20

Анонимен

преди 7 години

Целия нормален свят иска Тръмп за президент и се надява, дано да спечели! Корпоративната *** Хилари е за ***, заедно с черния и продажен предшественик. Как така направиха световната финансова криза и няма нито един виновен?? Пострадаха милиони хора и нищо - тази върхушка трябва да бъде съдена, заедно с алчните банкери от Уолстрийт за международни престъпления...

19

SpaceX

преди 7 години

21 Имаш нещо против американската демокрация ли *** . Къде си ръгнал бе . Кво ти разбира тиквата от изборната система там

18

SpaceX

преди 7 години

20 Прибави към тях и Силициевата долина , както и всеки университетски преподавател от най-реномираните университети на земята.

17

Анонимен

преди 7 години

В страната, която изнася демокрация по цял свят, не гласува народът, както е при нас, а негови представители... Иначе демокрация, нали? И тука като почнат нашите папагали да говорят за демокрация, чак лошо ми става - демокрация няма и не може да има докато корпорациите и банките са по-силни и влиятелни от държавата и нейните институции, която е гарант за всички граждани.

16

Анонимен

преди 7 години

Противниците на Трамп ( Republicans against Trump - RATs ) (това основно са банкери и СМИ ) направо ги е обзел бяс и се нахвърлят безогледно в/у него като си навличат гнева на обикновенния американец.Дано Трамп успее да смачка гнидите размножили се след 2та световна до мащаби при които самоизяждането е норма и да върне на хората мечтите.

15

SpaceX

преди 7 години

15 С много кремълска пропаганда си набълбукал червено зомби.

14

SpaceX

преди 7 години

15 Нали знаеш че и Виктор Орбан е *** защото учи в Оксфорд със стипендия от Фондация на Джордж Сорос

13

Анонимен

преди 7 години

Всички знаят кой и по какъв начин избира в САЩ...

12

99

преди 7 години

Точните думи на кандидата на Републиканската партия за президент Доналд Тръмп пред избиратели бяха, че президентските избори на 8 ноември ще бъдат фалшифицирани.Сега какво ще кажат смешните доморасли сор0соиди? Ще продължават ли да ни разказват небивалиците за царството на законността във "великата" пиндостанска демокрация?

11

SpaceX

преди 7 години

Във Щатите ври и кипи от две години, предстоят избори, в Русия също предстоят избори за Парламент , някой да е чул случайно нещо . Въобще има ли в Русия Парламент или той играе само ролата на Държавен съвет към Президентството. Какво се е променило в Русия за тези 26 години освен че КПСС вече не е на власт ,а на власт са ченгетата от КГБ които си спретнаха партия и има частна собственост притежание на червените олигарси .

10

до SpaceX

преди 7 години

Спасе, аре млъкни!

9

Анонимен

преди 7 години

За ужас на недоносеното московско лилипутче, Хилъри ще е новия президент! Тежко му и горко на азиатския сатрап, топ терориста Путьоо!

8

SpaceX

преди 7 години

Посочете един нормален политик или бизнесмен който да подкрепя Тръмп

7

SpaceX

преди 7 години

6 Щтайнмайер външният министър на Германия каза че лицето Тръмп сее омраза , аз бих добавил че той сее омраза по същият начин по който сеят омраза и комунистите още от началото на миналия век.

6

Моника Люински

преди 7 години

Моника Люински трябва да стане президент на Щатите! Та и Билката да се пооблажи.

5

луда крава

преди 7 години

Бъдещия президент на САЩ, Доналд Тръмп, нарече бившата обамова министърка Хилъри, "една луда крава"!

4

прокто лог

преди 7 години

Обамата го е страх от руската делегация на Олимпийските игри и няма да присъства в Рио на откриването!

3

Анонимен

преди 7 години

Аве то по тая логика всеки който има съмнения че няма да спечели да почне да плюе опонентите си че изборите са нагласени.

2

Анонимен

преди 7 години

Това ти е постсоциалистиеска действителност като у нас нали , стига глупости

1

Анонимен

преди 7 години

Допитваниятя да нагласени. Нали по техен сценарий ги правят и у нас!