23

ре

преди 7 години

О, и това ще стане ,Лондон е вече ислямски град.

22

брексит ли

преди 7 години

Това нямаше да се случи, ако Бойко беше кмет на Лондон

21

лирата пада

преди 7 години

Англичаните масово купуват левове.Лирата падааа

20

Анонимен

преди 7 години

Ако Камерън беше забранил да се употребява алкохол в денят на размисъл както е в България, нямаше да могат британците да си вкарат такъв автогол. Сега англия е една изолирана държава пълна с пакистанци и араби,*** и ***, нищо добро не виждам в бъдеще за нея

19

Тъпо парче охранител

преди 7 години

Аз пак не разбрах, сега като ги нема англичаните моята заплата от 440лв ще стане ли по голяма или ще се падне в зависимост от паунда???

18

Анонимен

преди 7 години

Понеже имигрантите от десетилетия се тълпят само в големите градове на Европа по ясни причини, затова брексит няма успех там на референдума.Толкова ли трудно да се разбере това?Не че местните англичани в Лондон са против брексита или са 'по-умни' , а просто имигрантите решават вота там.

17

Серафим

преди 7 години

Пия си бирата и хич не ми пука за британците!

16

Боян Колев

преди 7 години

Как няма да искат незвисимост от тази чифутска Европа.....ами че то не се търпи от намеси,заплахи за глоби чужди "закони и наредби" дрънкане на оръжия,наркотици,криминална престъпност,грабежи,вмешателства във вътрешните работи на уж суверенни държави,унищожаване на вековна култура морал и идентитед.....Европа да но не тази която е в момента.....

15

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До не само КиевТурция непременно и на всяка цена трябва да стане член на ЕС, ЕС трябва да се обедини с Анадола, посочи с надежда министърът по евроинтеграцията ЮмерЧелик....Ориенталско нахалство и натрапванеДА ТИ КАЖА ИДЕЯТА НЕ Е ЛОША ! ТУРЦИЯ КАКТО Е НАДЕЖДЕН ПАРТЬОР НА НАТО ,ТАКА ЩЕ Е И НА ЕС ! А БРИТАНЦИТЕ ИЗОСТАВИХА ЕС В ЕДИН ТРУДЕН МОМЕНТ КОГАТО РУСИЯ БЛЕНУВА ЗА РАЗПАД НА ЕС ! ПО-ДОБРЕ ТУРЦИТЕ ДА СА В ЕС ОТКОЛКОТО АНГЛИЙСКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ И НЯКОИ ДРУГИ КОИТО В БЪДЕЩЕ БИХА НАПУСНАЛИ ЕС !

14

Анонимен

преди 7 години

Има по приемливо решение. Про сто да се преместят в България, държавата която последна ще напусне ЕС! Да дойдат тук да живеят по европейски, и да видят какво сътвориха...

13

няма страшно

преди 7 години

Няма трагедия.Излиза Великобритания,приемаме Турция.Горе -долу същия брой население,еднаква външна политика,винаги англичаните са стоели зад интересите на Турция.Истанбул е също мегаполис,туркините не отстъпват по красота на англичанките .Само дето свинското ще е по-малко,но ще наблегнем на овчо и дюнери.И дет си вика не ни требе тунел за да ходим в Турция .Кралят умря,да живее султанът.На нас все ни е вътре.

12

Анонимен

преди 7 години

Да живее Лондонската република, съставена от афроиндоарабоевропейци. Долу Нейно Нищожество Илизабет Второ качество.

11

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До Анонимен40 хиляди от 15 милиона град. Значи ако в София 500 гащници искат и тя ще се отдели от България.40 ХИЛЯДИ СА САМО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ НА УЛИЦАТА , НЕ МОЖЕ 15 МИЛИОНА ДУШИ В ЕДИН ДЕН И ЕДИ ЧАС ДА ИЗЛЯЗАТ НА УЛИЦИТЕ ! ЗАТОВА КМЕТЪТ НА ЛОНДОН ЩЕ ИСКА РЕФЕРЕНДУМ НА КОЙТО ВСИЧКИ ТЕЗИ 15 МИЛИОНА ЛОНДОНЧАНИ ЩЕ РЕШАТ ДАЛИ ДА ОСТАНАТ С АНГЛИЯ ИЛИ ДА СЕ ОТДЕЛЯТ !

10

Анонимен

преди 7 години

Ами те лондончани добре искат независимост, но първо нека покажат че уважават референдумите! Например референдума в Крим от 2014 г. Уважавай другите, за да те уважават и те. До момента виждаме само лицемерие от "великите европейски демокрации".

9

Анонимен

преди 7 години

Да не станат обаче като ивицата Газа и тя така е заобиколена отвсякъде и дали ще има ток и вода зависи от Израел... Няма как да пренесат Лондон на друго място. Да не им загаснат компютрите набързо на тез надъхани проевропейци!

8

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ ! ЩОТЛАДСКА РЕПУБЛИКА ,ДВЕ ИРЛАНДСКИ ,СЕГА И ЛОНДОН ЩЕ СЕ ОТДЕЛЯ ОТ АНГЛИЯ ! ЩЕ СА ДОБРЕ ТЕЗИ КОИТО СЕ ОТДЕЛЯТ ОТ АНГЛИЯ И СЕ ВЪРНАТ В ЕС ,А КОИТО ОСТАНАТ В РАМКИТЕ НА АНГЛИЯ ЩЕ ДУХАТ СУПАТА !

7

Анонимен

преди 7 години

До ЗА 23Русофилите са най-големите ***.

6

Анонимен

преди 7 години

Държава в държавата. Лондон и с територия 1572 кв.км. население 8 630 000 човека точно колкото нашата държава преди демони-крацията. Може да си направят отделна държава със собствено правителство и парламент! Отделят се и стават самостоятелна единица!

5

Анонимен

преди 7 години

Това е демокрацията русофилчета! Щом искат хората ще се отделят. Стига сте ***!

4

Анонимен

преди 7 години

Лондон е като София цялата селения живее там