20

999

преди 7 години

Господин Фаса :На 62 г. от които половината в пандиза.До 7 г. сигурно не е вършил престъпления.От 7 до 18-училище.Сигурно е правил бели,но поради младостта му най-вероятно много от тях са му прощавани.18-20 казарма.След казармата следват 42 г. живот,от които само 12 на свобода. За тези години сигурно е извършил много престъпления,за които се е знаело,но не е могъл да бъде съден,поради различни обстоятелства или е бил в изчакване на поредната присъда!Е,каква е ползата от този тип?

19

Анонимен

преди 7 години

Само да отбележа, че ефектът от публикацията моментално е постигнат: въпреки пълната неяснота какво и как се е случило във фаталната нощ, дървените философи започнаха да се избиват един друг с категоричните си оценки!Хе, хе!

18

Анонимен

преди 7 години

До vargа снимки на пандизчията не искаш ли?

17

varg

преди 7 години

Очевидно е намерението на полицията да прикрие случая.Не може да не бъде разпитана веднага докато случаят е все още пресен.После ще каже,че нищо не помни.

16

varg

преди 7 години

Даите да видиме документа от прегледа на съдебен лекар за изнасилването.

15

Аз

преди 7 години

Орден Стара Планина, мишки страхливи!!!!

14

varg

преди 7 години

До ГаврВ нормалните общества медиите не раздават присъди,а само съдът.

13

Анонимен

преди 7 години

В коментарите май се е включила и родата на Боню Фаса и дружките му от пандиза!

12

Гавр

преди 7 години

до vargНека позная, според теб в "нормалните" общества трябва да се толерират и поощряват бруталните изнасилвачи, нали? В крайна сметка, нали така се правят децата. Ето те теб например, същество за чудо и приказ, какво ти е?!!

11

varg

преди 7 години

До АнонименИ аз имам само един въпрос,ако те вържат и изнасилват пред очите ти твоята майка,сестра или жена ти какво ще направиш ?

10

-10

преди 7 години

До АнонименДали мястото й е в затвора няма да го каже той. Това е особеността на правовите държави, която България всячески се опитваме да не искаме да бъде!

9

Анонимен

преди 7 години

До vargХайде хапчетата. Отдавна ти чета коментарите и виждам, че ти доставя удоволствие да избиваш комплекси и да търсиш внимание с извратеното си мислене. За тази цел има доктори, ние не сме подходяща аудитория. Жалко и смешно е поведението ти.

8

Анонимен

преди 7 години

До НедКаква самоотбрана?Неизбежна самоотбрана е равнопоставеност ,а не да ръгаш някого който те удря с ръце примерноти да не си експерт от БХК? Тръгнал да сравнява ръцете на момичето с тези на пандизчията. Да беше му дала и ножа и да изчака да започне да я коли, а?

7

до varg

преди 7 години

Само един въпрос имам към теб: ако това беше твоята майка, жена, сестра или дъщеря пак ли щеше да твърдиш, че мястото им е в затвора?

6

Анонимен

преди 7 години

девойката намушква 62-годишния бивш пандизчия Боньо ФасаВместо МВР да даде стипендия на момичето за добре свършена работа те тръгнали разпити да му правят.

5

Дуранди

преди 7 години

До ПитанеДано и твоята щерка я изнасили някой рецидивист и искам да го оправдаваш после

4

varg

преди 7 години

Нормално е една убийца,която осъзнава колко жетоко е да отнемеш човешки живот да не е добре сега психически и се надявам да не отърве затвора.

3

Питане

преди 7 години

Убит е човек. Не мога да разбера дори и да е най-големия гад по закон трябва да има присъда? Неизбежната самоотбрана не ли при опасност за живота?

2

Риба Скат

преди 7 години

Почти съм сигурен, че горкото момиче ще бъде осъдено...още преди да са оправдали Анита майер.

1

Анонимен

преди 7 години

Охххх, успокоих се, Марийка и Гошка отново са на първа страница / че покрай Анита бяха ги позабравили/ !Сполай на редакцията!А за лорд Евгени - кога?