23

Анонимен

преди 7 години

"Лондончани на масов протест срещу Brexit-а"Така е, събрали са се хора като за една маса.

22

в

преди 7 години

Да разкараме Сорос ..Ето една световна задача от което на света ще се даде още един шанс ..............

21

до 20

преди 7 години

Те и 5 човека да съберат на протест, работата на медиите е да ги изкарат стотици. Щом обясняват, че били хиляди, значи най-вероятно са няколко стотин до хиляда макс.

20

Няма как

преди 7 години

Наистина просто приликата е очевидна.Сорос купува НБУ и общественото мнение в БГ се определя от дъщерята на Буруджиев и сина на Дайнов . Извинете,но ..........

19

Анонимен

преди 7 години

Кое му е масовото ? Няколко хиляди човека. Няма един стадион хора.

18

Shark

преди 7 години

Поне превеждайте правилно бе! Откога думичката Protester означава Комик? Ето - Protester Mark Thomas said the referendum campaign... По-нататък - "March organiser Keiran MacDermott said.." - това е от сайта на BBC. И вашето е оттам, ама нескопосано преведено.

17

до 17

преди 7 години

Не се бъркай с усмивките на тези другарки и другари - те са си така ухилени изкуствено .'нкер награби Фарадж да го целува по мъжки ....*** .Никой не ги иска ,това е безмислена организация на лобисти и чиновници .Корпорация ЕС просто затъна ..........

16

Анонимен

преди 7 години

За мен все повече се налага убеждението че Великобритания беше подхлъзната и провокирана от Германия и Франция.Не налагам на никого моето мнение но факта че на следващия ден Меркел,Оланд и компания зареваха за бързото излизане на Великобритания от ЕС е показателен.Като че ли това са чакали и бяха по-скоро радостни отколкото разочаровани.Очаквам същия курт капан да щракне на Полша.Ще видим.

15

Фокуси

преди 7 години

До една две години доста соросиди отново ще променят биографиите си -както Дайнови през 1990 .За една нощ от правоверен съветчик стана седесар.Очаквайте ново пране на биографии .

14

Bet

преди 7 години

Маршът беше организиран в социалните мрежи поинициатива на комика Марк Томас, който искал даизрази гнева си от резултатите на референдума.----------------------------------------Вижте само кой организира протеста!!! Комикът Марк Томас чрез фейсбук!...Изключително представителна институция! Затова е добре човек да чете в оригинал английската преса, а не вашите свободни интерпретации, Dnes. bg! И още нещо -вече има официална информация, че се събират подписи за свалянето на шотландския премиер -която британците наричат новата Меркел. Досега са събрани 18хил.подписа, тябват още 100 х

13

ф

преди 7 години

Парите и икономиката са много важни неща ,но политиката е по -важна и ако хората решат да променят политиката тогава и икономиката ще се подготви .Хората не искат либерален вариант на СССР.Не искат межд.спекуланти като споменатия дъртак да притежават цели континенти ,правителствата да са му в джоба и да размахва юмрук по цял свят . Затова демократично - там където е измислена съвременната демокрация му казаха да си ходи . Така както казаха на комунизма и на Хонекер ........

12

Църен

преди 7 години

Цветната революция почна? Вичките цветни и емигранти хайде на улицата. Брехит Не!

11

Анонимен

преди 7 години

Поредната статия, целяща да убеди всички колко ще са зле британците без Евросъюзът-майка. А на тях хич не им дреме. Колко милиони се наливат в пропаганда не е истина, сигурно досега са задминали и СССР през комунизма. Оставете да мине време, да видим дали ще са зле или ще станат като Швейцария. Ама не, трябва всеки ден да има поне по 5 статии с облъчване, да не би някой да си помисли, че ще е по-добре без лапащите пари европарламентьори.

10

Не знаехте ли?

преди 7 години

Най-важното нещо в момента е, че Британия генерира дефицит по текущата сметка и дефицит в хазната. Загубиха 350 млрд паунда само за 8 часа след обявяването на резултатите от Brexit. Тази загуба е двойно по-голяма от сумарно внесените от британците средства в ЕС, като членски внос за цялото време на членството им.

9

в

преди 7 години

Преди 100 г им викаха революционери ,а сега са протестъри .Комунистическите съюзи могат само да властват над народите в полза на другарите. Дъщерята на Буруджиев си е дъщеря на Буруджиев и нищо друго .

8

Анонимен

преди 7 години

Te значи са излезли на протест срещу свободата и демокрацията

7

boko bo

преди 7 години

Много са горди и доволни. За тях проблемът беше и си остава емиграцията. С това ги плашеха и продължават. Не всъщност не знаят за кво гласуваха. Едни и същи мантри се повтаряха. Лицемерен, расистки, глупав и много грозен народ. Ама много са грозни. И адски лицемерни и мързеливи, и тотално оглупели от fish&chips. Почти не съм разговарял с такав дето да е гласувал да останат в ЕС. Масово мислят че GB е по-богата от всички други в ЕС взети заедно и те плащат за всичко.И Камерън този ***..........

6

Анонимен

преди 7 години

тези хора, които се чувстват повече европейци, отколкото британци могат съвсем спокойно да се заселят в Европа - кеф ти Моленбек, кеф ти Монтана и Каспичан. Какво ще се мъчат в тая лоша, изостанала и неевропейска Англия:)))

5

ф

преди 7 години

Окупирай Уолстрийт 2 .......Е ,и .Преди 26 г чакахме да измрат БКП и Живков ,а сега чакаме Сорос.

4

Анонимен

преди 7 години

Хиляди срещу милиони гласували за излизане от есесовският съюз???? Които иискат есосвците да заминават!! Там ги чакат със послан килим и баници!