13

анонимен

преди 7 години

англия е ограбвала колониите векове наред та сега ще и пука за ес единствените потерпевши саеврочиновниците зашото вноската е 10 милиарда и може да им секне л-------о за сьжаление нямада излезе от ес те затова убиха и депутатката

12

Odysseus

преди 7 години

11 Лошо ли е . Ти пробва ли се

11

Odysseus

преди 7 години

10 Изгодно е защото за последните 15 години в резултат на действията ни около членството и самото членство са влезли 120 млрд чуждестранни инвестиции а износът ни се е увеличил ЧЕТИРИ пъти . Англичаните могат и да се оплакват от еврочленството , НИЕ НЕ , трайте си че ако случайно се развали работата ще видите кон боб дали яде

10

Анонимен

преди 7 години

Полина Славчева получава стипендия от Фондация Fulbright и благодарение на фондацията тя има възможност да учи в Хюстънския университет по програмата креативно писане.След завръщаето си в България тя става експерт по Връзки с обществеността в Държавен Фонд Земеделие

9

Край

преди 7 години

И сега вижте статията отгоре. Ааа от къде са ни доматите - Италия. Ми краставиците - от Испания. Купих си четка за боядисване - проста работа ама немска. ДАЛИ НИ Е ИЗГОДНО да сме в ЕС. политиците са ясни като си в ЕС ти ДАВАТ пари и правиш магистрали и метра и ти хартисват едни големи евра. За нацията като цяло обаче отговора не е толкова еднозначен.От както сме в ЕС държавата се обезбългари и производството ни се дорасипа.

8

Край

преди 7 години

В ЕС едни държави дават повече пари от колкото получават други като нас получават повече отколкото дават. Защо тези дето дават повече имат интерес да го правят. Е те тука е заровено кучето.

7

до odysseus

преди 7 години

Още повече обичам платени *** като тебе да ми обясняват какъв съм. Очевидно си прикрепен да работиш под статията, вие хора сте адски нагли.

6

Нюланд: FK EU

преди 7 години

Добре, а що е Европа ? Германия, тъй наречения гръбнак на Европа е окупирана от американските войници вече повече от 70 године. Те не само не възнамеряват да си ходят а засилват позициите си с нови ракети.Брюксел? Ами там продължават да обсъждат едно споразумение за тотална търговска инвазия на пак същите американци . Това автоматично ще залее Европа с ГМО и ще отприщи безработиата.Брюксел е утайник на корумпирани ***. Нека да видим само кои от нашите политици се отекоха там.

5

Odysseus

преди 7 години

6 Защото си лузър и преживяваш от ден на ден

4

Анонимен

преди 7 години

"Много източноевропейци гледат със смесица от неверие и ужас към референдума за Brexit-а, който може да постави под въпрос смисъла от целия съюз, пише американският в. "Вашингтон таймс"."Много обичам издания, които не знаят къде е България на картата, да ми обясняват как се чувствам. На мене изобщо не ми пука дали британците ще излязат или ще останат, нито ми пука за бъдещето на ЕС.

3

Анонимен

преди 7 години

"Много източноевропейци гледат със смесица от неверие и ужас към референдума за Brexit-а, който може да постави под въпрос смисъла от целия съюз, пише американският в. "Вашингтон таймс"."Много бе, цитирали са двама българи. Човек би си помислил, че в България живеят трима души, двама от които са проевропейски настроени и треперят за британското членство.

2

Odysseus

преди 7 години

Дано разумът победи днес. Макар и своенравни островитяните са европейци, а бъдещето на Европа е в нейното обединение не в нейното разединение. Има разбира се решения и при Брексит, но по добре е да не се стига до тях.

1

Анонимен

преди 7 години

Американската тоалетна хартия се впусна в съчинения за България и Източна Европа.