50

Max

преди 7 години

Не бъдете нагли ако трябвяа ще забраним Исляма. България е ПРАВОСЛАВНА Държава по конституция не бъркайте толерантността на Българите с приказките на БХК или някои политици...

49

Анонимен

преди 7 години

Никъде в корана не пише, че лицето трябва да се покрива, това са си саудитски интерпретации. Мюсюлманския ни съвет, ако е почитател на саудитския салафизъм директно да се изселва там.По тяхната логика трябва да въведем шариата, за да не разсърдим някой краен мюсюлманин.По-добре те да не се чувстват на мястото си в България и да си ходят, отколкото Ние. Който държи да носи бурка да поиска политическо убежище в саудитска арабия.

48

God

преди 7 години

"Божественото предписание" важи само в храма и в дома на човека, който го спазва. На улицата и на всички обществени места важат светските закони. Както християните спазват техните порядки, когато отидат в страните им, нека и те спазват нашите порядки. Толерантността е взаимен процес.

47

Анонимен

преди 7 години

Abe v LONDON ima poveche zabuleni jeni otkolkoto v ISTANBUL,tiya anglichani shto ne vzimat urok ot bulgarite,osven bulgarite drugite narodi da nqmat prava

46

Анонимен

преди 7 години

Сега да вземат да гръмнат и тук и там и да вземат да изядат някой неверник за да подчертаят гледната си точка..

45

Анонимен

преди 7 години

Скоро гледах репортаж на Елена Йончева от арабският свят и както е по законите на исляма там тя беше със забрадка,което е нормално.Но в България бурки не е имало и НЕ трябва да има защото ние сме Християнска страна.Така че щом живееш тук ще се съобразиш със закона.А ако не...прав ти път

44

проз

преди 7 години

в друга среда и по друг начин, "дори много по-добре".че кой ги спира, да заминават и да си го развиват, но не и тук.

43

Капитан България

преди 7 години

Трябва да не забравяме срещу какво се са се борили нашите предци. Трябва да прогоним исляма от България.

42

Анонимен

преди 7 години

Заплашвате що ли? Нали исляма е най-мирната религия...

41

Йово

преди 7 години

Който иска АЛЛАХ може, но от Одрин на юг!

40

търсят изява

преди 7 години

Вероятно тези дето искат покривала имат някакви нечистиви помисли. Може би си въобразяват че така са по-горни. А може и да избиват някакъв комплекс. Аз като гледам снимките от Турция не виждам бурки.

39

Анонимен

преди 7 години

Еми дайте тогава и нашите жени да ги издокарате с чаршафи по главите че да не се обидят чалмосаните

38

Анонимен

преди 7 години

До Исмаил до 52Няма друго обяснение. Там са нанесени обекти, които днес се откриват единствено чрез сателит.Освен ако наистина на Земята е имало високо развита цивилизация, която по някакви причини е изчезнала.

37

Възродителен процес

преди 7 години

През 1980 поради тежкото икономическо положение в СССР, народите които не са пристиянски в Русия /в това число и българите от Башкирия и Татарстан, а и малцинствата от Казахстан/ започнаха да се консолидират на религиозна основа. Те търсеха връзка с България като "суверенна" държава. За да се прекъснат подолни надежди, Москва подведе Тодор Живков да проведе възросителни я процес с цел да разкъса тези връзки и да изправи Българин срещу Българин.

36

Анонимен

преди 7 години

До Исмаил до 27Ако си искрен щеше да кажеш, че Пири Рейс я прекопирва таз карта, но не казва от кой оригинал. Оригинала със сигурност е правен много хиляди години преди раждането на Пири Рейс и самия Мохамед.

35

Исмаил до 52

преди 7 години

"от пришълци от Космоса -" според руските учени..ха.ха

34

До Исмаил

преди 7 години

Пири Рейс няма отношение към бурките. С онази карта нещата не са ясни. Такава карта мореплавател няма как да направи - прекалено точно са отбелязани географски обекти навътре в сушата, а той такива експедиции не е правил.Аз лично мисля, че вероятно е попаднал на по-стари карти, правени в древността. Но дали са от изчезнала, високоразвита цивилизация, или от пришълци от Космоса - един Господ знае.Интересно е къде е намерил онези източници, на базата на които е направил картата си.

33

Анонимен

преди 7 години

До Исмаилехх, бедното мозъче. мъчи се, чете, ама като не може да мисли вземе ча пльокне нещо, колкото да не е без хич. смешно ти е, че Исус използва магаре, за да се предвижва? на мен ми смешно че на неграмотния козар десетата по ред "съпруга" е дете и вие му се кланите! Ако можехте да се видите отстрани, щяхте да се разплачете за гаврата на която ви подлагат!

32

Исмаил до Горд

преди 7 години

Май си приятел на Баба Гуси или си жертва на някой католически свещеник..ха.ха.ха

31

Исмаил до 39

преди 7 години

Естествено че Исляма е РЕЛИГИЯ на мира. Християнството е "религия" която на всякъде е наложена с проливане на крав,даже и в България са избити 52 рода български.А мюсюлмани са приемали да стават само умните и красивите.Като ти чета коментара не си от тях...ха.ха