31

Анонимен

преди 7 години

Реално погледнато един химик, един физик или проесор взима 400-800 лв колкото взима и един продавач в денонощен магазин за алкохол и цигари, извода е за какво да се изочават тия специалности?

30

Анонимен

преди 7 години

До manwithnonameDear "noname", you will forever stay noname, as you are "no-brain".Безпомощен си като четеш нещо да го разбереш и ... запомниш. Хората, възприемани като клошари, не са мързеливци. И са доста интелигентни (за разлика от теб), отчаяни от системата, на чийто гребен изпълзяха недоучени, малокултурни и без домашно възпитание фръцльовци, придобили благосъстояние чрез мошеничества, кражби и ... "куфарчето" на тате. "Тези" ХОРА мислят за ПРИРОДАТА, а не я убиват като теб &.

29

Анонимен

преди 7 години

При капитализма се изхвърляла много храна - лошо, но това е защото храната е много и евтина, с всяка стока е така.В Русия и Африка храната е малко и скъпа.Не може да пращаш храна на гладните, защото ги учиш на мързел.Много храна се праща в Африка, от десетилетия, но те са неорганизирани и храната се разпределя само между бандити, които я продават... и така не става.Затова капитализма е добър - има за всеки, който работи, дори за мързеливците, но няма гладни.

28

Анонимен

преди 7 години

Веганите трябва да се третират като хора с опасни психически отклонения склонни към насилие да налагат начина си на живот и поради тази причина да се затварят в лечебни заведения и да се лекуват с паржоли и шишчета. Ни хората за това сме дошли на земята, да живеем и да си правим кефа, да си хапваме паржолките и да си пийваме винцето и ракийката защото какво е животът без паржолки, без месце, кога да си ги хапваме паржолките - като умрем ли?

27

иванчо

преди 7 години

Добре че са само десетина..... ще се съберат на 4-ти километър

26

лудия веган фрийган

преди 7 години

аз също бих прибрал "месото" извърлено от оня лудия веган, дето правеше шоу по Витошка, ама не разбрах къде го е хвърлил...сега сериозно, тия се уливат, но докато си ровят критко не бе интересуват

25

Анонимен

преди 7 години

Капитализмът дава избор и равен шанс на всички - всеки може да избира да стане високо платен специалист, собственик на петролна рафинерия, строителен предприемач, управител на банка или да избере да живее като клошар и да проси - всеки е свободен сам да си избира. Свободата Санчо е най-висшия дар който Бог е дал на хората.

24

Анонимен

преди 7 години

Всеки е свободен да си прави каквото си иска, стига да не пречи на другите, за съжаление повечето от вас пречат с ограниченият си начин на мислене, който всячески се опитват да наложат в/у другите, които имат различна гледан точка от тяхната :D

23

Анонимен

преди 7 години

Капитализмът е най-съвършената система, никой не е измислил по-добра. При капитализмът кадърните и работливите живеят добре а мързеливците и некадърниците ровят в кофите за боkлука - капитализмът е най-справедливата система.

22

manwithnoname

преди 7 години

"Десетки млади хора у нас отказват да бъдат част от капиталистическата мелачка...Затова избират да набавят своята от кофите"Превод:"Десетки млади мързеливи фейсъри на които не им се работи...Педпочитат да ровят за храна в кофите"

21

manwithnoname

преди 7 години

"Десетки млади хора у нас отказват да бъдат част от капиталистическата мелачка...Затова избират да набавят своята от кофите"Превод:"Десетки млади мързеливи фейсъри отказват да ходят на работа...Затова предпочитат да ровят из кофите за ***"

20

Анонимен

преди 7 години

Поредната разновидност на вегетарианството, която е за лудницата.

19

Анонимен

преди 7 години

Хищниците уббиват и изяждат други животни.Веганите - "ние сме разумни същества и затова не ядем животни".Ами тогава да всемем да *** хищниците, щото са неразумни ли?!Или защото, по нашите представи, са жестоки с жертвите си ?!Това е позабравеният Кръг на Живота.Това е нормалното, дори и да не изглежда красиво.По селата няма вегани - там хората са земни, истински, близо до корените на Живота.Хапват си от всичко и не се терзаят за глуупости ;)

18

Анонимен

преди 7 години

Веганството е крайна форма на хранително изврращение.Подобно е на анорексия и булимия. Психологично заболяване.Крайност в отклоненията на хранителните норми и практики.Но всеки сам си решава.Само да не крещят че са толкова велики и добрички с животните.

17

Анонимен

преди 7 години

Чакайте сега - за коя кофа говорим, за нещата, които магазините изхвърлят зад склада или за комуналките пълни с дамски превръзки и повръщано? Щото някак има разлика...

16

Анонимен

преди 7 години

Това е поредната крайност.А живота е доказал, че крайностите са вредни, трябва да се търси баланс.Я да го разказват това веганство на гладните в Сомалия... ще ги ошетат с пръчки и после ще ги затворят в лудница.

15

Анонимен

преди 7 години

ЕФФФФФТина реклама... Щом сте толко загрижени за хората в нужда, размърдайте си трибуквието, хванете една мотика и започнете да отглеждате зеленчуци и плодове. Храна се хвърля, факт. Ама който е бил поне три дни на село знае, че изхвърлената (не развалената!) храна отива за храна на животните. Дори корите от дините влизат в употреба.

14

Анонимен

преди 7 години

До Додо Бг------------------------Хормонален дисбалан понеже ядат месо !!!Кой яде пилешко обръщал резбата !!!МУХАХААХАХХХА :) Боже колко мъка има по света.

13

кольо

преди 7 години

отново за зачетох в коментарите на разни болни преяли бетоновози и пак ще кажа - малко ни е това което ни е се случва, заслужаваме си го...

12

глупашка работа

преди 7 години

А плъховете които лазят по кофите?? Или те за мезе :)Да хване една лопата и колкото искаш необработваеми земи има- и био производство и личен труд