158

Анонимен

преди 7 години

Подобна беше и статистиката в УК преди вота... а то какво стана ... статистици, к'во да ги пра'иш!

157

Анонимен

преди 7 години

Така е , но всички те са от един отбор с ЕС.

156

Смешки!

преди 7 години

За 26 години никой не ме е анкетирал за нищо, мен, семейството ми, познатите ми. При положение че съм журналист и съм активно действал.

155

До 240

преди 7 години

Къде видя някой да крещи" искам в ЕС" и то на протест?Ние сме в ЕС ако не си забелязал, няма нужда да го крещим.Да не си от пенсиите натоварени на автобуси срещу десетачка и разнасяни нагоре-надолу по разни протести без да знаят за какво точно протестират?

154

антиЕС

преди 7 години

до 254това че съм против ЕС,не значи че съм русофил,а и НЗ не е била в ЕС,а има и други добри дестинации ,например страни от скандинавието,например Канада,САЩ,Австралия

153

До 246

преди 7 години

Ами що не ги пратиш в страни които никога не са били в ЕС, например в Русия. Защо ги обричаш на живот подобен на твоя?

152

Анонимен

преди 7 години

България е член на ЕС и НАТО!! Това няма да се промени с вдовишки вой.

151

Анонимен

преди 7 години

Ако се разровите в корените на повечето дворянски руски фамилии ще стигнете до роднините на хан Ногай.

150

До 224

преди 7 години

Те някои мозъци отдавна са промити. Сега само от време на време ги минават с парната ютия от Москва да не би да хванат някоя гънка.

149

Анонимен

преди 7 години

До ГанюПо добре посочи едно нещо дето не е откраднато от ФАЩ. :D

148

Анонимен

преди 7 години

Този европейски проект, към който сме толкова принадлежни, без Австрия, Франция, Холандия, Унгария, Великобритания..., на какво би заприличал? Големи сме били европейци, защото общественото ни мнение се различавало от това в Европа. И 50% от германците не одобряват политиката на ЕС. А реално може би са повече. Аман от евтини клакьори.

147

антиЕС

преди 7 години

до 239,да всичко това стана под диктата на ЕС,ЕС даде зелена светлина това да се случи,Всеки е потенциален некадърник докато не открие целта си и всеки е гений ако разбере че човек е повече от това което изглежда.Относно това какво съм направил,ами нищо просто живях честно,а за в бъдеще какво ще направя,,,-ами ще изпратя децата си кой в Англия ,кой в Нова Зеландия,всяко от тях е намерило целта в живота си.Но тук няма да останат да робуват на нашите псевдо-бизнесмени-кебапчии.

146

Анонимен

преди 7 години

239Ами да. Помня че примиерите ни който съсипаха държавата бяха поддритнати журналистчета по времето на социализма. В демокрацията се издигнаха до премиери. Доган беше в затвора, Местан садеше картофи, Костов драскаше по вестници. Дойде ''свободата'' и всички се юрнаха политици да стават и да разпродават всичко. 26г разпродават, 26 г грабят и още има за продаване и грабене, толкова мизерна беше България преди 89. за 44г да се гради толкова, колкото за 30 да не можеш да го унищожиш.

145

Анонимен

преди 7 години

До extremistНе искаш в ЕС! Добре! А ти къде искаш ? Не искаш мутрата Борисов? Добре! А кого искаш?

144

верваме

преди 7 години

Медиите, не младите у нас, са най-големите клакьори на бюрократите. И тук трябваше да формализираме членството си с референдум, вместо да цитираме съмнителни проучвания на общественото мнение. Социолозите в последно време загубиха голяма част от авторитета си на анализатори на нагласите и заприличаха на обикновени пропагандатори, влияещи на същите тези нагласи.

143

Анонимен

преди 7 години

ЕС ли ни наложи бат Сали да е в парламента?

142

Анонимен

преди 7 години

До antiESВсе друг ти е виновен нали!? ЕС ли проведе приватизацията у нас? ЕС ли разграби и малкото постигнато? ЕС ли правеше бизнесмени с куфарчета пари?ЕС ли ни направи пирамидите? ЕС ли ни насади мутрите от ВИС и СИК? ЕС ли нулира пенсионния фонд? Представям си те какъв некадъртик си и ревеш, че друг ти е виновен! А ти какво направи за да не е така?

141

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен234Защото последнияят комунист Бай Тошо го свалихме, за 5 различнии вида кренвирши. Американците и европейците показаха как и нашите станаха ''пази боже сляпо да прогледа''.

140

Анонимен

преди 7 години

Англичаните не са *** и правилно са решили да излязат от ЕС!Не може евр-око-мунистически търтеи и селски *** от Брюксел да определят икономиката и политиката на която и да е държава!Всяка държава трябва да има максимално хармонично развита реална икономика- нещо,което управляващите ни след 1989г ме-нтално модифицирани сор-осоиди не допускат!Държавата е като нормалния човек -главата за едно,***- за друго!Не е добре някои в ЕС да определят кои са само "глави" и кои - само "***"

139

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 232Всъщност допринесе, при тях спираха проектите, че много пари изчезвали.