6

МНЕНИЕ

преди 7 години

МВР България е в План на ЦРУ и САЩ Генерал за ВОЙНА .Защо ?Пазете се по пътищата и курортите , може да ви заровят живи .Не спирайте ако сте с кола и видите Униформени .

5

клети патрЕоти

преди 7 години

ПатрЕотите треперят... много лаят ама повечето от тях дори не са се записали в резерва, нито са карали военна служба, в годините когато това е било задължително. Доста лицемерно. Дайте да платим младежите, ако може да ги върнем от чужбина, да им разбием семействата, че да ни пазят хотелите, имотите и всичко приватизирано през последните 3 десетилетия. Ех, че хитро... Каракачана и Волен са доволни, а простолюдието им пляска.

4

Няколко месеца

преди 7 години

Към момента ми се струва трудно да тръгнат към Европа. Те самите знаят, че в Турция ще бъдат гледани а в България ги чака... да не говорим, че едва ли биха прекосили цяла Турция докато навсякъде се разхождат военни и страната е във военно положение. Единственото на което може да се надяваме е правителството ни, заедно с гръцкото, да настояват пред ЕК за помощ, защото страните ни просто няма как да приемат толкова мигранти, а на всички е ясно, че и те не искат тук. Искат към Германия/Швеция.

3

Слаба работа

преди 7 години

от ЕК да плащат на Ердоган, да не се ослушват, че иначе какво ще ги правим толкова? На всеки му се иска да ги стреля и да не преминават през гръцката/българската граница, само че по международни норми това е изключено. Тоест трябва да бъдат приети ... на ЕС ще му излезе доста по-евтино да плати на Ердоган и да ги задържи, от колкото самите мигранти да влязат в ЕС. Знам, че звучи ужасно но това е самата истина...

2

Анонимен

преди 7 години

Повечето от начинанията на ЕК са си пълен провал . Достатъчно е да си спомним борбата с кривината на краставиците, щастливите кокошки и размера на тоалетните казанчета. Сега и с турция - тия докато не затрият Европа няма да мирясат!

1

Chelbir

преди 7 години

Знаете ли песента на "Епизод"? Войнааааа...