24

software update

преди 7 години

Явно са се модернизирали теа власи , преди години Схемата им беше с лагери , тоест намират обект било гараж да се преставят че живеят на този адрес и от там нататък измамата е вързана 100% и накрая потърпевшия търси имамниците на този подаден адрес а там живее човек който си няма н идея какво се е случило

23

Анонимен

преди 7 години

Мисля че ромския Цар Киро може някак си да помогне , естественно ако бъде притиснат

22

Анонимен

преди 7 години

Останал безработен, та затова се занимавал с измами. Ами то почти всеки някога е бил безработен. Ако всеки беше тръгнал да се занимава с измами, къде щеше да му излезе края? Ако не ти се работи, а искаш по тънката лайсна, вече е друга тема.

21

Лолото от Факултета

преди 7 години

Специалисти в тая област са Вятовските копанари - румънски власи , знаят се от 20 години но явно МВР няма опит в такива области особенно последните 1-2 години пълен провал в Системата на МВР

20

Анонимен

преди 7 години

Този казва, че жертвите били прости, ама и той не е много умен, щом е станал муле. Мулетата са точно, за да опират пешкира, когато работата се сгофняса, което е въпрос на време. Измамниците са родови, ама мулетата винаги са хора извън рода. Защо ли? Точно така мулето е бушона, който рано или късно изгаря. И този щом не се е усетил, не е особено умен.

19

POLICE

преди 7 години

В тези Схеми Тип Тел.Измами участват сами Българизирани/българееши се роми или власи-християни понеже говорят добре български а Турчеещи се роми са мн. зле с българския , мислъта ми беше че лесно могат да се хванат , кои са и какви са

18

Анонимен

преди 7 години

Такива като този трябва да са в затвора и да не им се позволява да се размножават.

17

Анонимен

преди 7 години

Извинявайте но оправданията на полицията са долнопробни ЛЪЖИ.Как следва държавата да върши КОНТРА-ШПИОНАЖ... след като не може да разкрие толкова елементарна верига?Това оставянето на пари/документи, които после се вземат от други агенти е тооолкова старо нещо в службите че няма на къде.Като проследят мулето къде ги оставя, екип остава да следи кой ще вземе парите после. После следват него и т.н.Имат всички трафични данни и от GSMите. Кой къде ходи, с кого се среща. Полицията ги пази !

16

Анонимен

преди 7 години

Много затрити коментари... Къде е СЕМ?

15

Анонимен

преди 7 години

Не казвайте истината с истинските думи в този ... "сайт", с извинение.Казвайте я по друг начин, иначе дялкaт коментара.

14

Анонимен

преди 7 години

Всички или поне голямата част ще сме "***" на към 75-80г. В голямата част това са пари на семейството, заделяни за черни дни или в банккова сметкаЗа мизерията на мулето: отнели са му книжката най-вероятно за алкохол, Така че безработицата си я е докарал донякъде

13

Различителя

преди 7 години

Не всички балами/наивни хора са "прости" и не всички тарикати/хитреци са умни. Това са повече морални категории.

12

системолог

преди 7 години

Абе, още един инструмент в системата на геноцида над българите, наред с ц.иг.анския терор, макроикономическите грабежи, чалгизацията, наркотиците, деморализацията...

11

бмп

преди 7 години

За започнем от отнемането на свидетелството за правоуправление-защо?Всички знаем тромавата и неефективна система в България,и въпреки това се е стигнало до това.Значи е бил тотален нарушител рецидивист!

10

sante_dog

преди 7 години

До 7 - Защо е загубил работата си? Защото е останал без книжка. Как е останал без книжка - като е вършил глупости. Еми когато си вадиш хляба с шофиране, ще си вардиш книжката. Иначе как да стане - да съжаляваме тези дето правят нарушения ли? Ако си гладен можеш и нещо друго да правиш - ако ще на полето да копае, ама не по лесно е да отидеш да вземеш едни пари и после да те е гнус от тебе. *** от класа - заслужава си съдбата!

9

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 7Не бе по-добре да кръде от бабите и дядовците. Те видиш ли се ринат в пари. Бабата ги е спестила за 10 годнини от кофичките с кисело мляко които взема по 23 вместо по 27 стотинки. Но за тая работа става всяка сутрин в 5 часа и патува през половината град за да ги купи от хранкомерса, че там са с 5 ст. по-евтини.Достойно поведение за млад здрав мъж, няма що.Всеки ден да го пребиват в затвора ще му е малко.

8

Fena

преди 7 години

Да, тъпотията на много хора може да направи така, че някои да си живеят като пичове с години. БГ политиците например - не биха станали и пазачи на запад, но тук тъпият електорат си ги избира 30 години.

7

Анонимен

преди 7 години

А той като е много умен, сега нека гние в затвора.

6

Анонимен

преди 7 години

На простият човек пари не му трябват.Не си мислете, ако човек има стабилен доход и е щастлив,ще тръгне да лъже хората.Всичко е от мизерия.Точен пример е този, изгубил работата си,гладен ли да стои.

5

Анонимен

преди 7 години

В тези статии постоянно забравят да ни информират откъде се знаят телефонните номера и имената на жертвите, както и на техните роднини? Услужливо е пропуснат факта, че този вид престъпници имат връзка с есграон от общините и доста допълнителна информаци, любезно предоставена им от някои държавни структури.