64

Анонимен

преди 7 години

AФЕРИМ...АШКОЛСУН...МАШАЛАГледам и не вярвам но ушите си...21 век 05/06/2016 сме .. с две думи "НЯМАМ ДУМИ"...някои поне са учили физкултура..и като резултат България е осъдена 6-7 пъти..поне до сегадруги как се разгъва пожарникаски маркуч в гориста местност...и затъваме в кредити и мизериясоциоложка за "уж МВРшеф"-за пред чужденците- то май на всякъде като се огледаш -най-вече дъщери,синове на бивша номенклатура или техен обслужващ персонал...Това са хората които "УПРАВЛЯВАТ"-НО ЗА ТЯХ

63

Анонимен

преди 7 години

Ужас и страх. Това изпитвам като българин четящ тази статия!

62

Деян

преди 7 години

Бат' Айри, има неща, които се наричат идеология и ценности. Ти ги нямаш ти си по модата. Щом сравняваш религиите с чифт дънки и рокля, спукана е работата на местната владст в Столипиново. Моля се само да не прокопсаш с държавната власт и да влезеш в парламента, че тогава жална ни майка. Сега сте 70 хиляди, след 10 години ще сте 80 хиляди не защото се развивате, а защото се размножавате на гърба на социалните придобивки на нас, обикновените работещи в България от който и да било етнос. Тъжно!

61

ined

преди 7 години

Щом министърка на образованието е баба Куна какво се учудвате на неграмотни общинари от "Реформаторския блок"

60

Анонимен

преди 7 години

Истински реформатор.

59

Рая

преди 7 години

***,искаме тази държава да е на ниво и да се развива с такива ли ще просперира държавата се пита в задачата.Боже,боже като си прибираш грешните си прибери и смешните.Много е паднало нивото на образования ,,елит",не знае да чете на български , а иска да управлява.Това ли е българският политик в български парламент?Да се промени правилото всеки политик трябва да знае перфектно да чете и пише на български език иначе никога няма да гласувам.Не искам да гласувам за простаци и неграмотници.

58

Анонимен

преди 7 години

Неграмотен,мюсюлманин,колко фешън! ХА,ХА,ХА

57

555

преди 7 години

БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

56

Анонимен

преди 7 години

Общински съветник не е политик, а просто активен гражданин, който участва в управление на общината.

55

1

преди 7 години

Няма бивш ходжа. Всичките са настоящи !Отказа от Исляма се наказва жестоко !

54

Анонимен

преди 7 години

Тия 1300 години ги забрави. Последните 650 а и едни 200 преди това съществуваме само поради благоволението на други.

53

ценза

преди 7 години

Този е неграмотен с документ ,а тези дето по документи са грамотни пък на практика не са и също са на власт?

52

Анонимен

преди 7 години

По-полека бре, човекът е реформатор само, а вие какви грехове му приписахте. Като гледам някои и толкова не биха изкарали на матурата.

51

SS

преди 7 години

До 61Не е въпроса в това дали харесвам Путин или някой друг, а в това, че според мен съдбата на народ като Българския в ерата на глобализация е да изчезне. Нас ще ни преглътнат по - големите цивилизации (което няма да е прецедент), а това хич не ми харесва.1300 години да си заминат просто така, а то вече се случва.

50

Анонимен

преди 7 години

Мдаааа, сега явно е на мода да си *** и неграмотен, но за сметка на това да обещаваш (т.е. да лъжеш) на едро! Пък ако утре стане модерно да си будист и будист ще станеш! Важното е да не изпуснеш властта!

49

Теодора

преди 7 години

Да уточним, матурата на български ли е била или по български????

48

SS

преди 7 години

До Анонимен 5738 години му трябват за да завърши средни. В задачата се пита колко ли ще му отнеме завършването на МЕДИЦИНА?Според мен отговора → ∞

47

Анонимен

преди 7 години

Е, че за да си политик образование не ти трябва! Напротив, колкото си по-*** и по-послушен толкова по-добре. Слушкаш лидера, гласуваш както ти кажат и за благодарност получаваш нов мандат и така до пенсия.

46

Анонимен

преди 7 години

УЖАС УЖАС.как Изобщо Този е стигнал до парламента???НЕ,СЕРИОЗНО ПИТАМ-КАК??заспала нация сме,абе как ги търпим бе хора,как,как???

45

Анонимен

преди 7 години

И после плюете Борис Джонсън ааа!? А този какъв е? Спрете да гледате другите,оправете първо себе си. Защото...всеки народ си заслужава управниците!