6

555

преди 7 години

Само с глупости се занимават. Около 30% от населението на страната изповясва тази религия и до днес не съм срещал такива радикални.

5

Анонимен

преди 7 години

Това за радикалния ислям, добре. А, за проповядване на комунизъм и руски имперски шовинизъм, кога ще има затвор ?!? Че 500 години българите сме били гнядени от османската империя спор няма. Но кога ще разберем, че през последните 150 години руския/съветския империализъм ни съсипва, морално, икономически и физически ?!В България несравнимо повече са зомбираните, родоостъпници русофили, отколкото фанатичните ислямисти. Трябва да си степенуваме проблемите и да ги решаваме по този критерий !

4

Анонимен

преди 7 години

С проповядването-добре, но какво правим с изповядването?Кой решава дали е радикален или е там традиционен или нерадикален както се нарича?Какво правим и с агресивните пастори от разни християнски секти, които са не по-малко агресивни спрямо нормалните хора?

3

Анонимен

преди 7 години

Браво!Точно така трябва!Аллах маллях всички на съд!

2

zeus

преди 7 години

Тези "до" и "или" в наказанията изобщо не ми харесват, понеже ако все пак осъдят някой ще условно или с някаква мижава глоба.

1

Анонимен

преди 7 години

Каракачанов за президент ! :)