45

Анонимен

преди 7 години

Джордж Вашингтон също е генерал

44

Анонимен

преди 7 години

Този път ГЕРБ,ще свият байраците,първото голямо поражение,почва се ,да свикват !

43

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 50 Айзенхауер какъв е художник

42

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен50А какъв ни трябва,склуптор,брокер недвижими имоти,или земеделец ? Къде в конституцията е записано,че не може да бъде о.з. генерал ?

41

Анонимен

преди 7 години

идеята президентът да бъде върховен главнокомандващ е цивилно лице да изпълнява тази длъжност. Не ни трябва военен да става президент. Комунизите това пледираха при съставяне на конституцията. У БГ-то, обаче, всичко се подменя.

40

123

преди 7 години

Генерала ПРЕЗИДЕНТ, Нинчето министър председател, бочко и обкръжението му разследвани, и държавата тръгва напред. Бочко се е наа кал от страх, сета е като едно малко сърдито дете, ама мън, вйн мън ама те така а аз така, СТРАХЛИВ ВИНЕТУ.

39

Анонимен

преди 7 години

Който плаща той поръчва музиката. Накарайте Русия да плати де! Те обичат да поръчват без да плащат.

38

анонимен

преди 7 години

Миналата седмица четох,че Америка за България е дала за последните 5 години на българското образование 100 мил .долара/ около 170 мил лв/ .И веднага се сетих защо толкова бълг автори отпаднаха от бълг учебници,защо съкратиха Ботев,защо вече децата ни ще изучават повече чужди автори.И друго се сетих-представете си,че тези пари не ги беше дал Сорос,а Русия.Само си помислете какъв вой щеше да настане,каква война по медиите,какви екшъни по площадите,а сега мълчание-гробно мълчание.

37

Анонимен

преди 7 години

До еделвайс-- значи волен ще е макс трети след бойко и радев

36

това е нашия генерал

преди 7 години

Симеоново няма магистърска степен за пожарникари.Боко тиквата е *** милиционер .Ген Радев е еди успешен генерал на ВВС.Един достоен генерал който им каза директно в очите че без пари и гориво не може да се обучават младите пилоти.

35

Анонимен

преди 7 години

Този път социЯлистите попаднаха в десетката,достоен генерал,аз бих го подкрепил,надявайки се все пак,че той,ще се разграничи от някои, доста популистки техни идеи .

34

Законов

преди 7 години

Първо, Радев да се уволни дисциплинарно, защото е нарушил Закона. После ще видим кой по по...Това е принципно изискване. Ако не бъде уволнен се създава опасен прецедент. Комунките този номер го повтарят всеки път-набутват някого в престъпление, после го правят герой и му плщат загубите. Всичките им герои са престъпници.

33

еделвайс

преди 7 години

Ще е интересно само ако изборите са честни. От известните кандидати до момента при честни избори победата ще е за Радев. Аз все още нямам фаворит. Победа трябва да се признава при резултат над 51%. И да няма прехвърляне на гласове от отпаднали кандидати на други. Активността трябва също да е над 51%, за да са изборите законни.

32

Анонимен

преди 7 години

Боце,как е кръвното,душа ?

31

Анонимен

преди 7 години

Без да съм фен на БСП мога да кажа, че Радев е много добро попадение. Борисов заслужава да се плаши.

30

до 31

преди 7 години

Пак се издънваш.Ген Радев няма нищо общо с Русия .Общо с Русия имат сегашните така наречени демократчета получили образованието си в Русия,станали членове ва БКП а сега върли натовци и лицемери.Ген Радев е учил в САЩ,след това достойно е защитавал честта на бълг офицер,затова и в армията го уважават.Плюйте го колкото си искате но фактите са такива!!!!! А между впрочем завода е приватизиран през 2012 г и Радев няма нищо общо с това -общо има Борисов и сие демакратчета.

29

Наблюдаващ

преди 7 години

Днес.бг, само Първанов ли видя?

28

Анонимен

преди 7 години

Първанов = пето-класен политик

27

Анонимен

преди 7 години

Един много хубав ден за българската армия - поредния деполитизиран генерал е аут! Сега му предстои да открие , че е по лесно да приватизираш държавен военн завод и да защитаваш руски интереси в българската военна авиация, от колкото да убедиш обществото ,че заслужаваш доверието на повече от 20 % българските гласоподаватели.

26

Анонимен

преди 7 години

Този път Батце,наистина се уплаши,беше зачервен дори под тена,трудно изкован от стотина бани на плажа( той много работи иначе и прави постоянни инспекции за туристическия сезон на Ангелкова,колко му е след 12 ч. да запали ,,кугар"чето и да просне хавлийка на Евксиноград)