61

Фактите

преди 7 години

Няма официална информация колко е броят на нелегално пребиваващите у нас мигранти. Ако се вярва на сърбите, които се оплакаха, че на ден връщат по над 400 мигранти нелегално преминали на тяхна територия и ако е вярно, че през последната седмица нашата гранична полиция предотвратява по 150 опита за нелегално влизане от Турция (а никой не е наясно колко такива влизания са успешни) ще излезе, че имаме към момента приблизително 15000 незаконно пребиваващи и още около 4000 законно чакащи статут.

60

Бойко Борисов

преди 7 години

Горките клети мили бежанци ! Аз съм готов да подаря България на тези мили клети хорица !

59

Въпрос

преди 7 години

От къде толкова пари у тия емигранти, бе?

58

Анонимен

преди 7 години

Навремето нали скачахте по площадите и искахте демокрация?Ето ви я сега демокрацията,няма граници,свободно си пътувате,ядете банани,портокали и шоколадови яйца,говорите и правите каквото си искате,има многопартийна система,няма жителство,карате западни возила и тн.Е,сега съвсем демократично много нямат постоянни или разполагат с ниски доходи,няма сигурност,едва свързват двата края,не са сигурни как ще посрещнат утрешния ден,но демокрацията иска жертви!

57

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 72Дали НАТО не помага на арабите да създадат халифата ЕУРОПА разчитайки на заспалите?

56

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 61"Малко се пресилват нещата."1. Някога българите по малко са се премествали през Дунав и се е създала България.2. Някога турците по малко са се премествали из Византия и се е образувала Османската империя и е изчезнала Византия.3. Някога евреите по малко са се преселвали в Палестина и се е създала държавата Израел, а палестинците скитат.4. Някога албанците по малко са се премествали в Сърбия и с помощта на НАТО се е създало Косово , а сърбите са изгонени. Пресилено л и е?

55

Plamen

преди 7 години

До StivБойко е изчезнал ли?Той не работи ли за Брат си Симеон,въртят доста пари ама без документи.

54

ttd

преди 7 години

Оставиха центъра на столицата на България да се превърне в гето пълно със всякаква ***,не е нормално това .И до кога няма да се затварят тези хостели който са пълни с нелегални.Също така до кога ще се лъже обществото и няма да се дава информация за проблема колко имигранти нахълтват в страната .Време е армията да застане на границата и да я пази с оръжие а не както до сега само наблюдатели .

53

Анонимен

преди 7 години

До МироШопите са свикнали винаги и за всичко да реват! Ми да си реват!Като не им харасва ,да си ходят по селата!

52

Stiv

преди 7 години

Има го защото чейнж бюрото на бул.Стамболийски и Опълченскана Бойко Павлов им прехвърля парите в Европа и пере тези от каналджийте.От няколко дни е затворено,явно се е скрил или е потеглил за някъде.

51

ист

преди 7 години

Сега малкият Багдад, след година големият Багдад. После кражби, изнасилвания и глад.

50

До 60

преди 7 години

През 90-те години една моя роднина - 80-годишна жена, пазаруваше от арабска месарница в този район, но беше възхитена от чистотата там и от учтивостта на персонала. Сигурно нещата тогава са били по-други, не като сега. Моите спомени са хлапашки и не мога да преценя адекватно.

49

Marie Claire

преди 7 години

До МироНамини към Лърор мост посред бял ден така към 17-18 часа. Нормално ли ще ти се стори ?Хора на групи (явно неработещи никъде) с *** кожа и говорещи на др. език, оглеждащи всеки минувач.. Хайде да е пресилено.. По-зле е от преди, защото аз съм работила 3 години до Сметната палата и такова нещо чак не е имало като сега.

48

Миро

преди 7 години

Пресилват се нещата наистина и не знам защо. Тея дни имам работа там в района и не видях нито един "бежанец" камо ли пък на групи чак. Отделно там от моето дество през 80-те винаги е имало араби и *** та сега не виждам да са повече от нормалното. Ако чете човек медиите ще реши, че не става за припарване там....

47

Анонимен

преди 7 години

Малко се пресилват нещата.Още през 95-96 г. в района на Халите имаше впечатлително голям брой араби!

46

Анонимен

преди 7 години

Кой нормален пазарува от араби, независимо дали става въпрос за магазин или дюнерджийница?!

45

хора

преди 7 години

За бога братя не купувайте от арабски магазини и заведения,покажете на тези лица че са не желани!става въпрос за нашето оцеляване.

44

Наблюдател

преди 7 години

Това е на сред столицата на държавата с най-пазените граници на ЕС!! Къде е този плъх дето се прави на министър председател?!

43

това е

преди 7 години

Не купувайте от арабските магазини ,месарници и прочие обекти собственост на араби,след като им закъса бизнеса те сами ще избягат!също така държавата има начин по законен начин да им покаже че са не желани тук,НАП,община,полиция,пожарна и др.държавни органи трябва да ги скъсат от проверки.

42

Ххаа

преди 7 години

Който иска да си ги вземе в къщи да си ги гледа, аз не ги искам в страната. Сами си пускаме вълците в кошарата (нали сме си офци) и после ще викаме "Ама що така стана?"