23

ДА ПИТАМ ?

преди 7 години

ДНЕС БГ И КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ , КАТО ТРЪМП СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ СКОРО ,ЩЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДА СЕ УМИЛКВАТЕ ЛИ ЗАЕДНО С ДРУГИТЕ МЕДИИ ???

22

Анонимен

преди 7 години

Доста е произволно да се разпростира това, което Тръмп смята за Украйна и Крим върху цяла Източна Европа - журналистическа хватка за изкривяване на истината. В Киев се настани с преврат една фашистка хунта, за която има в излишък аргументи да не бъде подкрепяна от САЩ, а населението в източната част на Украйна има повече от достатъчни мотиви да търси начин да се спаси от фашисткия геноцид. Всичко това няма никакво отношение към Източна Европа.

21

Анонимен

преди 7 години

До мдаЗнам,че в Русия мисленето е забранено,ама Тръмп е с 1 година по-възрастен от "лудата баба". Старнно обаче никой не го нарича "дядо". Такива са указанията вероятно.

20

Анонимен

преди 7 години

Николй ли не разбра какво иска Тръмп? Той е мултимилиардер,имал е всичко което може да поиска човек :пари,коли,жени,имоти,храна,бил е по-целия свят.Липсва му само едно-безсъмртие.На 70 г е.Няколко месеца след като умре, никой няма да си спомня за него.Сега си купува последното и най-скъпото-безсъмртието.Ако стане президент името му остава завинаги в историята.И след 200 г,учениците ще учат за него в училище.

19

мда

преди 7 години

Лудата баба или ексжентричния милионер - все тая. САЩ все повече се превръщат в третостепенна регионална сила. Големият бос отдавна вече седи в Кремъл.

18

Берлин

преди 7 години

В допълнение Доналд Тръмп изнерви мнозина с коментарите си, че не разбира защо САЩ не могат да използва своите ядрени оръжия. "Ако ги имаме, защо не ги използваме?", попита той един своите политически съветници.------------------------------------Дамммм... човекът е съвсем нормален и ще върне славата на Америка... хахахаха. :)))))

17

Уокър рейнджъра

преди 7 години

Все ми тая кво мис.ят от днеса.бг.Важното е, че Чък Норис е зад него.

16

Анонимен

преди 7 години

На мен коментара на Тръмп ми изглежда точен, а цялата статия много объркана.

15

Анонимен

преди 7 години

Ивана Тръмп е от Източна Европа

14

Анонимен

преди 7 години

Тръмпета си е чистак луд.

13

Анонимен

преди 7 години

Жетите на Тръмп са от Източна Ев опа.С други думи- познава някои аспекти от региона доста добре

12

смЕх

преди 7 години

Как така Тръмп е такъв или онакъв забравихте ли оня с двата пръста чело нЕкъФ Буш младши беше колко "умен и знаещ" беше и докара света до сегашното положение . Защо наведените джурналя не направят една съпоставка между двамата и ще излезе ,че Тръмп не е толкова загубен.

11

Анонимен

преди 7 години

Архи гaлфона Доналд Тръмп със сигурност не знае, че САЩ са гарант на териториалната цялост на Украйна с подписа на Клинтън на Будапещенската конференция от 1994 година, иначе напъните да стане президент на САЩ са много големи.

10

:)))

преди 7 години

Като че ли Доналд Тръмп се забавлява най-вече с опонентите си в кампанията за президент! Прави на луди и републиканци, и демократи, само и само шоу да става! пп. ако животът е игра/театър, то той играе по свои правила! :)

9

Нагърмял

преди 7 години

Целата борба винаги е Била всячески да се командват Балканите!!! ВСИЧКО В ЕВРОПА ЗАВИСИ ОТ БАЛКАНИТЕ!!! КОЙТО ВЛАДЕЕ БАЛКАНИТЕ ВЛАДЕЕ ЕВРОПА..

8

Анонимен

преди 7 години

Че прав е човекът. Американците какво търсят в Европа, те ли ще определят кое е справедливо и кое не? Кои са те?

7

Анонимен

преди 7 години

И той като повече американци няма никаква идея какво е това източна Европа, да има достъп до класифицирана информация, но за тази работа трябва де седне и да чете , а очевидно това не му е силна страна на характера,може и без четене да мине човека си има версии за какво да чете с какво се занимава САЩ.

6

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е железен с стабилни морални ценности. Треперете либерасти!

5

Анонимен

преди 7 години

Доналд Тръмп човекът, отрекъл свободата в Източна ЕвропаКоментарите му за региона са объркани, колкото и ситуацията таХа, ха, ха ... това е поредния пропагандистки бълвоч, от американската пропаганда!За каква свобода в Източна Европа бълнувате моля!?!В Полша се вихри отвратителен тоталитаризъм. А в Украйна? Тамошните сатрапи и убийци? А прибалтийските подтисници и фашисти? И така карикатурна "свобода", чак до тук, в жална Българийка.Но вие по ноти, хвалите за свобода и демокрация нали?

4

Анонимен

преди 7 години

До Прекрасна статия!Накрая ще намразиш и Тръмп и Русия