31

Децата на Меркел

преди 7 години

А защо недоносените мозъчета на меркеланската пропаганда не напишат просто така:"Осиновените любими деца на Ангелът Меркел поиграли, полудували, а лошите свадливи чичковци и лелки намерили удобен случай да бутнат любящата им баба от стола."Ангел на Ада е Меркел и ще ври там до свършека на света.

30

Анонимен

преди 7 години

ДО Анонимен 37 А преди това тези същите генерали дали имат нещо общо с обезглавяването на Стамболийски ? Дали са участвали във военен преврат ? Дали са разстрелвали без съд и присъда хората които са се дигнали срещу преврата ?А иначе жалко за невинните цивилни граждани и деца. При терористични актове най-много го отнасят невините.

29

Анонимен

преди 7 години

масова убийца каквато е Меркел

28

Цирндорф

преди 7 години

Току що чуждите медии съобщиха за взрив от изоставен куфар в Бавария в гр. Цирндорф. Нашичките не съобщават. Изглежда вече не знаят какво да кажат, за да защитават една масова убийца каквато е Меркел. Номерът с "удобния случай за популистите не минава."Меркел я спасява само адн - сепуко!Меркел-сепуко!

27

Безобразие

преди 7 години

То значи, според меркел-пропагандата, че избиването за една седмица на едно село хора е "демагогия и удобен повод"????Безобразие и цинизъм. Липса на всякаква човещина и съчувствие към невинните жертви на меркелската политика! По-срамен, долен и низък управник Германия не е имала. Факт!Меркел трябва да бъде изпратена в ИДИЛ!

26

Анонимен

преди 7 години

"Удобен повод за атака" означава, че не сме прави да и се сърдим и даже сме лоши. А тя горката е света вода ненапита. Играят си с търпението на народите.

25

бг

преди 7 години

Да се маха докато не са ни завладяли окончателно.

24

Анонимен

преди 7 години

Оланд поне измърмори две приказки колкото да не е без хич. Тая се покри. Като си на такава длъжност излез пред цял народ и обясни как се стигна до тук и какво ще првиш. Когато избиха журналистите от Шарлито отиде и се правеше на отворена. Сега съвсем изчезна.

23

пшонерче

преди 7 години

Вместо комсомолката Ангела, трябва да застане твърда ръка на германския рул. Иначе отиваме в небитието.

22

удобен бил момента

преди 7 години

На хората в Европа не им е "удобно", напротив, шокирани и скандализирани са от това, което става. Лексиката ви издава цинично отношение към тревогите на хората и страданието на жертвите. Удобно беше тази лудост въобще да не се допуска. Не липсваха гласове, които предупреждаваха, че точно така ще стане. И сега какво? Трайте си, за да не ви лепнат етикета "популисти". А Баба ви до живот ще управлява. Успешно, като слепец във формула 1.

21

Анонимен

преди 7 години

Коментар 17 нагледно доказва, че овцете са повече от овчарите. Така трябва и да бъде!

20

Жесток Цинизъм

преди 7 години

Думата Популизъм има в политическият речник значението на демагогия , а Меркел и Оланд имат в политическия речник безспорно значението-синоним на убиец на собствения си народ и държава.Всъщност да се говори за демагогия от страна на партиите, които се съпротивляват на меркело-оланските убийства е чист цинизъм, който няма да заблуди никого, а ще отврати всекиго.Да наричаш демагогия (популизъм) правото на живот и самосъхранението е жесток цинизъм!

19

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 17Ти имаш ли представа в какъв свят живееш или просто взимаш жълти стотинки да подклаждаш глупавото промиване на мозъци, което безуспешно вече се опитват да правят управляващите глъмурници?

18

До 17

преди 7 години

Още един , който пише от Психиатрията и не си е пил хапчетата за вечерта!Ама там разрешено ли е да имате телефони!?!

17

Анонимен

преди 7 години

18 - Орбан замалко щеше да падне от власт заради корупция, но (иронично) бежанскста вълна му помогна да остане на власт.Още ли мислиш, че е "добър" политик?

16

Анонимен

преди 7 години

Популиститен е са загрижени за държавата си -те само се преструват на загрижени, за да гласуват за тях.Не бъдете наивни! Не вярвайте на популисти!

15

Анонимен

преди 7 години

Връзка между бежанците и тероризма няма и никога не е имало. Но наивните хора лесно се хващат на популистката пропаганда на Орбан и подобните му.А Меркел я нападат защото е най-силният политик в Европа и се страхуват от нея. Тя е заплаха за плановете на Путин да ни завладее.

14

анонимен

преди 7 години

наденички и бира не искат да излязат на улицата и да я свалят ние ли да сетревожим за атентатите в германия лошото е че ще доиде и в бьлгария

13

Ххх

преди 7 години

От кога да си защитаваш националния интерес означава да си популист,*** без умствен багаж...

12

Анонимен

преди 7 години

Връзката между емигрантите и тези мисюлмани които са отдавна е че със нахлуването си бежанците донесоха и новия ислям който е радикален и бързо умерените го възприеха За това е виновна популистката Меркел.