21

Анонимен

преди 7 години

По скоро целта на нашите външни господари е да попречат Ердоган да си подобри отношенията с Путин! Останалото е дрънканици. Срещу Русия не може да се воюва.То ако можеше, световните господари досега да бяха се пробвали.Я, колко репетиции направиха, но все още не им стига смелост.

20

Анонимен

преди 7 години

Ми айде тогава соросчетата да хдоят да скачат по площадите и да викат "КОЙ?"

19

Анонимен

преди 7 години

Бойко не знае?!?! Хайде стига глупости!

18

Анонимен

преди 7 години

Точно така бай Тошо бил изненадан, че близо до Ловеч има лагер, където няколко *** от ромски произход налагали с тояги рушителите на народната дисциплина и благоденствие !!!! Хванал се за главата и се завайкал, как Мирчо /Спасов/ може да върши такива фашистки работи.И закрил лагера. Те така и Бойко е изненадан как президент и министър са тръгнали на поход срещу Русия в международен мащаб.

17

шокар

преди 7 години

може и на Фторичните суровини сашто да го прооодадееем

16

КК

преди 7 години

До събуди се Бойко! еми не е, населението еднакво не обича и турция и русия ... така че петоколонник млъкни !!!

15

КОЙ

преди 7 години

Ако Плевнелиев е направил договорки с Ердоган ?Кой е Предателя ?

14

КОЙ

преди 7 години

Президента ?

13

Анонимен

преди 7 години

Идолът му Бай Тошо също умееше добре да го играе "ударен с мокър ***"."Ама аз не знаех, ама за първи път чувам".Стар живковски номер.

12

събуди се Бойко!

преди 7 години

България вън от НАТО щом ще сме с Турция и против Русия. Точно обратното е Националният ни празник. Стига пропаганда и промиване на умове. Населението е с Русия. Това е! Имаме достатъчно много връзки с Русия: исторически, географски, икономически, приятелски, роднински за да ходим за САЩ срещу Русия. Някой ще застреля ли майка си заради Паси или Плевнелиев, а?

11

българина

преди 7 години

Пак някой друг му е виновен. Вечно е неразбрал и нечуван. 200 депутата националисти!

10

Анонимен

преди 7 години

Лентички,тенис,мачлета - там му е силата на Тиквун! За образование,външна политика,финанси и подобни е взаимно губене на време да му се казва,после обеснява,после да вземе две диаметрално противоположни позиции сутринта и след обяд,за да не се случи нищо накрая.Примери колкото искате: Съдебна реформа,Антикорупционо законодателство,Образование,Милиционерското министерство и така до безкрай.

9

Анонимен

преди 7 години

Приказки от хиляда и една нощи.В тази държава НИЩО не става без Баце и Цецо да знаят и да одобрят.Другото са театри и постановки.

8

Анонимен

преди 7 години

Реално трябва да има разследване за държавна измяна,но разбира се всичко,ще се замаже !

7

96% от Българите

преди 7 години

Трябва да се включим и ще се включим алкашите нямат място в черно море да си седят в тайгата

6

WTF?????????????

преди 7 години

Време е за ОСТАВКА. Не е сериозно Кунева-Пръмова да казва, че вдига учителските заплати с 10%, след нея Тиквун да казва - аз не съм удобрявал такова нещо. Преди дни някой бил говорил и поемал ангажименти да влизаме в някакви измислени флотилии, а Тиквун пак не знаел. Ами какво знае? Да рита топка, да пощипва дащни журналистки и да краде?

5

амаха

преди 7 години

А кой знае, бре? Нали ти управляваш тази държава? В някоя нормална фирма, ако някой подчинен прави договорки зад гърба на шефа си, същия бива моментално уволнен. А тук главата не знае какво правят ръцете и се бършете един в друг. Некадърници с некадърниците!

4

Ф.С.В

преди 7 години

Браво на Борисов- най после прие много важна крачка и народомислие- Заради тази негова българска позиция- за флота и военните действия-- му казвам БРАВО !!--аз лично не го харесвах като политик и човек - Но въщност в неговите корени все още има българска кръв -!! Не е родоостъпник -- Каза КРАЙ !!-- Всичко си има граници !! Точно така трябва да се говори на нахалните янки които освен войни друго не могат да правят по Света !!!

3

SS

преди 7 години

договаряли неща без да знае ми като не можеш да си управляваш хората и да ти докладват навреме за да знаеш какво става се махай, ще дойде някой по кадърен на твоето място. който е поел ангажимент да си го изпълнява, не може министри на гърба на народа и хората да обещават такива неща, после никой незнаел никой не разбрал никой ни лук ял ни лук мирисал и да представят всичко пред свършен факт, трябва да си понесат последиците съд......

2

Избирател

преди 7 години

При тебе ще идват сметките, при кого друг, при мене ли? Нали ти си и касиер и разпределител и вся и всьо