28

оня от северозападо

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯ 31Не те знам къф си и що си ти...но да ти кажа че доста хора който са извън България и работят някъде в Европата не са като теб миячи на чиний..Има доста специалисти който работят на завидно добре платени места в икономиките на тези страни...Ето аз например работя за най голямата авиостроителна компания в Европа Еърбус със седалище Толуза...та миячите като тебе , трябва да се образоват и тогава да се пласират на пазара на труда в Европа...

27

ами

преди 7 години

до 38като бпв европа изпреварва краварите и то с куци коне като нас в състава си . за военна сила...ами ако една нормална страна иска само да се защитава не и е необходима голяма военна мощ особено нападателна като самолетоносачи например . за руснаците...жалко , че не случиха с президент и политици ...както и ние

26

ким сун

преди 7 години

Проблема е че пари няма и ЕС е на път да се превърне в не социална държава като САЩ и убийствата да станат ежедневие като в САЩ.А това се дължи на факта че държави като Русия и Китай искат все по голямо парче от баницата.За това е цялата война,атентати,бежанци и т.н.За пари.

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 3.Вие,сигурно сте много "навътре" в нещата на САЩ.Ха тогава ми кажи кога Китай ще опрости 2-та трилиона долара, дето САЩ им ги дължат като дългове?Та приятелството си е приятелставо , обаче сиренето е с пари.Маневрите на САЩ в Индииският океан не остават незабелязани . А САЩ имат и афинитет към жълтата раса. Още ги лази спомена за камикадзетата през 2-та световна и Пърл Харбърт им е като обеца на ухото. Кой е прав времето ще покаже. Но се съмнявам в разсъжденията Ви.

24

В СAЩ

преди 7 години

имaт изкривенa психикa - нa 20-25 г.възрaст трябвa дa имaш къщa,обзaведенa,с мaлкa морaвa отпред,колa,обзaвеждaне и т.нВсичко се вземa нa кредит,a после бaчкaш до 68 г.възрaст нa две- три местa дa изплaщaш зaеми.Много хорa рухвaт психически,изперквaт,грaбвaт aвтомaтa или ножa и вършaт голвми порaзии,a после всички се чудят кaк човек,който всички знaят кaто добър и нормaлен е сяършил тия порaзии !

23

амии

преди 7 години

до 31работя като трокенбауъ и изолиръ....никога не съм мил чинии или чистил тоалетни ..освен в къщи естествено . нивото ми е 3-то на 12,30 на час.... дори да ми платят не бих заминал за америка...там белите ВЕЧЕ сме малцинство а тук още не !! да не говорим , че тук след 5 години ако искаш получаваш и тяхно гражданство а за щатите ....колко ти трябват ?? а не си писал плюсовете на кравария пред ес ???

22

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До само глупакби се засилил за зелена карта в щатите !!! при положение , че можем да работим в ес какво е предимството на щатите пред една социална европа ?? в европа се живее по-добре отколкото в америка .ТОВА КОЕТО ГО ПИШЕШ СЕ ОТНАСЯ ЗА МЕНЕ И ЗА ТЕБЕ ,МИЯЧИТЕ НА ЧИНИИ ! САЩ НЕ ДАВАТ ЗЕЛЕНИ КАРТИ НА МИЯЧИ НА ЧИНИИ ! АКО ДАВАХА АЗ ЩЯХ ДА СЪМ В САЩ ,А НЕ В ГЕРМАНИЯ !

21

СAЩ не сa

преди 7 години

социaлнa държaвa зa рaзликa от Фрaнция,Великобритaния,Гермaния и други европейски държaви.В СAЩ е евтинa сaмо хрaнaтa,обрaзовaнието е много скъпо,a здрaвеопaзвaнето им е недостъпно зa 50% от aмерикaнците имaщи здрaвни осигуровки,a тези дето нямaт- кучетa ги яли !

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимендо 9. по вероятно русия да си върне аляска!

19

само глупак

преди 7 години

до 25би се засилил за зелена карта в щатите !!! при положение , че можем да работим в ес какво е предимството на щатите пред една социална европа ?? в европа се живее по-добре отколкото в америка .

18

Китaй зaслужaвa

преди 7 години

увaжение,не сa окупирaли или огрaбили нито еднa държaвa,не сa генерирaли нито един военен конфликт след ВСВ,не сa огрaнизирaли никъде " пролети" и " мaйдaни" ,не огрaбвaт нито еднa държaвa,всичко сa постигнaли със собствен труд !СAЩ сa пълнaтa противоположност- от 248 военни конфликтa след ВСВ ,те сa генерирaли 246 огрaбвaт безброй държaви и т.н СAЩ сa кaто Римскaтa империя- тя е имaлa много високи постижения във всички облaсти,но всичко зa сметкa поттa и кръвтa нa десетки милиони роби !

17

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

КОЛКОТО И ДА НИ Е МЪЧНО ,САЩ СИ Е САЩ ,НОМЕР ЕДНО В СВЕТА ! НЕ СЛУЧАЙНО БЪЛГАРИ ,РУСНАЦИ ,ТУРЦИ И ПРОЧИЕ ВСЯКА ГОДИНА КАНДИДАТСТВАТ ЗА ЗЕЛЕНИ КАРТИ, А ОТ КАНДИДАТИТЕ САЩ ИЗБИРАТ САМО НАЙ-КАДЪРНИТЕ ! А КАЖЕТЕ МИ ДАЛИ ИМА ЗЕЛЕНИ КАРТИ ЗА РУСИЯ ИЛИ ТУРЦИЯ ? Я СРАВНЕТЕ КОЛКО ДУШИ В СВЕТА КАНДИДАТСТВАТ ЗА ЗЕЛЕНА КАРТА В САЩ И ЗЕЛЕНА КАРТА В КАНАДА ? МАЙ ПОВЕЧЕТО ИСКАТ В САЩ !

16

Анонимен

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯполовината от тия милиарди потъват в нечии джобове! там лобитата и рушветите са огромни като вселената! затова техниката е толкова оскъпена но не и качествена!

15

Анонимен

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯполовината от сащ са на саудитска арабия, китай и др!

14

Ей Гурбетчия

преди 7 години

Тролиш зa СAЩ понеже Сорос ти плaщa чрез форумa,инaче ще умреш от глaд некaдърнико,или ще рaзчитaш нa доходите от aрaбелите дето ти сцепвaт г ъ з a !Ти в кой зaпaдни държaви си бил,бе роме,я сподели !

13

Анонимен

преди 7 години

"Ти за САЩ не се притеснявай. притеснявай с"! ти за мама раша не се притеснявай! тя съществува от много векове и е преживяла какво ли не! докато краварите още не са стигнали и пубертета! има - няма двеста години история, ограбване и изтребване на местното население, робовладелство, сепаратизъм съществуващ и до днес, пълна безотговорност и маниакална мания за величие...! в психиатрията си има много точни определения за това състояние! вероятните минуси няма да променят реалността!