17

естествен подбор

преди 7 години

До YakovВсеки може да ограби само по-низшестоящите от него! Българските "политици" са толкова ниЗки, че само българския народ стои по-ниско от тях.

16

Бай Тошо.

преди 7 години

До БерлинБай Тошо изсели над 300 000 турци и от Турция не посмяха да ни направят нещо.По тошово Местан учеше българска филология, а Доган беше в затвора.

15

Яков

преди 7 години

До YakovНе, не е. И чужди политици правят тази номер. Кого ограбва Меркел като внася имигранти?

14

Алекс

преди 7 години

Да ви с...а на системата.Навсякъде безредици,войни,глад,замърсяване,корупция,извращения всякакви,хората се превърнаха в ***..тутки за пари,никой никаде не става да каже "докога подяволите"?Системата е остаряла и трябва да се смени с по-нова,основана на дружба,вяра между народите,да се работи за благото на всички, а не за шепа хора,които заробват и унищожават света.

13

Yakov

преди 7 години

Разликата между българските и западните политици е, че докато западните политици ограбват чужди държави и народи, то българските ограбват собствения си народ! Ама, не ли така? Е?

12

!!!

преди 7 години

Доста очевидно е накъде е тръгнала турция.Като уволнят 1/3 от препадавателите, след 2 месеца като дойде време да почне учебната година, 1/3 от децата няма да могат да почнат училище.Естествено това ще са предимно момичетата, защото на тях така или иначе не им трябва образование (според исляма). Момчетата за които няма училище ще бъдат поети от джамийте и обучавани основно на корана.Ефекта от всичко това ще почне много видно да се проявява след 5-10 години. Тогава ще въведат шериата.

11

Берлин

преди 7 години

По СОЦ-а, бай Тошо имаше същата власт. И още се намират мaлоумни носталгици, които въздишат по тоя концлагер.

10

Таше Мъдевски

преди 7 години

Как какво означава? Означава Демокрация по Анадолски.

9

Анонимен

преди 7 години

байладисаха вече с тоя диктатор, изметете го ве, какво му се плюнчите всички! изметете го, ******ка и го разкарайте завинаги!!!

8

един

преди 7 години

не сте ходили в Турция,а само говорите каквото ви понесат" новините"да жената може и да си стои в къщи,но ако иска да работи няма проблем...вижте пазарите в Турция,банките,болниците и офисите и ще видите ,че жените работят на равно с мъжете ама нали сте предубедени,какво да ви говоря ;)

7

Диктат на невежество

преди 7 години

Значи ислямистите, терористите, гастербайтелите миячи на тоалетни, неграмотните и пр. декласирани елементи могат свободно да влизат и излизат от Турция, да си стоят по Европа, а професорите и учените - не могат да пътуват в чужбина, а който от тях е в момента там-веднага да се върне, за да го арестуват и уволнят...Това е диктатура на невежеството.

6

един

преди 7 години

Значи свобода,а не свободния,значи Демокрация,а не Деградация!Да приемеш различния без значение от религия и етнос.Тези неща в България няма как да станат за съжаление.

5

до 8

преди 7 години

И в същото време им приказва че мястото на жената е вкъщи и да си гледа семейството.

4

Анонимен

преди 7 години

Означава всички под ножа или на бесилото.

3

тя

преди 7 години

Значи : ДИКТАТ!

2

един

преди 7 години

Ердоан даде права и свободи на жените,които бяха без забрадки да изпълняват своите граждански права т.е.да учат и да работят във всяко ниво на държавата,това е демокрацията,всеки да може да работи и да учи без значение дали има кърпа на главата или не!

1

anonimen

преди 7 години

като в индонезия и иран милиони изклани без сьд и присьда а западьт гледа и прегльща хаивер с бяло вино и мислистратегии====== и всичко това на изток от нас не разчитаите на нато и ес няма да се мрьднат за да не сиразвалят дослука с турция те си гледаи крим и друго не ги интересува