31

Лондон

преди 8 години

Май им треперят гащите на нашите управници. Върнем ли се няма да е тяхната..

30

Анонимен

преди 8 години

и нещо друго - всеки говори за "простака" в трето лице и никога в първо лице единствено число. Всеки мисли, че другият е ***. И го натяква ако дадено решение не му харесва. Как така все другите са простаци. Ако седнем да питаме човек по човек всеки ще твърди, че другите са простаци и накрая ще се окаже, че няма простаци, тъй като никой не осъзнава, че може да е евентуално ***. Изобщо това за простаците е много изтъркана теза

29

мислител

преди 8 години

И такааа.... Джонсън и Фараж дадоха заден ход, Камерън ще подава оставка, Кралицата ще абдекира и на практика.....UK ще се върне в Европакта и ни лук яли, ни го мирисали!!! Кервана ще си върви, кучетата ще си лаят, а като ги заболят ченетата, и те ще млъкнат! Ще кажем, че Шотландия изигра огромна роля за оставане в пакта и....така! Равносметката - четерима Лидери аут, потвърждение за слепотата на гражданите и......може би край на GBP!!!

28

Анонимен

преди 8 години

Така се прави!типично по европески:))) яйцето тръгна да излиза и зора е голям.

27

Анонимен

преди 8 години

45, а бе не може, когато не ви харесва резултата да твърдите, че простакът е решил вместо умния, а когато спечели тенденцията, която ви допада да се прехласвате по демокрацията. Как така простакът решава вместо умният веднъж, а друг път не решава? не са много умни тези неща, които ги редите тук

26

Анонимен

преди 8 години

44, ами точно по жизненоважни въпроси сап нужни дълги разяснителни кампании. По какви въпроси са нужни дългите разяснения - по-маловажните ли? Обикновено, когато някой казва "не сме толкова тъ.пи" това е сигурен знак, че може би е точно това, което отрича.Коя е най-старата съвременна демокрация? Великобритания развива тези институции от 10 веко - още от времето на Магна харта. Ако там липсва умението хората да гласуват, то значи това умение липсва навсякъде и напарво да връщаме тираниите

25

eve1

преди 8 години

Най-големият недостатък на демокрацията е,че необразованите,полуобразованите,образованите,хората със свръх интелект и висок принос за развитието на човечеството имат право на равен глас пред урните!Ето до какво води това,когато простака решава съдбата на интелигентния човек!

24

до 18

преди 8 години

Първо не сме толкова *** ,че да имаме нужда от 2 годишно разясняване ,особено по жизнено важни въпроси!!!Второ - че това в никакъв случай не е "най- стара демокрация "е историческа истина.Колонизатори ,които винаги са били "болното дете на Европа".

23

Анонимен

преди 8 години

Дявола си свърши работата и сега си гледа саир. Не случайно жокера при картите, който олицетворява дявола се изобразява като шут.

22

анонимен

преди 8 години

Пъклен сценарии. Водачите се уплашиха от всенародната любов и бързат да се скрият.

21

Анонимен

преди 8 години

39, че те ако са милиони, значи са повече. Как така селските идио.ти ще решават бъдещето на "милиони"? Май про-ЕС не сте много умни:)

20

Анонимен

преди 8 години

а33, ми то тогава по никакви въпроси да не го питат народа, бе. Направо да върнем абсолютните тирании от античните монархии

19

Хризантема

преди 8 години

Сидеров. къде си?

18

Турчина

преди 8 години

Това ако беше победа най големите брекзитчии нямаше да се одтеглят един по един,а щяха да се бият гордо по гърдите. Сега виждат че нещата не отиват на добре след брекзита затова гледат час по скоро да се махнат за да не понесат последствията от недоволния народ които ще почнат да се усещат след няколко години. Това е една нежелана победа, те искаха да останат на 49% и да могат да тормозят управляващите с голям повод вече

17

Анонимен

преди 8 години

По определени въпроси, народът не трябва да се пита, защото го хванат е такива популисти, омотаят го едно хубаво и после, народът рине ...... след него!

16

Анонимен

преди 8 години

24, какво означав Волен да води кампания. Двугодишната кампания включва изявления, участия, интервюта и дебати, в които участват всички страни,п както про-ЕС, така и анти-ЕС. Явно про-ЕС не са били достатъчно убедителни и загубиха. Това е! Другото са фантазии и оправдания.

15

Анонимен

преди 8 години

Прав е. Защо да продължава. Той си е свършил неговата работа, а от консерваторите хора които искаха да му вземат инициативата, на практика свършиха повече работа. При толкова проучвания, букмейкърски прогнози, платени кампании те успяха. Сега почва да се търси под вола теле. Ами 71% са гласували, а за излизане 17 000 000. Едва ли всички са неразбрали или някакви пенсионери. Младите не били гласували - еми кампанията вървеше с месеци, щом не са гласували, значитолкова и ги интересува бъдещето им.

14

Анонимен

преди 8 години

22, тази петиция дори и Гардиън - най-големият еврозащитник призна, че е манипулирана. 22 хиляди гласа от Ватикана, чието население е 1000.

13

Анонимен

преди 8 години

Човека ги оттърва от IT специалистите инженерете и докторите! Тези ако бяха ги налазили щото те си нямат хич от тях щеше да стане страшно. Всеки ден чета в германските сайтове колко изнасилени германски девойки и жени има от тези доктори и ниженери! Най лошото е че изнасилвачите са малолетни 15 годишни които според законите на европа не ги лови закон. Докато в техните страни за изнасилване на забулена щяха да намажат въжето. Така че енгелезите се оттърваха от допълнителни паразите.

12

of 7

преди 8 години

Ако не са разбрали за какво гласуват те първа ще го усетят и то драстично.И явно има и мислещи хорица ,защото повече от 10 пъти се надхвърли бройката на гласуващите за петиция с цел отмяна на този референдум.