10

???

преди 7 години

DreamTheaterи какъв президент е плевнюю с опит в политиката?изобщо депутатите които управляват все с опит в политиката какво оправят?

9

???

преди 7 години

Godявни си предпочиташ някой като сегашното посмешище плевнююю

8

ЦК на БКП

преди 7 години

Димо Гяуров и Бойко Борисов са измислени генерали ! Гяуров бе произведен в генерал от сержант, а за Бойко всички знаем ...

7

God

преди 7 години

Президентът е човек без никаква власт. Просто един церемониал-майстор, който трябва да организира банкети за дипломатическият корпус от време на време и да обявява настъпването на Нова година. Този, който контролира икономика, той държи и реалната власт. Да, президентът формално управлява службите, но реално не може да им каже какво да правят. Дори и висшите военни той назначава по предложение на МС. Който и да президент, няма никакво значение нито за сигурността ни, нито за икономиката.

6

Анонимен

преди 7 години

Няма лошо , особено ако е действащ.

5

До 39

преди 7 години

Абе параноик,какъв Пиночет те гони?Не жиждаш ли че у нас в момента Пиночет е на власт.

4

сминдух енд чесън

преди 7 години

Странни хора сме ние българите,все чакаме някой да каже кое е страшно и кое не за нас,дали са социолози или социалисти все няма значение,имаме и КС ,да се грижи случайно да не отговаряме на "глупави"въпроси касаещи собственото ни битие.

3

???

преди 7 години

този в дясно е пълен кретенпри последните парламентарни избори обясняваше някакви проценти и каза "дай боже и РБ да влязат"...колкото до ген. Радев той се е доказал като достоен човек

2

Анонимен

преди 7 години

Ген.Радев вече спечели моралния вот на народа,независимо този от дясно на снимката как ще фалшифицира резултатите в полза на своя кумир и спонсор Бойко.Той вече е изчислил дори процентите в полза на своя работодател.Жалка картинка.

1

Анонимен

преди 7 години

юкви генерали?! Зеленочорапковци протежета на бальшая. Де да дойде някой Пиночет ще видите каква е разликата.