29

Анонимен

преди 7 години

В момента туркоманчетата са екзалтирани,после,ще има:-ах,ох,ама защо така,ще стигнете дотам,че единствените ви дружки,ще са руснаците,които не можехте да понасяте

28

SpaceX

преди 7 години

52 Юнона / Джуно стигна до Юпитер и там БОГ нямаше Де го твоят бог когато ви гърмят от ПКК

27

SpaceX

преди 7 години

52 Самите хора , това е друго няма

26

SpaceX

преди 7 години

48 Това на някой друг, а случайно да се отби в мазето под Ратхауса на Мариенпалтц или го пропусна

25

SpaceX

преди 7 години

40 Да те успокоя няма Алах и никога не е имало , така както няма БОГ въобще . Та кой бог би допуснал невинни детстки личица да бъдат преамазани от изперкал *** . Къде беше твоят Аллах тогава , това ли е твоят Аллах . А къде беше нашитя Иисус , нещо го занема , винаги когато ни трябва него го няма . НЯМА БОГ и всичко това са глупости на търкалета измислени за да ви държат едни чичковци в подчинние .

24

Анонимен

преди 7 години

Уви.Мачът е свирен.Механизмът на воймите(особенно гражданските),не е по-различен от този на кръчмарският бой.Докато литне първия шамар,след това няма ни разум,ни мисъл.Чаши,столове,маси,приятели и родата идват,ножове и......т.н.Фактът че има жертви още от началото прави нещата много трудни за опрвяне.Едни искат мъст,трети спасяват себе си,всички имат рода и приятели.Уви,въобще не съм оптимист.А ние ще берем огромни ядове когато войната там се разрази нацяло.

23

Анонимен

преди 7 години

Жертвите са 70 полицаи. Останалите са цивилни. Убити от стрелба от армията. Няма заклани 260. Кой кого е заклал?А снимката с войника с отрязана глава първо е публикувана в английско издание. Снимката е от 2012 от Сирия. Веднага се появявава във Фейсбук и се тиражира по медиите.

22

Пази, Боже

преди 7 години

Докато африканският щраус,за да игнорира заплаха,си заравя(според преданията)главатав пясъка,то европейският щраус направо си я пъха в ***,за да игнорира бруталнатазаплаха идваща от към Турция.Заплаха многопластова-бежанци с неевропейски начин наживот;религиозен фундаментализъм;дестабилизация на целия близък изток;гражданскивойни и конфликти;имперски амбиции...Европа рано или късно ще плати тежка цена закъсогледата си,"правозащитна и демократична"политика към "мирните"завоеватели...

21

Анонимен

преди 7 години

Тоя Су 34 започва да си измисля и да си вярва. Няма обезглавени 260 човека.Освен това Су 34 още преди два месеца беше писал тук, че през Юли в Турция ще се случат интересни неща.Агнтче на ЦРУ ли си?Да не те хванат от МИТ и да стане интересно?Това, че се намораш извън Турция не е от особено значение. Разбираш?

20

Анонимен

преди 7 години

По добре да кимаме с глава и да казваме, че е "сигурна" защото ако не е автоматично ние ставаме сигурни и Турция си измива ръцете от 3-милиона бежанци. Сигурна е ..мдда.

19

Анонимен

преди 7 години

Турция е като Северна Корея, а Ердоган - новият Ким Чен Ун. Не не бива да говорим лошо за тях, защото са ни дружки в НАТО.

18

Анонимен

преди 7 години

Като е толкова сигурна, защо не се разходиш до там?

17

Членска карта №7

преди 7 години

ЕС, ще цалува налъмите на Ердоган, че ще им изгорят инвестициите... Агата си е направил сметката!

16

Членска карта №7

преди 7 години

До Су 34Предполагам, вие сте присъствали на тези екзекуции и под тяхното впечатление, повтаряте тази страхотия цял ден!

15

от 11

преди 7 години

Пропуснах и периодичните атентати, които само допълват чувството за сигурност.

14

Су 34

преди 7 години

Една държава, за която обезглавяването публично на 260 цивилни е нормално нещо да ми кандидатства за ЕС е проява на гавра с човечеството!

13

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Сигурна,сигурна,колко да е...сигурна.Е тая горе на снимката,ако тръгне сама из Истанбул,сигурно ще й...скочи някой мустакат фен на Ердоган,за да я...пази,защото сама жена не е...сигурна.

12

Членска карта №7

преди 7 години

до 6А китайската комунистическа партия, тихо си действа по третия стандарт на евроатлантизма! Ама, вий чак до там не я търсите... Най много до Путин!

11

Анонимен

преди 7 години

Размирици и война с кюрдите на юг и военен преврат с елементи на гражданска война на север, това е най-сигурната и спокойна страна, която можем да си представим. Ти проверявала ли си главния мозък?

10

Членска карта №7

преди 7 години

До МомоЗащото е демократично, драги!