115

до 141

преди 7 години

Комунизъм не е имало в БГ. Имаше социализъм. С ерекцията може да си спокоен , нямам проблеми даже съм ежеминутно готов за " атака" без да подбирам мъжко или женско.

114

Козлаков

преди 7 години

Отсега си представям как ще ревете че изборите били фалшифицирани когато Радев ги загуби.

113

Bond

преди 7 години

Само на мен ли тоя ми прилича на Ал Бънди?

112

Факт

преди 7 години

Без подкрепата на твърдия елкторат на БСП , Радев няма шанса срещу Бокича или който и да е друг издигнат от герп. Затова генералчето ще се остави левицата да го подкрепи, а те от своя страна ще му напомнят че безплатен обяд няма.

111

Анонимен

преди 7 години

Генрал премиер, генрал президент, ще вземем да станем първата генералска република, аре стига толкова генерали

110

Аспарух

преди 7 години

А този сайт от Путин ли се финансира?

109

Анонимен

преди 7 години

До 127Да се чуди човек, защо след като ОАС са били толкова силни Де Гол решава именно в Алжир да прави полигон за ядрени изследвания и опити :)))Де Гол просто губи Алжир, вместо да предложи интеграция в рамките на метрополията, поема подхода от колония към франкофония, да не говорим за разрива в администрацията му.... Де Гол е просто слаб президент въпреки че франсетата го харесват

108

Хризантема

преди 7 години

До 134. Предпочиташ, ама ти. И още шепа миризливи каскети. А над 1 милион българи си искат Бойко и пак ще гласуват за ГЕРБ и въпреки жалките ви червендалести напъни по медии и форуми няма да ви стане играта.

107

Анонимен

преди 7 години

Убеден съм, че този генерал би бил добър президент, достоен да представя България а не като сегашното , нямам думи за него.

106

изнервен

преди 7 години

А бе този нали нямаше да дава изявления докато не му излезе указът?

105

Анонимен

преди 7 години

Предпочитам генерал летец пред такъв -пожарникар!!!!!!!!!!!!!!!!!!

104

Винету

преди 7 години

А-а-а, недей да шикалкавиш, много добре знаем, че си ориентиран у лево и на изток. Ама и на теб "славата" ти ще е до 6 ноември вечерта - после никой няма да те помни.

103

Стаматев

преди 7 години

След като не е можал да се справи с проблемите във ВВС как ще го направи на още по високо държавно ниво като президент? Сега ще кажете че от него не зависело и т.н. , но тук идва приказката за калпавия космонавт и кривата ракета. Аз искам да знам освен че е карал самолет какво друго е направил? Май нищо.

102

Анонимен

преди 7 години

До ПичНе си спомням Радев когато бе на служба да е правел политически изказвания -дори сега когато е в оставка е пестелив на думи ,нооооо какво да кажем да банкянското светило който като гл.секретар на МВР на действителна служба се кандидатира за депутат през 2005г. като само излезе в неплатена отпуска по време на предизборната кампания -после се отказа от депутатското място за сметка на някакви царски мижитурки . Айде не мислете че на хората паметта им е къса и не помнят едно друго!!!!!!!

101

Честит

преди 7 години

Има няколко точни коментари... Вие наистина - замисляте ли се, че Борисов бяга от дебатите като дявол от тамян? Защото в един истински дебат на живо всеки опонент може да го смачка с факти, а не да му.ляга като бг- журналист

100

до 118

преди 7 години

Не го губи,а прекратява агонията на предварително загубена война.И от днешна гледна точка добре че го р направил.Ако Алжир беше останал френски вече Франция щеше да е 50% мюсюлмани.....проявил е и мъжество( с риск за живота си- чувал си за атентатите на ОАС срещу него),и далновидност.Направо е спасил страната си.Примерът ти е слаб:-))))

99

Анонимен

преди 7 години

Абе щом Гоце го харесва не ми го хвалете:) нали помните че Гоце харесваше и Бойко, даже той го направи женераль

98

Честит

преди 7 години

Военните макар и обиждани (*** и прочие) винаги са били мъже с таш...ци. Този човек е 10000 пъти по мъж от Слънцето на.Банкя или шотландската пастирка. Бойко да се сети защо избраха навремето Първанов - за да го набият на Пешо Коня

97

Истината

преди 7 години

Истината е ,че свестен човек в БСП не може да прокопса! И този генерал ще свърши най-много като Михов -употребен ,сдъвчан и захвърлен като един безличен депутат.

96

Анонимен

преди 7 години

Тоя си го гласят за "кукла на конци"