85

Демокрацията

преди 7 години

Ердоган доказа , че в Турция има турска демокрация. Той най демократично изтрепа 200-300 души, още по-демократично подкрепя Ислямска Държава в унищожението на кюрдите в североизточна Турция. Но продължава да иска членство в НЕдемократичния Европейски Съюз. И както казаха британците - Турция ще влезе в ЕС към 3000 год.

84

Анонимен

преди 7 години

Много добре знам защо не харесвам евреите-заради идеята им за превъзходство.По същата причина не харесвам американците, ако въобще има разлика.Ако тези две нации си копаха своята градинка тихо и джентълменски, светът щеше да е по-добро място за живеене.

83

Ди

преди 7 години

160 сигурен съм че като всички говорещи за Израел..нямаш никаква идея защо ги мразиш. Да не говорим че религията ти,която мн пазиш идва от Израел.....Бога на който се кланяме и почитаме е еврейн. Че защо тогава Израел е най черна? Или като цяло цялото стадо и ти мразиш неква идея...ама не знаеш защо

82

Razgrad

преди 7 години

Каня великата турска армия да ни освободи от Българско робство! Свобода за мюсюлманите в България! Свобода за иучаването на майчин език! НЕ на репресиите и униженията на фашистите!

81

Анонимен

преди 7 години

В Турция е като в България.ДИКТАТУРА!Това че баце в мандат-2 го дава "С мекия брус" и че е по-страхлив от Ердоган с нищо не променя нещата.Който е УМЕН.... ВИЖДА а за кьоравите......ще има изненади.

80

Анонимен

преди 7 години

До Анонименhodom marsh tam

79

До 130

преди 7 години

А ти защо си мислиш че почернените семейства и Путин са приели така наречените......съболезнования......

78

Да

преди 7 години

138 верно си ииидиот :)) Израел има 5тта най силна армия в света. С ядрения си потенциал САЩ могат да направят целия маймунски свят в пустиня. И това е само с обявено от 40год оръжие,а какво може да се извади по добре да не разбираме.

77

сапьор

преди 7 години

До пехотинецТеб някоя мина те е халосала по главата!

76

Анонимен

преди 7 години

След 20 години България ще има нов съсед Кюрдистан!!!

75

Sam

преди 7 години

Никой диктатор в историята, не е свършил добре. Лошото е че тоя път сме най близо...а не сме подготвени за нищо. Нито военно, нито хуманитарно, нито както и да е.

74

Смяях

преди 7 години

Бесните турци чакат пред съдилищата искат да разпарчосат предателите хахаха

73

Анонимен

преди 7 години

Преди няколко години доц.Иван Костов откри Лаборатория за управление на риска към Новия български университет (НБУ) - изпръцкаха 25 доклада и 40 анализа. "Първият доклад "От пустото", последният " В празното"Доценте, кой ти даде дипломата?

72

Анонимен

преди 7 години

"Новият силен съюз е Русия - Турция ."Аха! Също като съюза Сталин-Хитлер.

71

Анонимен

преди 7 години

Ердоган султан на изгорелата гимназия!!!

70

бай иван

преди 7 години

Ердоган е хванал всички за топките. Колкото и неприятен да е на Европа, държи ключа от вратата за бежанците. По някакъв начин за момента си оправи отношението и с Путин. Единствено щатите може да му направят нещо, но....

69

Важно!

преди 7 години

Доц. д-р Иван Костов, Председател на Сдружение Център за анализи и управление на рискове (ЦАУР) ще направи важно съобщение...Пръъъъц! Е, това бе драги слушатели, до нови срещи в лабораторията.

68

Треперете тирани!

преди 7 години

Новият силен съюз е Русия - Турция .Още по-силна е Великата армада - обединените гемии на румъняска и булхар.истан.

67

Анонимен

преди 7 години

И Кери като каже:вредно било да се обвинява САЩ, че за кого е вредно?Напротив, полезно е да се научат да губят и да не са само те прави, полезно и за самите тях.Сега Ердоганеца ще осъди само командващите метежа, няма да ги убие и ще пусне нисшия числен състав, който ще му е благодарен до гроб.Вредно е за нас, защото такъв мюсюлмански подем ще обхване Родопите, че направо ще ги отцепи.

66

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 104на тебе все комунистите са ти виновни, в това число че си ***, грозен и смотанердоган е *** на ФАЩ, няма нищо общо с комунизма, той е диктатор ислямист - демократ