68

АТАКИСТ

преди 7 години

до 121Руснаци с деца със семейства със семейни коли идват... Тези руснаци смучат от кръвта на руския народ? Ти си за Карлуково, бе, брачед!

67

Анонимен

преди 7 години

Виновни са агентите на Москва и руската агентура.

66

Бар'ак О'б

преди 7 години

Не ги мислете англичаните! Те ще си се оправят и ще са си добре! Мислете за това, което ще дойде в ЕУ: освен "бежанците", към континентална европа ще се насочат и загубилите правата си да работят в Англия - поляци, румънци, българи и прочие.И не е далеч момента, когато ще стане пренаселено - с изобилие от работна ръка, а закона за търсенето и предлагането си е в сила. Добрата новина за БГ е, че от 28 място по стандарт на живот се "издигаме" на 27 - да живее вожда ББ!И да виновен ви е Путин!

65

пак лъжем

преди 7 години

До 115никой в ес не казва колко краставици и домати да продаваш извън ес- за това и количествата над квотите които бяха за руснаците сега натискат цените в ес надолу. за юп ние плащахме 50% но руснаците командваха на 100 % . нямахме право да пуснем каквато искаме газ до 50 % от капацитета на тръбата която НИЕ плащаме и ние трябва да избием разходите за нея...това си беше прецакване

64

ачо

преди 7 години

До Ангелаз се дупя за 12,20 евро на час + пари за пранспорт и храна + 13 +14 заплата....ти за колко се дупиш на нашенски чорбаджия ? или самият ти си чорбаджия плащаш щедро 500 лева ? ние държавата за да я оправим трябва да изгоним такива като теб които за 20 години избират едни и същи и се тъпче на едно място .

63

До Гурбетчията

преди 7 години

Ще си говорим след 1-2 седмици когато могъщото ти Ойро се изравни с долара

62

АТАКИСТ

преди 7 години

до 107Гурбет, народа на Русия мизерува по Слънчев Бряг, Албена, Свети Влас, Златните.... мизерия братче...друго си е да си богат и заврян в панелката си посред лято и да ръсиш идиотии чрез нета. Нали?

61

Ангел

преди 7 години

На *** днес са му дали почивен ден във Фермата и лае колко хубаво било да се дупиш за жълти стотинки на западния Капиталист вместо да запретне ръкави и да си опряви държавата!!!!

60

Perspektivi

преди 7 години

Днес "Washington Post" пише, че зад Британия се е строила дълга "опашка" от желаещи да напуснат ЕС. Вчера Мария Захарова написа "Whoexsit?"

59

Анонимен

преди 7 години

Как така изведнъж всички медии затръбиха че всички които харесват и желаят ЕС са умни и красива а всички против ЕС са глупави и объркани.Намирисва ми тук на медийна пропаганда, както и срещу референдума започнаха да плюят по всички медии едновременно какви ли не хора и капацитети.То кат гледаш до къде са ни докарали капацитети те ни за 25г ни е ясно че не трябва да ги слушаме а да правим обратното на това коет казват.

58

АТАКИСТ

преди 7 години

до 101Гурбетчия, що не си кажеш , че си потурчен *** на всички във форума?Ще ти олекне.

57

Анонимен

преди 7 години

Абе преди година нали и гърците правиха референдум за еврозоната -забравихте ли тяхното ОХИ ..и кво стана от това охи -едно голямо нищо .Едно е да лъжеш избирателите си както това направи Ципрас и както правят Фарадж и онзи с боядисаната патешка коса -други са реалностите -и след като си играеш с огъня както направиха англичаните -закономерно и накрая да си подпалят къщата !!!!!!!!!!!!!!!!

56

въпроса

преди 7 години

До 97е , че кралицата има само представителни функции в тези територии и не може да налага политика или да изменя закони....то и в англия от нея нищо не зависи и за това не я питаха за референдума. а както казах когато преговаряш винаги преговаряш от позицията на по-силният ! ес НЕ регулира търговията извън европаа където има подписани споразумения със сигурност англия няма да получи такива добри условия защото е малка

55

Ангел

преди 7 години

ЕС е една Утопия .Още преди 10 години Сорос си каза че ЕС в този си вид няма да просъществува дълго.Няма как толкова страни всяка от които със свои Бизнес интереси и суверенитет да ги накараш да гледат във една посока .Философски погледнато това няма как да просъществува дълго .

54

Игри

преди 7 години

Фарадж твьрди, че никога нее казвал че тия 350 000 000 паунда които се давали ушким на ЕU, че след брексита ще се насочат кьм здравната каса!

53

mihala

преди 7 години

Кой и защо разреши този резултат във Великобритания. Дали зделката между Америка и Кралицата няма да доведат от отпадане на монархията или целта е разпадане на Европа и намаляване влиянието на Русия? И в двата случая пътя ще бъде разпадане и придвижване към действие на други в подобно положение.На дневен ред е Фанция.

52

ами

преди 7 години

до 92според теб как биха гласували българите в крим ? да останат в украйна или да отидат към русия ? дори и измислените ти проценти показват , че над 51 % процент от гласувалите в крим са за русия

51

ти настояваш

преди 7 години

До 84 в преговори да участват нашите политици които закопаха България . аз вярвам повече на тези от брюксел отколкото на нашата продажна политическа класа.

50

Григорий

преди 7 години

Фарадж и Борис се отказвали да излязат от Европейския сьюз! Искали само да взима британия да не дава! За тях това означавало европа! А на младите англичани им обещал че няма се маат...

49

Реалист

преди 7 години

Смело напред с референдумите! Когато иде реч за тоална асимилация на Англия и народа и от световния ислямски хегемон, то си залужава в името на каузата - запазване на Англия за англичаните, дори да се претърпят някои временни икономически изгоди, като достъп до пазарите на халифата Германистан. Това е голата истина братя.