159

anonimen

преди 7 години

Каквото и да е правела там,с неговото богато криминално минало си е заслужил присъдата.

158

Анонимен

преди 7 години

До Честит 189Простите мъже често забаламосват млади момичета за щяло и нещяло мислейки че са недосегаеми поради преходната им възраст, авторитет и осанка! След това, като се провалят, хленчат като ритани зевзеци че ги били натирили! Всеки дъртак който не си знае мястото и търси приключения - НАМИРА!

157

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 184Не е за това! Просто стария тарикат си е мислел че ще му се размине горе долу с една присъда или мъмрене както винаги е било! Обаче, този път удря на камък и си плаща за гяволъка! :))))))

156

Честит

преди 7 години

Абе на вас плаща ли ви се да коментирате тъпотии бе? Или тоя дето ги сер.. тези гов..а е адвоката й? Да била влязла видиш ли у непознат мъж, той да й покажел снимки на дъщеря си?! Ти да видиш!? В мазето? Вие съвсем за прости ни взехте бе. Тая е влязла там или да се еб... или да го обере, и в двата случая сметките й са излезли криви. И сега поамериканчените ни медии ни зомбират с топла супа за девойката дето се защитила. Мда. Умирай Трудно 3.

155

Анонимен

преди 7 години

Нищо не разбирате: "Той я поканил в къщата му под предлог, че ще й покаже снимки на дъщеря си." Не и е дало сърце да откаже на подобна покана.

154

мдаа

преди 7 години

очевидно не е имала намерение да го убива ,а е действала инстиктивно опитвайки се за го нарани в зоната на това с което той я е застрашавал -половите органи . Ако е искала да го убие щяла да го наръга в сърцето а тя го е наранила в чатала където е органа който я е застрашавал.

153

Ангел как

преди 7 години

Смешна работа то е ясно след като краде и лъже от другите заведения ясно е отишла е *** я е и КАТ е разбрала че пари няма ядосала се и го е наръгала и тя и майка и се вижда че са си от занаята

152

Анонимен

преди 7 години

все още се чудя какво е правила при него

151

Странна схема

преди 7 години

Не че го защитавам ама в една статия пише две коренно различни версии.... странна работа, че тоя е за смъртно наказание е вярно. Ама и тая може да е решила да заработва допълнително и не са и излезли сметки!!!

150

Анонимен

преди 7 години

Възможно е момичето да поема вината за убийството.Може и да има схема за скриване на истинския убиец.Но едва ли това е от значение.

149

честит

преди 7 години

типичния л-иберал-толерастак-шет в който медиите се опитват да ни зомбират. Не го оправдавам този, ясно е че е налитал на младо, тези обикновено каквото търсят - намират го в един момент, съдбата си знае работата. Понякога.Но малкото ку..ве, какво прави в къщата на дърт мъж /може да й е дядо/, който познава от 2 дена преди това и му влиза в мазето сама.Вие съвсем за мезе ни взехте бе. Ясно е , че оня е искал да й плати и я излъгал и тя му видяла сметката или просто е обир от нейна страна

148

Анонимен

преди 7 години

Мария може да не е убийца;Схемата май е следната: сутеньор или наркодилър - убиец, *** или момиченце с подходящо досие, което срещу заплащане да разкаже приказка на съдиите и адвокат - бивше ченге, който да "оправи" бакията. Само така се обясняват глупостите със снимките, дългото мълчание на потърпевшата преживяла уж кошмар, неадекватното поведение на адвоката, разликата в килограмите жертва-убиец. Тя определено крие или лъже за нещо.

147

питанка

преди 7 години

Този бивш полицай, изживяващ се като адвокат бърка защитната версия. Как ще ме убеди ако аз съм съдия, че това пълнолетно момиче - отличничка, така съвсем невинно отива да разглежда снимки при непознат и много по-възрастен мъж, още повече и гразен, с видима осанка на престъпник. Как така спокойно е влязла в чужд дом през нощта, какво е очаквала??? Има нещо друго и истината е далеч. Странно е как този здравеняк е допуснал да бъде заклан като прасе - дали момичето е било само или е имало и младеж?

146

Анонимен

преди 7 години

Бих препоръчал на адвоката на момичето да се съсредоточи основно върху подготовката на пледоариите си в съдебна зала и да намали говоренето преди да започне делото по същество. С непрекъснатите си изяви по медиите той по-скоро вреди на клиентката си, а не й помага - усещането за някаква нечистоплътност е осезателно!

145

Анонимен

преди 7 години

До РусеваА пък на такива като теб мястото им е в затвора до живот!И.з.верг съсипва младо момиче, а Русева ханъм го защитава, вместо да се възмути от това, че тоз хем е бил на свобода, хем е продължавал да върши гадостите сНо какво да се прави, някои жени имат по-особен морал и не виждат нищо лошо в това застаряващ мъж да изнасили ученичка!Господ да те съди, Русева!

144

Кое е важното?

преди 7 години

в случая е, че ако написаното в статията е вярно, всички ние трябва да искаме обяснения от съответните институции:1. защо е на свобода човек, извършил подобни зверства?2. Защо този *** не се страхува за пореден път да изнасили момиче?*** винаги е имало, но се налагат изводите, че този хем не е получил наказания, каквито му се полагат за всяко едно от престъпленията му, хем законът не е успял да го респектира!

143

Един гостенин до 169

преди 7 години

От 2 до 8 години по буквата на закона,чисто минало,признала си е,споразумение,условна присъда -година и нещо.Няма да лежи.

142

Анонимен

преди 7 години

Напълно подкрепям Мария! Дано има повече такива като нея за да разчистят тази отвратителна старческа похотливост! Да се страхуват такива като Фаса и тези които твърдят че подценяваме 18 годишните! Дупе да Ви е ЯКО!

141

браво!

преди 7 години

До168,Да адвоката по-скоро нестава и не е много доказан в качеството си на такъв,не е нито Марковски нито Харалампиев и т.н ,но пък е с добро сърце и намерения! Ако успее да го направи тпва дето мисли да го направи ще е истинско чудо-пълно оневиняване и аз му пожелавам успех в тази му битка за спасяване на това дете от затвор! Иначе в практиката му на полицай знам че се е борил с много чудовища като Фаса и по-лоши от него отайки на обществото дето повечето от нас в пътя си нещат да ги видят!

140

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 177И ще завършат като Фаса!:))))