64

Анонимен

преди 7 години

Представете си, че полицейските началници се избират мажоритарно от населението! И какъв е проблема Бойко да разпореди на Бъчичката до края на работния ден да ги уволни, поради неспазване на формата, непочтена сделка и така, както вчера?

63

Анонимен

преди 7 години

Пълно невежество и некомпетентност, улична представа по сериозни въпроси и не на последно място евтина манипулация и трупане на рейтинг. Няколкото хиляди по кючек концертите не са България.

62

и още

преди 7 години

Всеки уважаващ се човек като Българин дължи уважение към институциите на България.Да се ръсят грубости в ефир срещу управляващи структури /като КС примерно/ е грубо нарушение на етиката и внушава стремеж към анархия.И в коя от белите държави плебса назначава полицията?!?!

61

Анонимен

преди 7 години

Славчо Трифонов ,приц Учиндолски,се взема на сериозно!

60

обективен

преди 7 години

Дългото Слави показа въпиюща некомпенетност и всички последвали го заплеси също.1. Позовава се на основния закон -Конституцията.До тук ОК!2.За да могат да се осъществят исканията от предложеинята в референдума трябва да се тръгне по единствения демократичен и възможен път и това е свикване на Велико народно събрание с цел поправка на Конституцията.Всичко извън това е само некомпенетност и е крайно несериозно

59

Анонимен

преди 7 години

Аз не гледам Слави Трифонов от 1984 г.За мен той е човек който апелира към ниските инстинкти на тълпата.Чувал съм че музикантите били добри и затова го гледали.

58

Анонимен

преди 7 години

Има много по-умни хора от продажника Слави.Не е важен референдума, а да се събори Герб и Борисов.Това е целта на Слави и Бсп.Никой не се интересува от самия референдум.Бсп бойкотираха референдума в Парламента.Гласуваха заедно с турците Против, докато герб гласуваха да има референдум.Целта е да се събори Герб, а не да се решава съдбата на България.

57

Анонимен

преди 7 години

Толкова ви е акъла да се връзвате на Слави...Големия проблем дали депутатите са 240 или 120 ...Това изобщо не е важно.Докато има комунисти и депесари няма оправия.Дори и 10 депутата да са.

56

Анонимен

преди 7 години

Защо само Бсп и Дпс гласуваха в Парламента Против този референдум ?!Герб гласува ЗА референдума на Слави.Е, кой е враг на народа - Бсп и Дпс

55

Анонимен

преди 7 години

Тоя народ, който прати Бареков в Брюксел за депутат ...?!Този народ да решава съдбата си с референдум ли ?!Та той ще се закопае напълно.Този народ не ходи да гласува, та на референдум ли ще ходи?!

54

ААФФЕЕЕРРАААА

преди 7 години

ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ! ХОРАТА НА МОСКОВ ПРИТИСКАТ ПРОКУРАТУРАТА ДА ВЪРНЕ 1 МИЛИОН ИЗЗЕТИ НЕЗАКОННИ АМПУЛИ ТЕТАДИФ ЗА ХОРАТА НА ЕРДОГАН! МОСКОВ Е ЗА ЗАТВОРА! НЕЗАБАВНО!

53

Анонимен

преди 7 години

Това е референдум менте.Ако Слави беше мъж щеше да направи партия, движение и т.н.Сега изпълнява поръчка на Кремъл, те си плащат на такива продажници.За толкова години чак сега ли се сети да пита тези неща, които пък изобщо не са най-важните.Но просстия народ се впечатлява само от лъжи.

52

Анонимен

преди 7 години

как въпросите за депутатите и полицайте станаха противоконституционни ???тия 12 съдии ли определят конституцията в която пише че народа е суверен ??

51

край

преди 7 години

Ако сте против Мажоритарни избори - довечера си вземете големо найлоново шише биричка и пред блока си къркайте. Вие сте без значение.

50

край

преди 7 години

Слави иницира референдума. Сигурно той си има някакви политически амбиции. Обаче Референдума касае всички българи. С его можем да НАЛОЖИМ на политиците промени. Ако искаме. Ако не искащите са повече - просто трябва да спрем да млънкаме явно на българите им харесва да ги яздят, стрижат и доят.

49

чуй чуй

преди 7 години

Въпросите са си въпроси, я камилата я камиларят! По страшно ще е ако някой от тези ***, наричащи се сценаристи попадне във властта, например като министър на културата! Междичката ще ви се види цветенце! Ами учиндолското чудо - президент, как ви се види?

48

край

преди 7 години

Като знам как се запени Янаки Стоилов срещу референдума. Този човек 26г. е в парламента 10 от които зам. председател на парламента.

47

сминдух енд чесън

преди 7 години

Властта се прави на ущипана мома ,защото ние само я почесваме ,леко и нежно.Ако и счупим капачките ще започне да се държи като с счупени капачки.

46

край

преди 7 години

Всички управлявали последните 20г. България са против Мажортарни избори за парламент при това положение аз съм твърдо ЗА.

45

отпадналите въпроси

преди 7 години

са: 1. Да се намалят ли депутатите от 240 на 120?; 2. Да се избират ли шефовете на полицията от народа, вместо да се назначават от политици?;3. Може ли да се избира електронно чрез дистанционно гласуване. Резултатът от шменти-капелите на президента и съда са: депутатите остават 240; политиците ще контролират удобните и неудобните полицейски началници; 4 милиона българи, които не са в родния си град в дадена неделя, нямат право да гласуват.