109

Анонимен

преди 7 години

анти-кучкарите сте дълбоко комплексирани хора. Кой ви е виновен за грозните жени, малките п.шоци и ниските заплати ? Сами сте си виновни! Не казвайте на другите да правят деца, защото вие самите не трябва да имате такива. Генетичен ***.

108

Анонимен

преди 7 години

Стрелецът-убиец е известен и трябва незабавно да бъде арестуван и затворен поне за 5 години. Защото той е опасен за обществото. Следващият му изстрел ще бъде срещу човек, срещу играещо дете, което го дразни, той вече е настървен да убива, той търси жертви, не се ли разбира това! Това ли да се чака?

107

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 114Идиoт! Слабoумие от cифилиcтични родители!

106

Анонимен

преди 7 години

До порода кучета - да, не си ли чел, разбираш руски, руснаците ги отглеждат и не ги хранят, те се самоизяждат, руснака пирува с последното оцеляло - пълнено с шума и гречка.

105

Анонимен

преди 7 години

изстрелян куршум на територията на плаж жертва е куче не човек но поради наличие и на хора като нищо може следващия път да бъде човек.Естествено следващи път може да няма куче да поеме куршума и да попадне на човек.Това може и да е терористичен акт то май е точно такъв но не е хубаво да се вдига много шум за всяване на паника

104

порода кучета

преди 7 години

Самоед, това е порода кучета, които сами се изяждат ли?

103

Анонимен

преди 7 години

Защо на мен първото нещо което ми идва като видя куче или котка, или каквото и да е животно, е да искам да го погаля, а други умиращи от страх искат да ги убият, да са далеч от тях, те усещат енергията ти, ама повечето сте все още прекалено триизмерни за да го разберете т'ва :D Ако куче те лае и те напада, и котка бяга от теб, с право е, не си приятен просто, щ'от си *** и елементарен :D

102

Мъртви души

преди 7 години

Кучето изглежда щастливо и е много красиво, снежно бяло.То е убито от гадняр, злобар и завистник.Много хора не виждат в това нищо лошо, даже се кефят. Обществото ни е тежко болно, от срамна болест, сифилитично, с паднал нос, гоголевско общество. Може да не плачем много скоро, когато България съвсем изчезне, може да е за добро.

101

Кирил Софийски

преди 7 години

До АнонименЕми идете на "запад" и се разкарайте с добитака си от плажовете !

100

Анонимен

преди 7 години

Хей смотани, научете се първо да чистите след себе си и после критикувайте кучетата.И да ви светна. На запад никой не спира собствениците на кучета по плажовете. А за изтрел на плажа тоя го чакат 10 годининки. Това в западните държави.

99

Кирил Софийски

преди 7 години

Как иначе вече да обясниш на кучкарите да разкарат *** от плажа?! След като не разбират от дума ! Има хора алергични към *** ! След като нахални селяци се налагат и водят навсякъде добитъка със себе си ,може би така трябва да им се втълпи, че добитъка им е неприятен и опасен за хората ! Днес във Варна ,утре и в други градове! Иначе жалко за гадинката !

98

Анонимен

преди 7 години

Когато има хора, които смятат, че правилата не важат за тях, държавата нехае, а останалите са потърпевши от нечие безхаберие и самонадеяност, накрая се стига до подобни ситуации. Кучето не е виновно. Но аз не бих искала да лежа на плаж, който се използва за разхода на кучета, отделно, че такова голямо куче, пуснато свободно може да изплаши човек. И само който не нападан, не знае за какъв стрес става въпрос. Така че тая дето се оплаква, да си помисли дали вината не е в нея

97

До 80

преди 7 години

Ами раздвоението ти кого да гръмнеш показва какво ти е интелектуалното ниво.Хората са тези,които не си почистват след животните и не се грижат за тях така,че да не се създават опасни ситуации за околните. Кучето все пак е животно, ние сме тези, които са ги приспособили към такъв живот и ние имаме отговорности, които явно само малко от нас спазват. Колко от Вас си чистят след животните или им плащат данъците?Защо никой не е имал проблем с моето животно?Жестокостта към животните показва какъв си..

96

Митко

преди 7 години

До Анонимен 102Ок ***:) Ще перефразирам - ще му накривите шапката на стрелеца като го намерите:) А пък ако сте повече най-много да гръмне вас при самозащита от саморазправа. Цялата ви сила е в натискането на копчетата на клавиатурата - така че споко - слагайте каишките и газ да *** близката градинка:) Имате права все пак:) В знак на протест предлагам да си разхождате кучетата пред Съдебна палата:)

95

Анонимен

преди 7 години

Ще намерим още днес стрелеца и ..... .

94

Митко

преди 7 години

До Анонимен 99Хехехехех дам моя грешка:)

93

Анонимен

преди 7 години

Добре, де, кой е този , който ще убие самоед - та това са толкова добри и уравновесени кучовци...Жалко за кучо! И дано спипат убиеца!

92

Анонимен

преди 7 години

До МиткоЗле си с математиката - 400 паунда за две кутии цигари прави по 200 на кутия. Както и да го погледнеш, два пъти по-евтино е минал нашенецът, тарикат същи!;)

91

M.I.C.

преди 7 години

Жал ми е за кучето. Не е сторило нищо лошо. Мисля обаче, че това си е точно за полиция а не зоополиция. Да се възпроизведе изтрел на публичен плаж при това не при самозащита (или нещо е пропуснато в статията)

90

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 95Подай жалба в общината :)))))