101

край

преди 7 години

Избора на този човек ще е равносилно на военен преврат. Дали? Дано!

100

Анонимен

преди 7 години

До о.з.ген. Иван ВладовАбе *** си ти Владов, циркаджия си. Румен Радев може да е бил генерал вчера , но сега е редови социалист/комунист. Ако му заповяда агент Гоце и охрана на хотела на сина му ще стане . Това са военните - изпълняват , но собствено мнение няма.... Две специализации в САЩ има г-н Радков , ама още на американски самолет не е летял, само на руски е тренирал аса.Сега ще го разкарват като простинал кон нагоре надолу и толкова.В най добрия случай един балотаж с около 25%. Казах

99

край

преди 7 години

Борисов като го излъжел някой - втори път вече не можел да го излъже. Борисов като лъже си лъже до безкрай. Питайте Мишо Бирата.

98

о.з.ген. Иван Владов

преди 7 години

Времето на измисления генерал Будю Тиквов свърши. С него приключва ерата на хората около бай Миле. Скоро ще наблюдаваме как ренегатите от ГЕРБ ще се разпръснат по други партии. Ген. Радев е истински генерал и войник на държавата. Той е служил само в армията. Никога не е бил на служба при бай Миле, Самоковеца, Маргините, Маджо и Пашата. Никога не е тарашил пазарджиите по пазара в Илиенци с плетена качулка на главата. Будю е пътник. Сретен го чака на следващата гара. Беновска вече започна плаче.

97

Анонимен

преди 7 години

Май мнимият генерал се страхува от истинския! Хаха

96

Анонимен

преди 7 години

Ордени и награди:Награден знак За вярна служба под знамената II степен;Почетен знак на Министерство на отбраната Свети Георги I степен;Медали и предметни награди.Владее английски, немски и руски език.

95

Анонимен

преди 7 години

1999 2000 г. заместник-командир по летателната подготовка на 3 иаб ГрафИгнатиево;2000 2002 г. началник щаб на 3 иаб Граф Игнатиево;2002 2003 г. слушател във Военновъздушен колеж Максуел, Алабама, САЩ;2003 2005 г. началник щаб на 3 иаб Граф Игнатиево;2005 2009 г. командир на 3 иаб Граф Игнатиево;2009 2011 г. заместник-началник на ВВС.2011 2014 г. заместник-командир на ВВС2014 г. командир на ВВС

94

Анонимен

преди 7 години

Военна кариера:1987 1988 г. младши пилот в 15 изтребителен авиационен полк Равнец;1989 1990 г. заместник-командир на звено в 15 изтребителен авиационен полк Равнец;1990 1994 г. командир на звено в 15 изтребителен авиационен полк Равнец;1994 1996 г. слушател във ВА Г.С. Раковски;1996 1998 г. командир на ескадрила МиГ-29 в 5 иаб Равнец;1998 1999 г. заместник-командир по летателната подготовка на 5 иаб Равнец;

93

Анонимен

преди 7 години

Хайде поплювковци,изправете достойна фигура срещу достойния генерал,ама не можете.

92

Винету

преди 7 години

До 115 И сам знаеш, че си написал големи глупости. Защото президентът преди всичко трябва да е политик и дипломат, а този няма никакъв подобен опит. Аман от войнолюбци и командири. А цял живот фуражка на главата я прави малко куха. Хайде стига сте го лансирали този ***, така или иначе ще загуби (ако дотогава не се откаже или не го откажат). И не ми пиши повече, гнусно ми е да отговарям на червени г.а.л.ф.о.н.и.

91

до Винету

преди 7 години

Президентът е върховен главнокомандващ на армията. Радев е командир на българските ВВС, тоест има опит в управлението на държавна система и армия. Росенчо изготвя хороскопи и драска тапети "долу БКП". Казвам ти го за сравнение.

90

до Винету

преди 7 години

Питай Плевнелиев какво общо има изготвянето на хороскопи и консултациите в строителна фирма с длъжността президент и върховен главнокомондващ на държавата, докато Радев управлява с лекота изтребител, нещо което умеят малцина, генерал с дългогодишен стаж е и е подходящ за главнокомандващ.

89

Хризантема

преди 7 години

До Андрешко. Личи си, че си много далече от интелигентността, която е необходима, за да ме коментираш. Гледай там ако можеш да вкараш някой данъчен в блатото и влез при него.

88

Винету

преди 7 години

До 110 . И какво общо има това с умението да управляваш държавата като президент? По същата логика мога да ти пусна клипче на овчар, който умело си води стадото - това означава ли, че Гергов трябва да стане президент? :)

87

Хризантема

преди 7 години

А бе, нали имаше "демократично" допитване до членската маса на БСП за номинации? Този, както се разбра, почти никъде не е номиниран (просто защото е назнайко) и изведнъж се оказа основен кандидат. Май *** хич не се трогва от мнението на електората (въпреки клетвите и лозунгите) и "демократично" са се разбрали с Гоце. Нали няма да е изненада ако кандидатът за вице се казва Калфин? Ех, конспирации, конспирации!

86

Анонимен

преди 7 години

"Вижте това в youtube:име на клипа: - MiG 29 Solo Display Sofia Airshow 2014"В края на видеото Роската тича да прегръща и стисне ръката на Радев, хахаха златно!

85

НЕГЛАСУВАЩ

преди 7 години

Каквато ни държавата такива и генералите и!Израстнали с връзки и по пъртийна линия!то армия няма ама генерали с лопата да ги ринеш!хахах!

84

Анонимен

преди 7 години

До всички,които плюят генерала без да го познават:предложете достойно име според вашите виждания и може пък да го харесаме.

83

Анонимен

преди 7 години

Вижте това в youtube:име на клипа: - MiG 29 Solo Display Sofia Airshow 2014Радев притежава топки от стомана. Такъв искам да представлява държавата ми, а не някакъв мънкащ смот.льо, като... сещате се.

82

Анонимен

преди 7 години

Абе Сократес,на твоя любимец ББ никой не му дърпа конците,така ли?-Хахаха,само "големите началници" според неговите думи,никой друг.