43

Анонимен

преди 7 години

Слънчев Бряг- клоака долнопробна.,свърталище на бандити и наркопласьори.

42

Кети

преди 7 години

Гнусна история, дано го намерят и да го сполети съдбата на онзи перверзник от Стара Загора!!! ...... иначе странно ми се вижда, уж цяла група са се разхождали, така ли пък поне някое от децата не е забелязало липсата на това момиче?

41

Анонимен

преди 7 години

Какъв късмет имат изнасилвачите в България само. В Турция следва химическа кастрация. Ама там пипа Ердоган.

40

валентина

преди 7 години

Ако тук има млади хора,ако четете това,моля ви махайте се!махайте се от тая ***,идете някъде,все някъде имате приятели,роднини,заминете,ще бъде трудно,ще бъде тежко,НО си заслужава,ще свикнете на добро заплащане,на добро отношение,на полиция на всеки ъгъл с която ще сте спокойни,там няма очите,козела,магарето,но ще го преживеете!във всяка страна и град има червен кръст,просто научете как се произнася в дадената страна,идете там,ще ви помогнат!не пропилявайте живота си .и не се връщайте.

39

!!!!!!!!

преди 7 години

Овчаря да си купи ен на броя да че са за чадър и часовник с джи пи е с така ще знае къде са. Особено безащитите туристи.

38

Анонимен

преди 7 години

А какво прави едно дете навън в 1 часа и то на Слънчев бряг? Май тоя курорт трябва да е забранен за непълнолетни. А да заведеш там ученическа екскурзия и да се разхождат посред нощ...с кой акъл родителите са пратили децата си на такова място?!

37

Анонимен

преди 7 години

И нали в Сл. Бряг беше пълно с полицаи, редът беше гарантиран, не знам си какво. Това можеше да се случи на момиче от произволна националност и на произволна възраст. Не смейте да казвате, че отговорникът е бил виновен, щото момичето можеше да е и на 16 и на 18, при бой и душене и изнасилване, възрастта няма никакво значение. Или какво, ако е пълнолетна, си е виновна сама, че са я изнасилили, защото е отишла на Сл. Бряг. И в чужбина има купонджийски места, но са СИГУРНИ. Има полиция навсякъде.

36

Анонимен

преди 7 години

Прочетохте ли какво се случва във Филипините ?. Как президента там разчиства държавата от наркомански евроатлантици.

35

Къде е държавата?

преди 7 години

До БЕЛИЯ *** Ето една малка подробност:"Никой не е чул виковете на детето, тъй като децибелите на дискотеката заглушавали всичко". В 1 часа след полунощ!

34

Анонимен

преди 7 години

Много пъти съм казвал и пак ще кажа - който е млад и има възможност да се маха от тази красива, но опасна за живота и здравето територия! Ще съжалявате след време, ако не го направите. Не, че другаде е лесно или хубаво. Но поне има някакъв шанс. Тук нормалният човек няма никакъв шанс. За жалост.

33

Анонимен

преди 7 години

Е това много хубавата България...

32

Анонимен

преди 7 години

Това е България...

31

Анонимен

преди 7 години

До до 25А съвсем плитко във Вашия коментар се вижда как се опитвате да ми припишете твърдения, които не са мои. Характерно поведение за определен тип хора.Лек ден!

30

Анонимен

преди 7 години

Абе вчера имаше статия за една моделка дето се оженила за 55 годишен бизнесмен и той бил с нея от 14 годишна. Според коментарите момичето беше напълно готово за секс. И доста хора се похвалиха кой с колко годишна е бил. Имаше и един с 13. Сега гледам говорим за "детето". Що така се получи не е ясно. Разберете мръсни нерези 14 години може да е легално, но това е ДЕТЕ!!! Независимо дали иска или не иска.

29

Киро

преди 7 години

Ела баце да порабитим върху тебе с правата лопата, ще ти я вкарам отзаде докът не ти изхлопат пломбите , кеф а

28

Анонимен

преди 7 години

Дрън-дрън, че не ставало и другаде! Жалко за детето, че детството му е свършило по ужасяващ начин, а и не се знае как ще продължи живота му, след подобна случка. Болни мозъци обаче, има навсякъде по света. Само преди 2-3 седмици имаше статия за американка, изнасилена в квартирата си докато си почивала...

27

Анонимен

преди 7 години

Хората много лесно си поверяват децата на някакви "отговорници". Сега отговорника ли ще шие на детето цифката?

26

Анонимен

преди 7 години

Welcome to BG... без коментар

25

до 25

преди 7 години

Сексуални маниаци сигурно има навсякъде.Не знам,ти си по-компетентен по този въпрос!Но не навсякъде действат толкова брутално и безнаказано!Пак казвам-дълбоко в твоя коментар прозира опит за оневиняване на мръсника,така че ти явно си по-запознат!

24

OMG_Lucker

преди 7 години

До Анонимен 23:Всеки ден стават катастрофи, загиват хора. Препоръчвам Ви да не пътувате с кола.Схвана ли ми мисълта?