37

Анонимен

преди 7 години

За ягодите на никой не му пука нито на англичаните нито на на нас (освен на фермерите),ситуацията като нашите хотелиери които искат да печелят на МАХ ,просто няма да има МАХ печалба.Но е интересно за ниската култура на българите които са добри хора,но пропуска думите благодаря,извинете.Две елементарни думи които ,масово хората изпускат и внасят негативизъм в собствения си живот.Умението на българина да изразява благодарност, наистина с времето намалява.Не че не благодарен но умението да изразяв

36

Анонимен

преди 7 години

Ми що да берат,като фермите са си техни?Обаче българите наистина са много прости.Не глупави,а прости.

35

Анонимен

преди 7 години

Цялото им Земеделие се работи от чужденци и Студентски бригади

34

Бомбаджии

преди 7 години

До Анонимен 48Бомбардировките над Сърбия не бяха преди 70 години, а през 1999. И тогава Тони Блеър много рипаше да ни съсипва Балканите с бомби, главен вдъхновител и организатор беше. Либия я бомбиха, дет се вика вчера и сега оттам в Европа нахлува цяла Африка, Ирак го съсипаха с огромни жертви и поражения, Афганистан го нападнаха да го досъсипят след руснаците, лично принцът им Хари се прояви там. Съвсем съвременни терминатори са, първи бомбаджии САЩ, веднага след тях Англия.

33

юбералес

преди 7 години

До преди 70-80г. българите бяха най-добрите градинари в Европа. Българи създаваха колонии от зеленчукови и обощни градини около големите европейски градове. Учихме другите на градинарство. Първото капково напояване в света е приложено в българска лозарска ферма преди около 100г. След преврата от 9. 09. 1944г. всичко се промени. Селяните бяха откъснати от земята, минаха през социндустрията през 1950-1990г. за да се озоват днес в чужбина. Дано един ден българския селянин се завърне към корените с

32

Умници

преди 7 години

Te са си внесли мюсюлмани да ги управляват, сегашният кмет на столицата им пакистанец, предишният турчин, а гонят европейците, които работят.Но били умни. Кога Господ иска да накаже някого, първо му взема акъла.

31

Анонимен

преди 7 години

ЕДНА ЖЕНА КАЗА КА ДРУГА ЖЕНА СЕ ЧУДИ !АВЕеее ДНЪС.ГАБОН почвате да приличате на медии от Хохлостан.Кви ЯГОДИ в Ингланд , нали не си въобразявате ЧЕ цял Ингланд е засаден с ягоди ?Там освен малко овцевъдство и някой и друг парник нема нищо - внасят !ВИЖТЕ БГ (Градината на европа в миналото) и съдете САМИ !ЕС е ПРОТИВОЕСТЕСТВЕНО , ИЗМИСЛЕНО , ДЕФЕКТНО , АНТИПРИРОДНО и РАКОВО гнойна пъппка по тялото на човешкия социум.В изгода единствено на крупните компании и ЗА СМЕТКА на всички други.

30

Shark

преди 7 години

До Василев. Няма да работят на личната си земя защото там освен много работа се иска и акъл - да си организираш производството, да купиш машини, да наемаш хора при кампаниите, да кандидатстваш по проекти и т.н. Земеделският бизнес не е за прости и мързеливи хора. Те предпочитат 12 часа да превиват гръб на чуждите ягоди, след което да се приберат, да се наплюскат и да спят и на другия ден същото, не мислят за нищо, нямат отговорности. Това наистина е манталитета на роба.

29

Анонимен

преди 7 години

Абе Василев, ти каде живееш бе! Кви необработваеми земи, какви пет лева. Абе разораха не синурите, крайпътните канафки разораха. Няма къде да спреш да се изпикаеш. Друг е въпросът, че не гледат трудни култури, ами нещо, което не ще работна ръка. По-миналата беше ряпица, миналата тютюн, тая сичко е наклепано със слънчоглед. И каква лична земя бе, всичко е или на новите латифундисти - бивши комуняци, или под аренда за без пари. Та даже и с фалшиви договори. Стига с тая "Комсомолка"!

28

Анонимен

преди 7 години

Голяма пропаганда ,голямо нещо, всеки ден се пише как Амглия загива. Една държава решила да напусне и целия ЕС е срещу тях. Това ли е демократична Европа. Или викате друго си е да се бомбандират градове и убиват хора, както преди 70 години.

27

BUL

преди 7 години

Британците са най-мързеливият народ в Европа

26

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Тия глупости с ягодите ми омръзнаха. Нема да ревете за англичаните, и преди ЕС българчета и румънци ходеха през май юни да събират ягодки. Това няма нищо общо с ЕС.

25

Анонимен

преди 7 години

Все пак се намери някой от техните да им каже истината в очите, а именно че са мързеливи и надменни, и не емигрантите са им проблема.

24

ulp

преди 7 години

За кой ли път се доказва че някой може да са над закона!

23

Анонимен

преди 7 години

Уилямс признава, че в родината му всеки казвал "благодаря" и "извинете" и когато дошъл в София преди години, се изненадал от грубите сервитьори. После разбрал, че българите са добри хора, проблемът бил в различната култура.

22

до 32

преди 7 години

Така написано от теб..излиза, че са ни виновни другите за това положение...Не, ние сме си виновни--все пак да не забравяме, че ние си ГО избрахме....

21

хахахааааа.....

преди 7 години

До ВасилевА ти от къде я намери тази информация?

20

Анонимен

преди 7 години

В някои райони на България безработицата стига 60%. България не произвежда нищо, и няма и нужда да произвежда. Високотехнологичните западни фирми имат свръхпроизводсто и могат да произведат за 10 Българии дори да уволнят половината си хора. Всичко в България се внася, ние сме им пазар и депо за евтина работна ръка, мизерията постоянно ще се увеличава.

19

Анонимен

преди 7 години

Yaj banani *** neshtasten!!

18

Анонимен

преди 7 години

Д след година две като паунда стане 50 ст ще идват рижите маймуни да ме молят да ми работят в градината ама ще наемам само турци