20

Анонимен

преди 7 години

До Некъф лудПрезидент в сянка! Може!

19

анонимен

преди 7 години

Давай генерале с теб сме!

18

Българин

преди 7 години

До ДАДо номер 9Глуп*ак, той да не е независим кандидат ? Всеки, който е издигнат от партия (не просто подкрепен, а издигнат) означава, че това си е просто едно куче на каишка и каквото каже партията майка, това ще се случва !!! Всички кандидати са просто едни подл*оги, това е истината ! Те си имат началници и няма как да са независими, така че все едно какви личностни качества имат.

17

Некъф луд

преди 7 години

Ало, на соросчо хората, колкото и да ревете това е следващия президент.

16

Гошо...Тъпото

преди 7 години

До ЧапайБългария е страна на...абсурдите,защото в момента на чело е президент...прецедент,а премиерът Боко Тиквунов е...майката и бащата на прецедента.

15

Анонимен

преди 7 години

Гоце Първанов до който и какво се е докоснал все го е дискредитирал и омърсил. В случая предалият собствената си партия да препоръчва кандидат, който е предал БА, авиацията и НАТО.

14

скоро

преди 7 години

Ето отрепките започнаха да го плюят,няма да му е лесно но въпреки всичко ще победи.

13

Българин

преди 7 години

***, той да не е независим кандидат ? Всеки, който е издигнат от партия (не просто подкрепен, а издигнат) означава, че това си е просто едно куче на каишка и каквото каже партията майка, това ще се случва !!! Всички кандидати са просто едни ***, това е истината ! Те си имат началници и няма как да са независими, така че все едно какви личностни качества има.

12

до демократа

преди 7 години

Хенри Кисинджър към бивщия изсточен блок: ДЕМОКРАЦИЯ! Толкова колкото ви позволим!

11

Анонимен

преди 7 години

хихихихихи!! А как само разиграваха бабичките по партийните клубове да си играят на "номинации".

10

Ха- ха- ха

преди 7 години

От Позитано 20 водят генерала на червен нашийник а от Москва на георгиевска лентичка.

9

Анонимен

преди 7 години

Бои последен предстои . От москва викат на събор всички руски агенти ! Надявам се българите да накажат родоотстъпниците , щом службите не искат да го направят !!!

8

ДА

преди 7 години

Аз ще гласувам за него,той поне не е омърсен от политическата помия,сега ще почнат да го оплюват защото се чувстват заплашени.....

7

Анонимен

преди 7 години

До ГенчоПредателят и руски агент ген. Владимир Заимов го разстреляха, а руския агент Радев ще става президент! Как се е развила демокрацията!

6

ГРОБ

преди 7 години

Нашия лидер скоро ще казва:ЗДРАВЕ ЖЕЛАЕМ! Г-Н ПРЕЗИДЕНТ!

5

анти

преди 7 години

Никой не се е родил президент,важното е да е човек - честен и да работи за България и българския народ.Всички управляващи до сега забогатяха и съсипаха страната и народа.

4

сминдух енд чесън

преди 7 години

На крака?Да не са го искали в чувал?

3

Генчо

преди 7 години

Забелязвам, че всички мишки почнаха да грачат и да плюват по генерала. Това е добър сигнал, може би той е точния човек. Другото позитивно, че и доста *** не го искат. Перфораторите, отново счупиха ***, като казаха, че искат президент ала плевнята. Там си остава, като върхово недоразумение министъра на икономиката, който изтъпаниха. Този е по-посредствен и от средностатистичския кадър на гробарите.

2

Генитал Р. Радев

преди 7 години

Този като му срежат конеца в черепа и му падат ушите!

1

Блатен тъжник

преди 7 години

Генерал и трябва начело на тази разградена държава.Но не Борисов, или Радев- неговото име е Пиночет!