65

Анонимен

преди 7 години

PREDI VSICHKO EDNA GOLQMA BUBA ZA USA.AAXAAXAAX

64

Хо-хо

преди 7 години

Снимка 5 изобразява сваляне на руския самолет.

63

Анонимен

преди 7 години

Просто с изцепката "пуч срещу Ердо(***)" лъсна същността на туморното образование НАТО - подклаждат ти амбициите, ама като решиш да ги реализираш... жална ти майка

62

Анонимен

преди 7 години

И тия безмозъчни кадъни и те барабар Петко с мъжете.

61

Анонимен

преди 7 години

AIJ NA SNIMKATA KVA SMRAD PFUUUUU VONQ.

60

АНГЕЛОВ 99

преди 7 години

ЕРДОГАН ЯВНО МЕЧТАЕ СУЛТАН ДА СТАНЕ А ТУРЦИТЕ ПОДАНИЦИ . ТРЯБВА ДА ПРОЧЕТАТ ХУБАВО ИСТОРИЯТА СИ ОСОБЕННО ПОСЛЕДНИТЕ 100 ГОДИНИ ,ЗАЩОТО АКО НЕ БЕШЕ ЕВРОПА СЕГА НА БОСФОРА ЩЕШЕ ДА СЕ ВЕЕ ИЛИ РУСКО ИЛИ БЪЛГАРСКО ЗНАМЕ .АТАТЮРК БЕШЕ УМЕН МЪЖ И РАЗБРА ,ЧЕ СУЛТАНСКА ТУРЦИЯ Е ЗАГУБЕНА И Я НАПРАВИ СВЕТСКА ДЪРЖАВА ,А ЕРДОГАН СЪС СВОИТЕ НЕЩАСТНИ МЕЧТИ ИСКА ДА Я ВЪРНЕ ТАМ КАДЕТО БЕШЕ ПРЕДИ 80 ГОДИНИ .ДА Е ИМ ЧЕСТИТО .ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ ВКЛЮЧИТЕЛНО И БЪЛГАРИЯ

59

Анонимен

преди 7 години

Снимка 7 .Сега знам в кой се преродил Хитлер .

58

Костадинчев

преди 7 години

Турската армия винаги е била голяма и силна, но това не попречи на съединението на България, както и на падането на одринската крепост през балканската война. Въпреки моралния и икономически упадък в БГ, българската военна сила не е за подценяване.

57

Ердо

преди 7 години

Е диктатор като Путин и е явно, че ще се сближат. Не мисля, че си вярват, но и двамата имат нужда от другия точно сега! те имат нужда от вътрешна консолидация и я получават! Външния враг е винаги лесен! ЦРУ , рептили и т.н. Ако ги няма, ще ги измислим. Защото имаме нужда от 4 милионни митинги и 88% подкрепа. Но и двамата нямат нови идеи - единия иска СССР другия османската империя! Това е. Путин държи информационната война а Ердо бежанците. Общия враг е слабия запад . Винаги е бил.

56

Анонимен

преди 7 години

До АнонименХитлер ги е събирал на още по-многолюдни митинги. Жалък си. Не виждаш ли че държавицата ви пропада със страшна сила, виждаш, затова и беснееш. Фанатичните тълпи могат да радват само ограничените хора. Записите, уличаващи семейството на диктатора в корупция не ти ли говорят колко добре ви управлява ефендито.

55

Дaйте инфо,

преди 7 години

когa ще формирaме нaтовски черноморски флот дa нaпaдaме Крим,тaм етническите руснaци,кой ще ги освободи от руско робство !Лaйновозa Д.Куки е пълнa бойнa горовност зa поход !?

54

Анонимен

преди 7 години

Е то и Кимовете в Северна Корея правят грандиозни сбирки, едно време и наш Тошо правеше многохилядни манифестации по няколко пъти в годината, и протрети му носеха и викаха БКП и т.н. и т.н.Подобни режисирани мероприятия нямат никаква стойност, Ердоган е недолюбван от армията и след тия събития ще стане още по-недолюбван, каквито и чистки да прави военните рано или късно ще се разплатят с него

53

Анонимен

преди 7 години

До Анониментурция не е никаква велика сила. Това че има армия от 700-800 хиляди просолюдие, не означава нищо. Ирак имаше армия от 1 милион и загуби войната в залива за дни. Бъдещето на Турция е една огромна гражданска война, от която ще се разпадне. Сирия никой не виждаше че ще се срине, но кукловодите я сринаха за един миг. Турция е следващия разпаднал се колос. Не знам как ще спираме бежанците турци.

52

Анонимен

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯУспокой се, колега! На Ердоан не му пука ти какво скимтиш, или целият балкански бантустан! Само на един негов митинг и само в един град се събират повече хора, отколкото са жителите на великия балкански бантустан! Не си трови живота с такива невъжможни мисии като да спреш напредъка и развитието на турския народ, или да им отнемеш религията. Много си нищожен и жалък на фона на мисията, на която си се захванал.

51

Той Бойко

преди 7 години

вече блъскa с юмруци по Кремълските порти,a Роско е зaключен в лудницa,дa не нaпрaви някоя изцепкa и дa изпорти рaботaтa !

50

Анонимен

преди 7 години

Няма дим без огън. Но когато театъра се преиграва и димът истерически се сочи, правят се мегамитинги и други фокуси, светът почва да мисли, че има нещо друго, което трябва да се скрие. И обикновено излиза така. То ще се разбере.

49

Анонимен

преди 7 години

Помнете ми думата.Вече за България ще има Съединени Турски Вилаети - СТВ.Под благоволителният поглед на Путин и Запада.

48

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До до гурбетчияама ти явно наистина си ***, те защитават и сикат демокрацията на Ердоган, а не на фащ "демокрацията"защо пък ще подават докуемнти за напускане, ако им стиска на другите те да ги изхвърлят!!!СМЕШНИ И ЖАЛКИ ! ХЕМ ТУРСКИЯТ НАРОД НЕ ИСКАЛ ДЕМОКРАЦИЯ ОТ ЗАПАДЕН ТИП ,ХЕМ ПЪК ИСКАТ ДА ЧЛЕНИВАТ В НАТО И ЕС ,ТА И НАХАЛНИ ЗАЩО ДА СИ ПОДАВАЛИ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО ?! АБЕ НА МЕНЕ КАТО НЕ МИ ХАРЕСВА НЕЩО НЕ СТОЯ ТАМ ! НЕ МИ ХАРЕСВА БЪЛГАРИЯ ИЗБЯГАХ ОТ БЪЛГАРИЯ ! ТОЧКА

47

Анонимен

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯТози алкохол не прощава на никой. Много рано го почваш.

46

Анонимен

преди 7 години

Откакто превратът се провали, започна едно яростно плюене по Ердоан, не е за вярване. От всяка статия, публикувана в западната пресе и всяко изказване на политици се подразбира дълбокото им разочарование от факта, че превратът е неуспешен. Един колега тука с ник гурбетчия постоянно скимти "демокрация" "демокрация" "демокрация" и той се опитва да плюе по Ердоан и турския народ доколкото може. Само ще го помоля да ми даде дефиницията на демокрацията. Ще можеш ли???