155

Анонимен

преди 7 години

Исус е нахранил 5000 човека с хляб и риби. Горките животинки! Бива ли да се описват такива брутални случки в Библията?

154

До Тошо

преди 7 години

Прибавям и една водка с биричка. :))))

153

Анонимен

преди 7 години

Веганците искат да ми лепнат присъда няколко години затвор ако взема, че заколя кокошка. ХаХа. Не разбрахте ли вегани и вегатарианци във форума, че няма общо между вегетарианството и статията.

152

they call him skunka

преди 7 години

този протест и гей - парадът са ми абсолютно идентични.За какво протестират - че хората, очевадно не споделят техните ценности, или че те не правят компромис към общоприетото от векове?Нито ме вълнува кой е в на Гошо спалнята - Петя или Петър, нито ме вълнува Гошо какво яде.а ако блъснеш сляпо куче, как ли ще се установи дали то е пресичало неправилно, или ти си карал с несъобразена скорост?...има $$$ в тези протести и хуманни организации, айде у лево.ПП:яжте яйца само от щастлива кокошка!

151

Ами лъвовете?

преди 7 години

А лъвовете как трябва да бъдат наказвани, когато убият антилопа? Присъдата еднаква ли ще бъде, когато лъв убие себеподобен?

150

бай Спиро

преди 7 години

Туй нещо на снимката неепилирана мома ли е или недоразвит момък ?Тез пласмаси около вратлето му се правят от нефт. Нефтодобивната промишленост е свързана с перманетни аварии и разливи, които водят ежегодно до измирането на милиарди живи организми.Туй нещо сигурно ползва транспорт, отопление и прочие благинки на цивилизацията, които за да ги има се причиняват огромни щети на природата.Ако наистина вярва във веганството да се самозакопае за храна на червеите.

149

Перко

преди 7 години

Онзи ден парад на обратните, сега протест на вегетарианци. Тия хора що не ги пращат да се лекуват, ами ги оставят да се разкарват по улиците ???

148

Анонимен

преди 7 години

Абе и вегетарианците не са лоши хора, ама да не ни казват на нас какво да ядеме.

147

ОО

преди 7 години

Световната здравна организация включи суровоядството и вегетарианството в списъка на психичните разстройства, с които трябва да се борим най-напред. До необичайното решение стигнаха експерти от Световната здравна организация (СЗО): те публикуваха нов списък на болестите, на които трябва да обръщат внимание лекарите психиатри, добавяйки към него такива склонности като вегетарианството и суровоядството.

146

Анонимен

преди 7 години

Същата тази акция БЕШЕ преди ПЕТ (5) години на запад. Всичко това е абсолютна медийна пропаганда от типа "предай нататък".Те са си плюли в устите както се вижда в световен мащаб, защото от това изкарват ПАРИ!---Стара българска поговорка:"лани баба пръд......, сега й замирисало."

145

Анонимен

преди 7 години

Pokanete gerb s vas tja pluskat skapi hrani vs nadebeljaha ot kakto sa na vlast

144

Анонимен

преди 7 години

Аз не виждам никаква връзка на коментарите на вегани и вегетарианци и статията. Говори се за убийства на кучета, котки и други домашни любимци. Много ясно, че никой не може да забрани по какъвто и да е начин убиването (ако това изобщо е убийство) на животни за ядене.

143

Анонимен

преди 7 години

Ами държавата е виновна, закри психиатриите и сега лудите си ходят по улиците и мероприятия си организират даже, да не им е скучно

142

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 227Брей колко лоши станаха месоядците според вас вегетарианците. Сравнявате ни с канибали. Както личи и от статията. Лекувайте себе си в психиатрия, а не да "лекувате" обществото и навиците му. Вие сте си направо СЕКТА.

141

Анонимен

преди 7 години

Имам две зъбчета, такива заострени, ако броите от средата се падат трети. Та като не трябва да се яде месо еволюцията защо ми ги е дала?"Зъбчетата" ти са като на плодоядните *** маймуни.

140

Анонимен

преди 7 години

Имам две зъбчета, такива заострени, ако броите от средата се падат трети. Та като не трябва да се яде месо еволюцията защо ми ги е дала?

139

ehoooo

преди 7 години

Да вземем да им организираме един референдум на животните - котки, кучета, крави... - да видим какви права искат. Стига глупости! Взели са там някакви европейски грантчета/парички, и нали сега трябва да отчитат някаква дейност...пълни баламурници. аре отивам на една курбан чорба с крехко агнешко и две/три телешки кюфтенца, брейййй :)

138

Анонимен

преди 7 години

Навремето, канибалите са се отнасяли по подобен начин с тези, които са започнали да се отказват от яденето на чов.месо, така както сега месоядците се отнасят към вегетарианците.

137

Ще ям месо

преди 7 години

До Анонимен"Щом Господ е казал да се яде мъpша - яжте тогава, кой ви пречи. Защо се стряскате от такива акции - те само изказват мнение, никой не принуждават, а тука са нацвъкали 200 коментара за месото, и Путин ще завиди на такова внимание."Ами такива като теб ни пречат като твърдят, че е нередно да се яде месо. С какво право ще ме обвиняваш, че ям месо като такава е и природата на човека. Значи ти заставаш против мен и нормалните ми човешки навици. Само изказвам мнение както и ти.

136

Анонимен

преди 7 години

Веганите си приличат с гейовете по един показател- като ги ухапят калинките, тръгват да търсят внимани по възможно най-дразнещия начин. После като ти привлекат вниманието пък се сърдят, ако не си на едно мнение с тях.