38

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

АНГЛИЯ ВЕЧЕ СИ ИЗПЯ ПЕСЕНТА ,ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА ВЪПРЕКИ ,ЧЕ СЪЖАЛЯВАТ ЗА ИЗБОРА СИ ! АКО НАСРОЧАТ ВТОРИ РЕФЕРЕНДУМ ЩЕ СЕ ИЗЛОЖАТ ПРЕД СВЕТА ,ЦЯЛ СВЯТ ЩЕ ИМ СЕ СМЕЕ ,ЧЕ ИСКАХА ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ ЕС ,СПЕЧЕЛИХА РЕФЕРЕНДУМА ,А СЛЕД ТОВА ПРАВЯТ ВТОРИ РЕФЕРЕНДУМ ! ЗАТОВА ВТОРИ РЕФЕРЕНДУМ НЯМА ДА ИМА ОТ СРАМ ! БАНКИТЕ ВЕЧЕ СЕ ОРИЕНТИРАТ ДА ПРЕХВЪРЛЯТ ОФИСИТЕ СИ В ГЕРМАНИЯ - ФРАНКФУРТ ,ВЕЧЕ В ГЕРМАНИЯ ЩЕ СЕ РЕШАВА ИКОНОМИКАТА НА СВЕТА ,А АНГЛИЧАНИТЕ ДА ДУХАТ СУПАТА !

37

Анонимен

преди 7 години

Е това е прословутата британска точност и коректност - решението на суверена е закон. Хората казаха Аут и точка! Ако бяха нашите раболепни депутати, от 10 кладенеца вода щяха да извадят и от пръстите си щяха да изстискат мотиви, само да не зачетат волята на мнозинството. За да угодят на господарите си в Брюксел. А междудругото знам колко англичаните уважават кралицата си, а именно тя каза преди вота че е за напускането на ЕС.... Там има уважение към институциите и традициите.Тук -всичко рушим! Четете повече за историята на Англия за да видите, че те мислят години напред.

36

Do 37

преди 7 години

Абе пич, ги знаеш ли колко са 9 билиона?билион означава милярд от американски.Та те дълговете на България са повече.

35

До 37

преди 7 години

,само 9 билиона ли ?дай нещо по сериозно ,кажи направо кога ще фалира.Вие и Рашата така унищожихте,а тя мине не мине седмица и раздава шутове

34

ЕССР

преди 7 години

GAME OVER след албиона ще излезнат австрия чехия...........

33

До 38

преди 7 години

Всички империи си имат начало и край. Сещаш ли се, че не живеем в средновековието?

32

до 34

преди 7 години

,британската империя е съществувала векове без да е била в измисления ЕС,така че няма да да умре,не я мисли!

31

Анонимен

преди 7 години

Сър Стенли Ройс-бащата на грубия секс спешно е командирован в Лондон за разясняване на детайлите по напускането на EU

30

Анонимен

преди 7 години

Към тези дето ни разпределиха, те ни и направиха прехода. Само дето взе да не ни харесва резултата. Ама тези дето си мислят, че някой си мислят, че може да се върнем от там дето сме излезли, ми напомня за оня виц ,дето делегация гледа завод, от едната страна вкарват ***, от другата излизат салами. И един хитрец попитал, а може ли обратно?

29

Анонимен

преди 7 години

Не ми е ясно как за някои хора, все им е виновен ЕС, НАТО и американския империализъм. Давайте да поканиме бате Фидел(той сега е в приятелски отношения с Щатите) да ни разяснява как се прави плавен преход от централизирана към пазарна икономика.

28

е да де

преди 7 години

До Анонимен 26НО тези страни приемат свободното движение на хора и позволяват да се работи там...нещо което англетата отказват

27

кои точно

преди 7 години

До Анонимен29разпореждания изпълняват на тези от брюксел ??? всички доклади от брюксел всяка година настояват за едни необходими реформи които НЕ СЕ провеждат !! запада казва , че прокуратурата е сталински модел нооо някой да я реформира..или съда ...корупцията ...дори румънците ни засрамиха !!! айде не се оправдавай все с ес !!!

26

и кой

преди 7 години

До Имхотепспечелени пари на едрият роден бизнес остават в България ? българският бизнесмен кара западна кола, облича се със западни дрехи,има имоти извън България ...дори повечето от храната и питиетата му не са български. това , че големите вериги убиват малките магазинчета с добри цени мене като потребител не ме интересува...защо да плащам 15-20 % на собственик на магазинче който с него се издържа а аз ходя да работя за частника ???

25

Мари льо Пен

преди 7 години

"Писна ми от този европейски съветски съюз!"

24

ДЦ

преди 7 години

Лондон реши: Няма да има втори шанс за Европейския съюз!----------Зависи!Ако, решението за излизането от ЕС се окаже пагубно за икономиката и цялоста на Британия - отделянето на Шотландия, Сев.Ирландия и Гибралтар - гордите дребноБританци ще запеят друга песен!Пък и кой знае, без "Троянския кон" - Британия - на САЩ в ЕС, нещата може и да се подобрят!Разпадането на ЕС ще се отрази пагубно на Бг.Именно заради членството си в ЕС, Бг унищожи икономиката , сел. стопанство и образованието си!

23

Анонимен

преди 7 години

Не ми е нужен ЕС, за да пътувам свободно. Норвегия и Швейцария не са в ЕС и си ходят където искат.

22

Имхотеп

преди 7 години

ЕС е добър сaмо зa големите зaпaдни компaнии и вериги,които нaхлувaт нa пaзaрa в по- мaлките и слaбо рaзвити държaвици кaто нaшaтa,унищожaвaт дребния и средния и голямa чaст от едрия роден бизнес,изнaсят цялaтa печaлбa нaвън,a нaродa в мaлкaтa държaвицa или трябвa дa мизерствa или дa емигрирa.ЕС не изгоден и зa нaродите нa рaзвитите държaви,зaщото им вземaме рaботните местa,.Зa бюрокрaтите в Брюксел е изгоден зa дa лaпaт огромните зaплaти.Пътувaнето от еднa стрaнa в другa не е никaкъв проблем

21

и какво

преди 7 години

До Анонименхубаво са направили 270 -те хубосника които си избрал и са в парламента ? нещо да е променило факта , че избираш кой да ни управлява последните 20-на години ? обединението прави силата...стои на една фасада...но не е в твоето село

20

Анонимен

преди 7 години

Европа на обединените народи, търгуващи свободно, а не на брюкселските чиновници, които ще вземат тлъсти заплати и решения без да съм ги избирал! Марш!

19

Анонимен

преди 7 години

Закривай!