64

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 73Има разбира се в дилюзийте на някои! Граничното личностно разтройство и маниакалната депресия са част от тази химера в момент на мания. След това следват дълбоки депресии и човек осъзнава колко е уязвим.

63

Дръндер

преди 8 години

До МечоА ти си расъл в гората!

62

Анонимен

преди 8 години

Много от нашенците се изказват все едно са членове на черквата на Саентоложците! От по обширна гледна точка този факт съвсем не е необясним като се взема на предвид строя от преди 27 години. За "партията или добро или нищо". Л Рон Хъбард е построил такъв тип диктатура още през 50-те години в САЩ. Замислете се бе хора. Уж сме умни!

61

Анонимен

преди 8 години

Kakvo samu4ustvie na al4nata raeva vinovns si i dr ne trabvasche da saminavate sled tadi tragedia

60

Анонимен

преди 8 години

Има желязна психика има и желязна дисциплина. Който се плаши от мечки да не ходи в гората.Това е истината . Работа,работа,дисциплина,дисциплина.Това се отнася до самия спортист и до всички близки до спортиста. На който му е тежко и преценява , че не издържа - моля.Но не обвинявайте хората, които работят.Илияна Раева била виновна,Нешка била виновна.Глупости и невежество.

59

Анонимен

преди 8 години

До АнонименВажно е Раева с цената на ВСИЧКО да си напълни ГУШАТА !.............................."на живот и смърт"дърта проскубана нещастница!

58

Hristova

преди 8 години

Не е време тази простотия да спре!? Типично по български търсим кого да нападнем и кого да обвиним. Не е ли възможно Цвети да е имала проблеми. Има хора с лабилна психика, а тя все пак е дете. Не е ли редно да обвиняваме, нападаме и искаме нечии глави след като чуем и позицията на Цвети. Сега пък някои обвиняват и заместничката и - още по голяма глупост, злоба и завист. Търси се сензация от всичко това! Просто повод да се излее злоба!

57

Анонимен

преди 8 години

До коциТова е добра терапия! Но нали трябва да се приложи и разбере защо се прилага. Суетата (за мен) е психично разтройство което много пречи за приложението на тази терапия. Преди "копането" обаче трябва пациента да се стабилизира за да може сам самия да осъзнае тази терапия!

56

Анонимен

преди 8 години

Важно е Раева с цената на ВСИЧКО да си напълни ГУШАТА !

55

Мечо

преди 8 години

Като ги гледам, целия отбор все едно един ги е правил. Всичките надули джуки.

54

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 61Желязна психика и дисциплина - НЯМА! Всичко е до време! Трябват знания, любов и състрадание! Простотията води до неминуема гибел!

53

летящата вещица

преди 8 години

Художествената гимнастика произвежда роботчета, с които след като си поиграят, на 20-22 вече са на ***. Замисля ли се някий защо Илиана не направи гимнастички двете си дъщери? Защо Нешка не направи своята гимнастичка, да не споменавам и още много други от предишните ни златни момичета. Във волейбола е пълно с потомствени волейболисти, а тук с чужди деца, които да мачкат и да си правят експерименти с тях.

52

Анонимен

преди 8 години

До Жоро с мотороЗа такъв отбор от национален характер психолог не е достатъчен. Трябва да си имат добър психиатър и психо-терапевт. При всички случаи психиатъра е най-добрата опция.

51

коци

преди 8 години

На който му е тежко да си вземе лозе и мотика и кеф му да копа кеф му да не копа-ЛАЙФ ! Но да спрат да се оплакват колко им е тежко !

50

ПАТРИОТ

преди 8 години

ЧЕСТИТО МОМИЧЕТА И БРАВО! ЛЮБА ЗАСЛУЖАВА ПОХВАЛА ЗА ДОБРОТО ПРЕДСТАВЯНЕ!

49

Анонимен

преди 8 години

До Жоро с мотороЗа да си спортист се изисква желязна, сурова дисциплина, за хора с железни нерви и психика.Това е цената на успеха в спорта. ВИНОВНИ НЯМА.

48

Анонимен

преди 8 години

"В тази ситуация няма виновен", настоя РаеваКолко манипулативно и умело казано. Не може да и отрече човек, че се обича и харесва. Виновни може и да няма, но има причини довели до една трагедия, лична и на българския спорт. И може би трябваше да поспрем и да направим равносметка какви са причините, за да не се случи отново същата трагедия с други деца. Борбата на живот ис мърт не винаги е оправдана, особено, ако цената е човешки животи и разбита психиката на млади хора.

47

Жоро с моторо

преди 8 години

Това мило момиче с нищо не е виновно за съдбата на Цвети. Извикано е за да попълни мястото... Виновните тея дни се счупиха да обясняват как нямат никаква вина. За тея дет не се досещат, визирам ръководството на гимнастиката. Не треньора, а ръководството.

46

Анонимен

преди 8 години

Мило момиче,Не обръщай внимание на писачи,драскачи,известни и световно неизвестни журналисти и т.н.Те се невинно същество попаднало в устата на нереализирани,озлобени и комплексирани хора.Хора,чието съществуване е очернянето на хора.Те така са се родили и така ще си отидат от този свят като злобни и нещастни в злобата си.Теб обаче ще те запомним и ще се гордеем, че благодарение на теб и останалите момичета българския флаг се издигнаБъди жива и здрава и живей с достойнство живота си мило момиче

45

Анонимен

преди 8 години

До !? 55Кой знае!? Ако си е купила дипломата по психология или я е получила благодарение на това че родителите са и били активни борци против фашизма и капитализма на дали. А за колективно самоубийство не може да се говори защото това все пак не е култ. (Култ е по други стандарти)