17

до 16

преди 7 години

А Митьовците по морето какви са - не са ли мазни наглеци? И 20 евро да направят таксата, хак ще ходя там на почивка, просто защото там е чисто и НОРМАЛНО!

16

Анонимен

преди 7 години

Малко е .Още по-скъпа да ви я направят, задето ходите да си давате парите на мазните наглеци.

15

Рррр

преди 7 години

Ми нидейти ходи у Гърция и няма да плащати. Хем искати да сти иврупейци,хем нищети да плащати

14

Анонимен

преди 7 години

Така е, тука 2, 50, там 3,50 и неусетно ви цакат ли цакат. А вие ходете да им правите оборот при положение, че всяка година техните стачкуващи ни нанасят милиони загуби!

13

Анонимен

преди 7 години

Спокойно,съвсем скоро и у нас през 5 метра ще наслагат система за скубане! Гарантирано от....вие си знаете! Само в БГ демокрацията има тоталитарен вид и то от най- долния мутробандитски и политикомошенически тип.

12

М. Аврамова

преди 7 години

Ами, там държавата поне си знае интереса... правят пътища и знаеш за какво плащаш... аз съм - ЗА това. В нашата мила България обаче се кланяме и сваляме шапка на вс живо що е ром, турист, бежанец, а за "простолюдието" дето бачка, плаща заплати на неимоверно раздутата държавна администрация, която естествено и не работи.... нас кучета ни яли, плащаме данъци, винетки, всякакви такси и таксички и защо.... е иначе няма как да правим евала на гореизброените, важни господа и дами... от всякакви етноси

11

Ники

преди 7 години

Защо да трябва да има алтернативен безплатен път? Един вид да може човек да кара безплатно в Гърция, нали?А в БГ-то защо не може да се кара безплатно, а винаги трябва да купиш винетка?Затова Гърция е права, след като ние дерем, защо и те да не дерат?

10

Споко

преди 7 години

Ако един грък иска да види Роженския манастир, трябва да си купи винетка поне за една седмица-15 лева.15 км магистрала и после пътчето е калпаво, ама няма избор.Нали няма да идва всеки ден, за да си "избие" винетката ?През Сърбия и Хърватска всички плащаме и не питаме "защо" ! А сега ни плашат....Няма страшно.

9

redordead

преди 7 години

до 6, сигурен ли си, че не взимаме такса или винетките в БГ са станали безплатни?

8

до Бранник

преди 7 години

В Гърция плащаме ли винетка, щото тука е така. Коѝто е тръгнал на море това няма да го спре - една бира в таверна е 3.5, а узото 200 мл. е 6 евро. За сега до Серес няма изцяло магистрала, но от там до Солун е перфектна.

7

Анонимен

преди 7 години

Нямам против да платя такса... ама завършена магистрала до Солун има ли? До съвсем скоро не беше. Някой ако е минавал скоро може да сподели... И в Бг нямам против да плащам такси за магистрали - стига да получавам качество.

6

Бранник

преди 7 години

Ние пък строим магистрали до Гърция и не вземаме о и стотинка от всякакви наши и чужди туристи. Това е защото сме благоденстващи за разлика от цяла Европа.

5

Анонимен

преди 7 години

ми , карайте през гоцето, там е алтернативният път без толтакса или през маказа и от там за серес. намерил влах таковата , па била рунтава!

4

Сс

преди 7 години

Но винетки няма. Плащаш само когато караш.

3

maca

преди 7 години

Хайде стига сте ревали през маказа като се мине отдавнааааа се плаща тол такса.

2

Анонимен

преди 7 години

Taino se nadyavam Gurciya da izleze ot EU

1

Анонимен

преди 7 години

Супер.. голяма работа. 5 евро. В гърция поне като даваш пари получаваш нещо насреща